❤️❤️❤️HAMİŞ ADAYLARI ❤️❤️❤️

Canim kasiklarindaki batmalar nasil keskinmi?? Insallah hamilesindir,,,, Amin insallah.. Canim yine bi Dört gün bekle gecikmesini benim bi ay bir hafta gecikmisti cok ümitlenmistim hayirlisi olsun hakkinda..

bir hafta geciktin ama olmadı oyle mi ? galiba psikolojikman bunu biz sağlıyoruz. düşünmemeye çalışıcam ve beklicemm inşallah

Bihter34 Bihter34 hamiş deql msn sn Tatlm
Canim bunu bir kac gün önce bir arkadasim daha sordu Bende Allah mi söylletti acaba dedim sen ikinci kere sordun insallah buay hamile kalirim ama suan henüz daha hamile degilim.. Rabbim hepimize isteyen herkese nasip etsin cani gönülden diliyorum bunu,,

Canim kasiklarindaki batmalar nasil keskinmi?? Insallah hamilesindir,,,, Amin insallah.. Canim yine bi Dört gün bekle gecikmesini benim bi ay bir hafta gecikmisti cok ümitlenmistim hayirlisi olsun hakkinda..

evet keskin hem sol tarafta hem sağ tarafımda bıçak gibi sancılar giriyor sık sık ama acaba üşüttümmü diyorum çok benzer bu belirtiler tam olarak hamile miyimdir diyemiyorum

Canim bunu bir kac gün önce bir arkadasim daha sordu Bende Allah mi söylletti acaba dedim sen ikinci kere sordun insallah buay hamile kalirim ama suan henüz daha hamile degilim.. Rabbim hepimize isteyen herkese nasip etsin cani gönülden diliyorum bunu,,
İNşaallah canım benm . Bn sni hamiş biliyodum ya. Olursuun inş . OLURUZZZZ

evet keskin hem sol tarafta hem sağ tarafımda bıçak gibi sancılar giriyor sık sık ama acaba üşüttümmü diyorum çok benzer bu belirtiler tam olarak hamile miyimdir diyemiyorum
Evet canim bir haftanin sonunda adet olmustumm,, Sen düsünmemeye caliss insallah hamilesindirr batmanin siddetini merak etttim genelde keskin batmalar güzel haberleri gösteriyor eltimden felanda biliyorum oda bicak gibi batiyor diyordu,,Sen dua ett fazla o yöne takilma baska seylerle mesgul ol insallah güzel haberler verirsin hepimiz insallah bigün bebiss sahibi oluruz..

İNşaallah canım benm . Bn sni hamiş biliyodum ya. Olursuun inş . OLURUZZZZ
Agzindan bal damliyorr insallah cnm insallah Her duamda burdaki tüm arkadaslarim icin isteyen herkes icin en sonda kendim icin istiyorum Rabbimden Insallah birgün hepimize nasip eder...

Back