❤️❤️❤️HAMİŞ ADAYLARI ❤️❤️❤️

@Pinkhouselife61 Mecbur olunca. Mecburen sabrediyorsun iste. İster istemez. -Lavinia -Lavinia Sn kndni yorma ynde . Ha Bde Ck kaptırma . Eqer
yoksa . Ki inşallah vardır Ck üzülürsün kuzum hemde cook . Hazırlıklı ol herşeye karşı ölçülü ol terazi gibi ki uzulmeyesin:KK20:
oyuzden iste boleyim cnm .hep negatif cikacagini dusunuorum.. pozitifi hayal etmiyomuyum ediyorum ama negatif cikacagini yogun his ediyorum

insallah cnm insalah yaa tek istedigim o ...bizim planimiz ev vesaire almak oyuzden yogun calisio bu aralar yaz sonu kredi cekicez ve ev alicaz suan 100bin kadar cekebiliyoz.burda guzel bize yetecek kadar evler 150-160bin arasi mecburen sıkı calismasi lazim yetmeyenede dier bankadan cekeriz yada arabayi ikinci traktoru elden cikaririz diye dusunduk.yani kyuzden mani olamiyorum cok calismasina..... bide ole yani durum bu... esim evden cok evlat istiyorum dio .yani bende ole ilk evladim olsun istiyorum malk mulk olmasada olur
..
Öyle Can'ım benim
Rabbim aratmasan versin hepimize inşaallah
Bu ay hepimiz hamiş olalım inşaallah hayırla ❤️❤️❤️

Sabah yapta ilk idrarla . Sende kurtul bizde :KK14::KK51:
yapicam sabah ilk idrarla ins. pozitifi gorurum insallah. bide testin markasini hic duymadim gormedim adi fortune..5ile20 dakika arasinda sonuc veriyormus ezber bozan bir test genelde 10 dakika sonra cikan cizgiler diger testlerde gecersizdir :) acayibime geldi

yapicam sabah ilk idrarla ins. pozitifi gorurum insallah. bide testin markasini hic duymadim gormedim adi fortune..5ile20 dakika arasinda sonuc veriyormus ezber bozan bir test genelde 10 dakika sonra cikan cizgiler diger testlerde gecersizdir :) acayibime geldi
Markadan mrkya deqisiyo kuzum . Yarn iki testi birden kullanma da :KK53:

Markadan mrkya deqisiyo kuzum . Yarn iki testi birden kullanma da :KK53:
oylemis cnm neyse kullanmam heralde birinde pozitifi gorursem belki ikinciyide kullanirim bakarim dogrumu diye ;) insallah ole olurda bosa gitmez. neyse ben suyumu icip yaticam artik yarin gorusmek uzere suan kendi telimden giriorum (esimde olan telimden)onun teli bozukta benimkini aldi bana eski telefon kaldi note1 tospag gibi internet hizi cok yavas ondan gricem yarin gorusuruz...

oylemis cnm neyse kullanmam heralde birinde pozitifi gorursem belki ikinciyide kullanirim bakarim dogrumu diye :KK66: insallah ole olurda bosa gitmez. neyse ben suyumu icip yaticam artik yarin gorusmek uzere suan kendi telimden giriorum (esimde olan telimden)onun teli bozukta benimkini aldi bana eski telefon kaldi note1 tospag gibi internet hizi cok yavas ondan gricem yarin gorusuruz...
Eee naptın Can'ım ❤️❤️❤️
Sabahı zor ettim inan✌️✌✌

sabrimin birinci nedeni :1 yil boyunca yaptigim tum testleri hep negatif gordum...
kac tane yaptimin sayisini bilmiorum bir ayda 16 adet test bile yapmisligim olmustur....
ikinci sebebi:eşim her ay iki tane alir baska almaz bende eczanelere gitmek istemiorum ki uzak zaten yakinda yok...
mecburum yani buay zorla 4 tane aldirmis oldum ilk ikisini kullandim ztn birde simdi aldirdim .mecburum elimde tutmaya digerini..
nie kan vermeye gitmiosunun nedeni
kac kere negatifi gordum kanda umutlanip umutlanip bosa cikti cok uzulduk hep.dier nedeni esim oda benim gibi dusunuo ve bide bu iki haftadir isleri cok yogun baska birisine birakip gidemeyiz kendi isi calisani da yok mecburen yani bir yere gittimizde kayinpeder duruo onunda sekeri var sinirli yani isler yogunken daha sinirli oluo...
dier soru sen niye gitmiosun sorusu benim bulundum yerde kadin dogum yok malesef. gidicegim yer bize ters kalio ve otobusle zor yani hem esim gondermez oda ayri bi dert... mecburum sabirli olmakta....her ay bole deil her ay istedimiz zmn doktora gittik ama bu ay zurnanin zart dedigi yer isler yogun sitres tavan..

Canim kimse seni yargılanıyor tepkili yazmışsın biraz elbette kendince bildiğin vardır ama biz bile merak ediyoruz sonucunu ben sabırsız bi insanım ne olursa olsun dayanamazdim senin sabrin olağanüstü kendime bakınca. . Inşallah bu kez hersey gönlünce olacak

Canim kimse seni yargılanıyor tepkili yazmışsın biraz elbette kendince bildiğin vardır ama biz bile merak ediyoruz sonucunu ben sabırsız bi insanım ne olursa olsun dayanamazdim senin sabrin olağanüstü kendime bakınca. . Inşallah bu kez hersey gönlünce olacak
Tepkiki yazmasim belirttim sadece tepkiyle yazsaydim farkli yazardim emin olki ben ole insan deilim :)

:halay:NİCKNAME❤️❤️❤️❤️BAT :halay:
  1. ✔️ @Aslanparcasi ❤️❤️HAMİŞ:anneadayı::KK46::KK46:
  2. ✔️ YASMINAAA YASMINAAA __❤️❤️❤️HAMİŞ:anneadayı::KK46:
  3. ✔️ lale_cik lale_cik ______❤️❤️❤️HAMİŞ:anneadayı::KK46:
  4. ✔️ @Kriziantemcicegi ❤️❤️❤️HAMİŞ:anneadayı::KK46:
  5. ✔️ -Lavinia -Lavinia ❤️ HAMİŞ:anneadayı::KK46:
  6. ✔️ duyguserhat duyguserhat ___❤️❤️❤️HAMİŞ:anneadayı::KK46:
  7. ✔️ A Ask sana benzer ❤️❤️❤️HAMİŞ:anneadayı::KK46:
  8. ✔️ Petunyasemen Petunyasemen _❤️❤️❤️14 Haziran:KK49:
  9. ✔️ K Knptr _______❤️❤️❤️15 haziran:KK49:
  10. ✔️ aaynaa aaynaa ______❤️❤️❤️16 haziran:KK49:
  11. ✔️ zeplin88 zeplin88 _____❤️❤️❤️21 haziran:KK49: