- 18 Ekim 2015
- 3.436
- 1.866
- 53
- Konu Sahibi mucizelerbenibulur
-
- #1.281
Amin amin amin amininşallah bende bekliyrum bu ay cnm 3 gün var batta
Ben daha adet olmadm canm 3 gun kala yaptm bendeAmin amin amin amininşallah bende bekliyrum bu ay cnm 3 gün var batta
Bendemi yapsam acaba yaa sabretmek istiyrum aslındaBen daha adet olmadm canm 3 gun kala yaptm bende
Canim benim adet olacakmism gibi kasik agrim var oylesine test aldim yaptm dun hayalt cikti sabh tekrar yaptm silik cikti hic beklemiyordumBendemi yapsam acaba yaa sabretmek istiyrum aslında
Benimde kasıklarım ağrıyo ve kahverengi leke geldiCanim benim adet olacakmism gibi kasik agrim var oylesine test aldim yaptm dun hayalt cikti sabh tekrar yaptm silik cikti hic beklemiyordum
Benim bat 4temmuzNİCKNAME BAT
@Aslanparcasi __ HAMİŞ YASMINAAA __ HAMİŞ lale_cik ______ HAMİŞ @Kriziantemcicegi HAMİŞ -Lavinia HAMİŞ duyguserhat ___ HAMİŞ A Ask sana benzer HAMİŞ Petunyasemen _ 14 Haziran K Knptr _______ 15 haziran aaynaa ______ 16 haziran zeplin88 _____ 21 haziran adyas _______ 22 haziran masal2994 ___ 23 haziran -Lidya- ______ 26 haziran @ilkemmmmm __ 1 temmuz ada_aras _____ 1 temmuz
@ahucansu28 ___ 1 temmuz @Pinkhouselife61 4 temmuz baldudakk ____ 1 temmuz @melekbaby ____ 5 temmuz moonlight2135 _ Beklemede
htc_tfk ______ Beklemede
Bihter34 _____ Beklemede Enise54 _____ Beklemede D dl3434 ______ Beklemede myzt _______ Beklemede M Mlgm55 _____ Beklemede bahar1989 ___ Beklemede DARISI BAŞIMIZA HAYIRLA İNŞAALLAH
RABBİM SAĞLIK SIHHAT AFİYETLE KUCAĞINIZA DA ALMAYI NASİP ETSİN CANLARIM
Sen twst yaptın mı cnm benim bat 15 senin yakınız
Biraz canim oruc tuttugum icin anlmadimCanim yapmadım bu sabah yapmak iistiyorum ama idrarda aşırı koyuluk yok normal rengi görünce yapmadım :/
A Ask sana benzer tatlım senin idrar koyumu
Biraz canim oruc tuttugum icin anlmadim
Insallah cnm yaPazartesi gidersiniz bence
Öyle doğdu içime
Tabi sen relax ol
Kız belirtilere inanmayınKızlar 3 gun var regle tek belirtim bel ve kasik ağrısı o regl agrisida oolabilir galiba bu ay fos um ben :/
Canım 4 aydır yeniden istiyorum ilk hamileligim geçen sene kürtajla sonuçlandı malesef yeniden istiyorum 4 aydır.Anladım Can'ım şifana sebep olur inşaallah
Ne kadardır istiyorsunuz?
Anladım Canm çok geçmiş olsunCanım 4 aydır yeniden istiyorum ilk hamileligim geçen sene kürtajla sonuçlandı malesef yeniden istiyorum 4 aydır.
Ay butun belirtileri yasayip 14gun gecikme yasan biri olaraktan adet olursam kafayi yerim heraldeKız belirtilere inanmayın
Ben aylardır tüm belirtileri yaşadım diyebilirim
5 gün gecikme bile yaşadım düşünün
Hepsi foss çıktı
Petunyasemen K Knptr
Ama hiç pozitif görmedim testlerde benAy butun belirtileri yasayip 14gun gecikme yasan biri olaraktan adet olursam kafayi yerim heralde
Amin canım inşallah herkes bi an önce bebislerine kavuşur sağ salim. Bu arada benim bat i 9 temmuz yapabilirsin canımAnladım Canm çok geçmiş olsunAma şükret yinele hamile kalabiliyorsun hiç değilse.. Bizde o bile olmadı
Rabbim bekletmesin inşaallah
Amin inşaallahAmin canım inşallah herkes bi an önce bebislerine kavuşur sağ salim. Bu arada benim bat i 9 temmuz yapabilirsin canım
Bende bi kere gordum bidaha yapmadim bu yuzden bende emin deilimAma hiç pozitif görmedim testlerde ben
Hep negatifti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?