- 4 Temmuz 2015
- 3.675
- 4.207
- 83
- Konu Sahibi mucizelerbenibulur
- #1.421
saol kuzum allah ragZi olsunEdiyom kız etmezmiyim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
saol kuzum allah ragZi olsunEdiyom kız etmezmiyim![]()
Yapsada mecbur yiom Bn Cnm yaaa bebiş icn değer bncecorek otu bal tarcini bende denemistim ama yiyemedim iki kere yedim feci agri yapmisti bende cnm
Rabbim razı olsun senden tatlım . Ve burdaki anne adaylarından inanyom bn bu topiktan anne oAgzindan bal damliyorr insallah cnm insallah Her duamda burdaki tüm arkadaslarim icin isteyen herkes icin en sonda kendim icin istiyorum Rabbimden Insallah birgün hepimize nasip eder...
ben yiyemem cnm cok feci hastanelik oldum o derece yani .ilk yedigimde baska bisi yapmistir diye dusundum zor uyudum o gece sabah yine yedim yine aynisi oldu solugu hastane de aldim olucem sandim agridan cnmYapsada mecbur yiom Bn Cnm yaaa bebiş icn değer bnce![]()
Yumurtalara etkisi olmstr o yüzden ağrı olmustr . Ama snben yiyemem cnm cok feci hastanelik oldum o derece yani .ilk yedigimde baska bisi yapmistir diye dusundum zor uyudum o gece sabah yine yedim yine aynisi oldu solugu hastane de aldim olucem sandim agridan cnm
ka ay gecti ustunden hatirladikca kotu oluom etki ettigi falan yok rahim kaslarini hareket ettirmis.. ben adet oldugumda bile 2 agri kesici ile zor dururum yetmez bile... ama bu daha fenaydi. doktor ne kullandin falan dediydi.. he birde kizlar corek otu dusuk yaptirir hamile olmadinizdan emin olun oyle kullnin .. inteenette kadinlarin dikkatli kullanmasi gerek yaziodu bi yerde... hamilelerde kullanmamaya dikkat etmeli....Yumurtalara etkisi olmstr o yüzden ağrı olmustr . Ama snhamışsın gerek yok yemende zaten
simdi yapmiucam yarinn kalkinca yapicam cnm![]()
Bliom kuzum Bn . Oyuzden adetlyken kullanılıyo ya . Yumurtlama gününe kadr . Zatn sonrasında kür bitms oluyoka ay gecti ustunden hatirladikca kotu oluom etki ettigi falan yok rahim kaslarini hareket ettirmis.. ben adet oldugumda bile 2 agri kesici ile zor dururum yetmez bile... ama bu daha fenaydi. doktor ne kullandin falan dediydi.. he birde kizlar corek otu dusuk yaptirir hamile olmadinizdan emin olun oyle kullnin .. inteenette kadinlarin dikkatli kullanmasi gerek yaziodu bi yerde... hamilelerde kullanmamaya dikkat etmeli....
Sabirli olmayi ogretio sana insan bekliyemio evet benim ki gibi kocis olsun sende sabir edersinSabrını hayretlikle izliyorum nasıl bu kadar sakin ve sabırlı kalabiliyorsun ben bekleyemezdim daha fazla
Anladim cnmBliom kuzum Bn . Oyuzden adetlyken kullanılıyo ya . Yumurtlama gününe kadr . Zatn sonrasında kür bitms oluyo
Cok cok sagol rabbime sükürler olsunokurkan ben heyecanlandımm kuzum yaa maşallah sübhanallahh eşine de sana da tebrikler sonunda bu mucize duyguyu yaşadınız ne mutlu size
İnşaallah kuzummmmmRabbim razı olsun senden tatlım . Ve burdaki anne adaylarından inanyom bn bu topiktan anne olsak bile ckmycz
AynenSabrını hayretlikle izliyorum nasıl bu kadar sakin ve sabırlı kalabiliyorsun ben bekleyemezdim daha fazla
İnsallah vardır canımkan testi esimin dogum gunu hediyesi oluxak sayet varsa. Dogdugundada 2inci yilimiza girmis olucaz hemde benim dogum gunu hediyem olucak :) birde bizden bir hafta sonra evlenen ama suan cocugu olan arkadasimun kiziyla arasinda tam 1 yas olucak
saol cnm insallah...amin..İnsallah vardır canım
Öyle kuzum tabiki haklısın ama yine de ben sabredemezdimsabrimin birinci nedeni :1 yil boyunca yaptigim tum testleri hep negatif gordum...
kac tane yaptimin sayisini bilmiorum bir ayda 16 adet test bile yapmisligim olmustur....
ikinci sebebi:eşim her ay iki tane alir baska almaz bende eczanelere gitmek istemiorum ki uzak zaten yakinda yok...
mecburum yani buay zorla 4 tane aldirmis oldum ilk ikisini kullandim ztn birde simdi aldirdim .mecburum elimde tutmaya digerini..
nie kan vermeye gitmiosunun nedeni
kac kere negatifi gordum kanda umutlanip umutlanip bosa cikti cok uzulduk hep.dier nedeni esim oda benim gibi dusunuo ve bide bu iki haftadir isleri cok yogun baska birisine birakip gidemeyiz kendi isi calisani da yok mecburen yani bir yere gittimizde kayinpeder duruo onunda sekeri var sinirli yani isler yogunken daha sinirli oluo...
dier soru sen niye gitmiosun sorusu benim bulundum yerde kadin dogum yok malesef. gidicegim yer bize ters kalio ve otobusle zor yani hem esim gondermez oda ayri bi dert... mecburum sabirli olmakta....her ay bole deil her ay istedimiz zmn doktora gittik ama bu ay zurnanin zart dedigi yer isler yogun sitres tavan..
Var var teyze olceezsaol cnm insallah...amin..
insallah cnm insalah yaa tek istedigim o ...bizim planimiz ev vesaire almak oyuzden yogun calisio bu aralar yaz sonu kredi cekicez ve ev alicaz suan 100bin kadar cekebiliyoz.burda guzel bize yetecek kadar evler 150-160bin arasi mecburen sıkı calismasi lazim yetmeyenede dier bankadan cekeriz yada arabayi ikinci traktoru elden cikaririz diye dusunduk.yani kyuzden mani olamiyorum cok calismasina..... bide ole yani durum bu... esim evden cok evlat istiyorum dio .yani bende ole ilk evladim olsun istiyorum malk mulk olmasada olurÖyle kuzum tabiki haklısın ama yine de ben sabredemezdim
Var Allah'ın izniyleorada minnoşumuz
![]()