❤️❤️❤️HAMİŞ ADAYLARI ❤️❤️❤️

Misafirim yok kocisim pinpirikli heryeri temiz gormeyi istio benden hergun depar atiom evde temizlik yapicam die :) gerci gelcek olan iki misafirim olur burda baska arkadasim yok icli disli oldugum onlarda daginikliga asla bakmaz bende bakmam dogal gunluk hallerini gordum onlarda gordu yani...ay cok siskinlik var ustumde sistim suan ya bu neyin nesi anlamadim daha topluyamadim etrafi bile
Aman ne dck kocan yaa biliyo halini hoş rahatsızsın :-)
Rahat ol biraz ❣❣❣

Rahat ol biraz ❣❣❣
Hihi rahat ol dion bu halde bile bi laf eder cuki ortada kesin bisi yok der... neyse sevindirici haber carsamba yada persembe bi aksilik olmaz ise doktora gidicez ....bi sevindirik oldum bi sevindirik oldum anlatamam.heyecanda var yaaa iple cekiorum simdi....:KK49::-):KK28:

Rahat ol biraz ❣❣❣
Hihi rahat ol dion bu halde bile bi laf eder cuki ortada kesin bisi yok der... neyse sevindirici haber carsamba yada persembe bi aksilik olmaz ise doktora gidicez ....bi sevindirik oldum bi sevindirik oldum anlatamam.heyecanda var yaaa iple cekiorum simdi....:KK49::-):KK28:

İnsallah canım insallah bziimde evlilkk yıl dönümumuz iste esime testin fotosunu cekip attim atmadan önce dedim sana evlilik yil donumu hediyesinin fotosunu atiyorm dedim yolladm aksama kadar dayanamadim soyledim hemen :) o.kadar cok heyecnlanmisti ki onun.heyecani beni aglatti :) rabbim herkese nasip etsin en kisa zamanda insallah
okurkan ben heyecanlandımm kuzum yaa maşallah sübhanallahh eşine de sana da tebrikler sonunda bu mucize duyguyu yaşadınız ne mutlu size

kızlar kendime engel olamıyorum biliyorum tamamıyla psikolojik ama hamileymişim gibi geliyor :) keşke olsaaaa kasıklarımda batmalar belimde ciddi agrı var başka hiçbir belirtim yok ..bunlar regl belirtiside olabilir büyük güne 2 gün kaldı. heyecanlıyım tabi ama olumsuz sonuca karşıda hem tecrübeliyim hem hazırlıklıyım.. bayrama bebişlerimizle girsek müthiş olmaz mııı? Allahımm sen isteyen, bekleyen, umut eden herkese yaşat bu duyguyu..

birde şu mevzu var 4 gün gecikip regl olan biri olarak bu ay kaç gün beklemeliyim? nedendir bilinmez ben bu ay daha bir hevesliyim daha bir meraklıyım. sanırım bunda bu sitenin katkısı büyük 4 aydır kendi kendime debeleniyordum. şımdi burda güzel sonuçları gördükçe heyecanlanıyorummm :KK49:

Petunyasemen Petunyasemen inş Tatlm hamilesin hayrlisyla ama fazla kaptırma kndni üzülürsün olmasa olursada sürpiz olur :halay:

çok güzel soyledın kuzucum ya bende aynen bu cumleyi kendime soyluyorumm unut şimdi hamileliği bi hafta.. nasılsa varsa bebiş nasılsa öğreneceksin kırmızı gelirse değilsin.. olmayacakmışsın gibi düşün olursa çok daha sevin diyorum.. ama başaramıyorumm hep aklıma geliyor.. siteye giriyorum biri erken test yapmış çıkmış acaba yapsammı diyorum.. anlayacağın rahat batıyo kuzu :):KK48:

çok güzel soyledın kuzucum ya bende aynen bu cumleyi kendime soyluyorumm unut şimdi hamileliği bi hafta.. nasılsa varsa bebiş nasılsa öğreneceksin kırmızı gelirse değilsin.. olmayacakmışsın gibi düşün olursa çok daha sevin diyorum.. ama başaramıyorumm hep aklıma geliyor.. siteye giriyorum biri erken test yapmış çıkmış acaba yapsammı diyorum.. anlayacağın rahat batıyo kuzu :):KK48:
Bkle Tatlm ypma sen neqative görmektense bklmk iyidr kc yıllık evlisn. Tatlm bebiş olursa ilk mi olck:KK37:

Hadi bakalım ikizdir inşaallah ❣❣

kızlar kendime engel olamıyorum biliyorum tamamıyla psikolojik ama hamileymişim gibi geliyor :) keşke olsaaaa kasıklarımda batmalar belimde ciddi agrı var başka hiçbir belirtim yok ..bunlar regl belirtiside olabilir büyük güne 2 gün kaldı. heyecanlıyım tabi ama olumsuz sonuca karşıda hem tecrübeliyim hem hazırlıklıyım.. bayrama bebişlerimizle girsek müthiş olmaz mııı? Allahımm sen isteyen, bekleyen, umut eden herkese yaşat bu duyguyu..

birde şu mevzu var 4 gün gecikip regl olan biri olarak bu ay kaç gün beklemeliyim? nedendir bilinmez ben bu ay daha bir hevesliyim daha bir meraklıyım. sanırım bunda bu sitenin katkısı büyük 4 aydır kendi kendime debeleniyordum. şımdi burda güzel sonuçları gördükçe heyecanlanıyorummm :KK49:
İnşaallah pozitiftir kuzum :-)
Yoksa bile çalışmaya devam ne yapalım ❤️
İnşaallah Bayram'da bayram ederizzzz :dondurma::halay:

Canim kasiklarindaki batmalar nasil keskinmi?? Insallah hamilesindir,,,, Amin insallah.. Canim yine bi Dört gün bekle gecikmesini benim bi ay bir hafta gecikmisti cok ümitlenmistim hayirlisi olsun hakkinda..

Back