Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gaviskon ve lansor mide için çok iyi gelir canım
fakat en kısa zamanda bir doktor arkadaşımızın yardımını rica et..
başı boş ilaç almak doğru değil
özelliklede hamilesin...
sağlıklı günler dilerim..
geçmiş olsun............a.s.
GAVISCONU KADIN DOĞUM UZMANI VERDİ CANIM GÜNDE 4 KERE İÇİYORUM..SENCE Bİ SAKINCASI OLUR MU?
HATTA ÖNCE RENNIE VERMİŞTİ O HİÇ İYİ GELMEDİ SONRA GAVISCON VERDİ..
BİR DE BEN HAMİLELİK İÇİN ELEVİT DİYE Bİ VİTAMİN KULLANIYORUM O DA MİDEMİ KÖTÜLEŞTİRİYOR OLABİLİR DİMİ?
süt bana hiç iyi gelmiyor acillik oluyorum ertesi gün ne dersiniz doktorum?
bu reflu oldurdu bizi ya benim esimde vardı burnumuzdan getirdi zayıfladı en onemlisi buymus reflude gerci şişman degildi ama 3 5 kiloyla halloldu dikkat etti hep yediklerine az yedi sık yedi sofradan hep doymadan kalktı bu cok onemli ben bi ara baharatı kestim ama duzeldikten sonra yine koyuyorum az yedigi surece hiçbişi olmadı cok sukur şimdi tamamıyla gecti
BULUTT HANIM ASLINDA SÜT MİDEYE İYİ GELMESİ LAZIM ŞEKERSİZ SÜT İÇİN VE ILIK OLMASINA DİKKAT EDİN
KAYNAR VE ŞEKERLİ OLMASIN..
EĞERKİ AYNI ŞEKİLDE MİDENİZE ZARARI VARSA Kİ ÇOK BÜYÜK OLUYOR ANLADIĞIM KADARIYLA O ZAMAN DOKTOR ARKADAŞIMIZA BU RAHATSIZLIĞINIZI İLETİN...
VE MİDE İÇİN VE ÖZELLİKLE BESİNLERİN DOKUNMAMASI İÇİN İLAÇLAR VEREBİLİR..
SEVGİLERLE..
selam benim eşimdede reflü vardı o dokunur bu rahatsız eder diye yemek yapmayı istemez olmuştum çok şükür geçen mart ayında sigarayı birlikte bıraktık ne reflü ne ülser başlangıcı inanın kalmadı ben hepsini şu illet sigaraya bağlıyorum şimdilik herşey yolunda
Aynı dert bende de var stres baska sebebı yok bu hastalıgın..