❤️❤️❤️HAMİŞ ADAYLARI ❤️❤️❤️

Yok cnm alakasi bile yok he bana gelir incir havuc kuru kist yapti bal corek otu kist yapti dersen anlarim da hayitin uzaktan yakindan alakasi bile yok hipogratin kullandigi bir bitki o kadin hastaliklari icin kullanirmis...
Kuzum sn kür faln uygulamış miydin

Yok cnm alakasi bile yok he bana gelir incir havuc kuru kist yapti bal corek otu kist yapti dersen anlarim da hayitin uzaktan yakindan alakasi bile yok hipogratin kullandigi bir bitki o kadin hastaliklari icin kullanirmis...
Bebişlerimiz çok nazlı çookkk:anne:
Şimdiden bizi oynatıyorlar baksanaa :confused:
Can'ım bende 10 aylık evliyim :KK37: 3. Ayımdaydı sanırım adetim gecikti dr. a gittim hamilelik haberi beklerken polikistik over olduğumu öğrendim:kızgın::ruh:
O gün bu gündür yapmadığım kalmadı inan :KK11:
Savaşıyorum resmen:lülülü::KK43:
Soğan kürü, incir + havuç kürü, bal+polen, Birde yakı ve bal+tarçın+çörekotunu da yaptım :rapci:vs.
Hassasım biraz da midem bulana bulana içtim..
Yatakta akrobatik hareketler mi yapmadım:KK6: ne yaptıysam her ayın sonunda ne yazık ki :duduk: kırmızı kartı yedim......

Hiç değilse yapmadım diye kendimi yemem bi şeyler yapmış olmak bile beni bebeğime yaklaştırıyor gibi geliyor :KK31:ama bu ay bişey yapmamaya karar vermiştim... Yapsam mı hayıtı?
İnşaallah bu ay gelir kavuşuruz :KK71::KK46:

Bebişlerimiz çok nazlı çookkk:anne:
Şimdiden bizi oynatıyorlar baksanaa :confused:
Can'ım bende 10 aylık evliyim :KK37: 3. Ayımdaydı sanırım adetim gecikti dr. a gittim hamilelik haberi beklerken polikistik over olduğumu öğrendim:kızgın::ruh:
O gün bu gündür yapmadığım kalmadı inan :KK11:
Savaşıyorum resmen:lülülü::KK43:
Soğan kürü, incir + havuç kürü, bal+polen, Birde yakı ve bal+tarçın+çörekotunu da yaptım :rapci:vs.
Hassasım biraz da midem bulana bulana içtim..
Yatakta akrobatik hareketler mi yapmadım:KK6: ne yaptıysam her ayın sonunda ne yazık ki :duduk: kırmızı kartı yedim......

Hiç değilse yapmadım diye kendimi yemem bi şeyler yapmış olmak bile beni bebeğime yaklaştırıyor gibi geliyor :KK31:ama bu ay bişey yapmamaya karar vermiştim... Yapsam mı hayıtı?
İnşaallah bu ay gelir kavuşuruz :KK71::KK46:
Hayit ile hamile kalan cok var bi yan etkisi yok ben kullanmadan once cok arastirdjm hatta bu siteye uye olma sebebimde hayit ti hep arastordim gunde iki bardakdan fazla icersen karincalanma yaparmis .ztn tadi guzel adacayi kadar olmasada tohumunun tadi iyi ama suyu icin ayni seyi diyemiycem. Adetliyken falan ictigimde agrilarimi yavaslatio rahatlatio cogu kisinin agrisini kesermis ama benim feci agrim oldugu icin anca etkiside o oluo... bence kullan pisman olmazsin bide insani rahatlatio stres bile yapamaiodum ilk zamanlarda sakjnlestiriodu bide insana guzellik saglio

:KK71:
Araştırayım canım teşekkürler ..
canım hayırlı olsun hamileymişsinn tebrik ederim:KK71: ,Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasp etsin inşallah darısı da bizim başımıza çok dua et olur mu bize ,

Birde tatlım şu Hayıt otunu çevrende kullanan var mı gerçekten etkisini gören bildiğin ?

Ay inşaallah yapıcaz Rabbim bu ay verir hepimize inşaallahh :KK200::dondurma:
Borcumuz olsun kanki :KK45:

Belirtilere inanma zaten :kusmuk:
İnşaallah hamişsindir hayırla inşaallah :KK15:

Tatlım ben de bu ay kullanmayı planlıyordum hayıtı adeti düzenli olan kişilerde kist yapabiliyormuş.. Kaş yapayım derken göz çıkarmayalım :KK17:
Yapmıcam ben o_O bu ay kendi haline bırakıcam her ay bi kür sıkıldım Rabbim ol der oluverir zaten parçalanmamıza gerek yokki:KK51:

Ay korktum şimdi :olamaz: artık napıcağımızı şaşırdık yahu psikoloji filan kalmadı ne bulsak yer olduk :confused:Haklısın ama canım düzeni bozacaksa kullanmamak en doğrusu zaten bekledikçe bir şeyler çıkıyor :(

Tamam kuzum:skandal:

Aminnnn inşaallahhhhh hayırla :KK200::KK200::KK1:

Ay evet moonlight2135 moonlight2135 çim buda bi başarı diymi ama :confused::confused::confused:

Kizlar bugun ilk doktora gittim ve 7 hafta 1 gunluk olmusuz cift yumurta ikizi ikizlerim olcakmis sevinsem mi uzulsem mi :) :KK43:
allahım ne güzel bır habe rbu ne güzel şeyle rokudum kucagına almayı nasip eder inş allahım maşallah kırkbır bucuk kere maşallah bızler ıcınde dua etmeyı ıhmal etme bacım

Hayit ile hamile kalan cok var bi yan etkisi yok ben kullanmadan once cok arastirdjm hatta bu siteye uye olma sebebimde hayit ti hep arastordim gunde iki bardakdan fazla icersen karincalanma yaparmis .ztn tadi guzel adacayi kadar olmasada tohumunun tadi iyi ama suyu icin ayni seyi diyemiycem. Adetliyken falan ictigimde agrilarimi yavaslatio rahatlatio cogu kisinin agrisini kesermis ama benim feci agrim oldugu icin anca etkiside o oluo... bence kullan pisman olmazsin bide insani rahatlatio stres bile yapamaiodum ilk zamanlarda sakjnlestiriodu bide insana guzellik saglio
Ay bu ay bişe yapmıcam dedim ama ne yapsam ya ?
Bide oruç tutuyorum ya nadı içilecek

Back