• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

❤️❤️❤️HAMİŞ ADAYLARI ❤️❤️❤️

:halay:NİCKNAME❤️❤️❤️❤️BAT :halay:
  1. ✔️ @Aslanparcasi __❤️❤️❤️HAMİŞ:anneadayı::KK46:
  2. ✔️ YASMINAAA YASMINAAA __❤️❤️❤️HAMİŞ:anneadayı::KK46:
  3. ✔️ lale_cik lale_cik ______❤️❤️❤️HAMİŞ:anneadayı::KK46:
  4. ✔️ @Kriziantemcicegi ❤️❤️❤️HAMİŞ:anneadayı::KK46:
  5. ✔️ @_Dusler_Akedemisi_ ❤️ HAMİŞ:anneadayı::KK46:
  6. ✔️ duyguserhat duyguserhat ___❤️❤️❤️HAMİŞ:anneadayı::KK46:
  7. ✔️ A Ask sana benzer ❤️❤️❤️HAMİŞ:anneadayı::KK46:
  8. ✔️ Petunyasemen Petunyasemen _❤️❤️❤️14 Haziran:KK49:
  9. ✔️ K Knptr _______❤️❤️❤️15 haziran:KK49:
  10. ✔️ aaynaa aaynaa ______❤️❤️❤️16 haziran:KK49:
  11. ✔️ zeplin88 zeplin88 _____❤️❤️❤️21 haziran:KK49:
  12. ✔️ adyas adyas _______❤️❤️❤️22 haziran:KK49:
  13. ✔️ masal2994 masal2994 ___❤️❤️❤️23 haziran:KK49:
  14. ✔️ Jassgiller Jassgiller ____❤️❤️❤️23 haziran:KK49:
  15. ✔️ -Lidya- -Lidya- ______❤️❤️❤️26 haziran:KK49:
  16. ✔️ @ilkemmmmm __❤️❤️❤️1 temmuz:KK49:
  17. ✔️ ada_aras ada_aras _____❤️❤️❤️1 temmuz:KK49:
  18. ✔️ @ahucansu28 ___❤️❤️❤️1 temmuz:KK49:
  19. ✔️ @Pinkhouselife61 ❤️❤️❤️ 4 temmuz:KK49:
  20. ✔️ baldudakk baldudakk ____❤️❤️❤️1 temmuz:KK49:
  21. ✔️ @melekbaby ____❤️❤️❤️5 temmuz:KK49:
  22. ✔️ moonlight2135 moonlight2135 _❤️❤️❤️Beklemede:KK49:
  23. ✔️ htc_tfk htc_tfk ______❤️❤️❤️Beklemede:KK49:
  24. ✔️ Bihter34 Bihter34 _____❤️❤️❤️Beklemede:KK49:
  25. ✔️ Enise54 Enise54 _____❤️❤️❤️Beklemede:KK49:
  26. ✔️ D dl3434 ______❤️❤️❤️Beklemede:KK49:
  27. ✔️ myzt myzt _______❤️❤️❤️Beklemede:KK49:
  28. ✔️ M Mlgm55 _____❤️❤️❤️Beklemede:KK49:
  29. ✔️ bahar1989 bahar1989 ___❤️❤️❤️Beklemede:KK49:
❤️DARISI BAŞIMIZA HAYIRLA İNŞAALLAH
RABBİM SAĞLIK SIHHAT AFİYETLE KUCAĞINIZA DA ALMAYI NASİP ETSİN CANLARIM❤️

Hosbulduk teşekkür ederim :halay:Yas 28 iki buçuk yıllık evliyiz.. biz hiç korunmadik. Açıklanamayan infertilite teşhisi konuldu ve 8 haziranda aşılama yapıldı. Dualarla bekliyoruz.:KK200:
Rabbim şifa versin hayırla inşaallah ❤️ Tam topiğine gelmişsin ❣❣❣
Çok şükür topiğimiz bereketli :dondurma:
Yaklaşık 23 gün oldu açılalı 7 hamişimiz var bir tanesi ikiz gebelik :KK46::KK46:
:anneadayı:İnşaallah sana da Uğur getirir burası:KK49:
Bidahaki batlar yerine minnoşun gelir inşaallah kuzum:halay:

Hosbulduk teşekkür ederim :halay:Yas 28 iki buçuk yıllık evliyiz.. biz hiç korunmadik. Açıklanamayan infertilite teşhisi konuldu ve 8 haziranda aşılama yapıldı. Dualarla bekliyoruz.:KK200:
H geldn Tatlm adetlerin düzenli mi . Ha bu arada bal çörekotu tarçın uygula eşinde keçiboynuzu içir sebep olur inş

Rabbim şifa versin hayırla inşaallah ❤️ Tam topiğine gelmişsin ❣❣❣
Çok şükür topiğimiz bereketli :dondurma:
Yaklaşık 23 gün oldu açılalı 7 hamişimiz var bir tanesi ikiz gebelik :KK46::KK46:
:anneadayı:İnşaallah sana da Uğur getirir burası:KK49:
Bidahaki batlar yerine minnoşun gelir inşaallah kuzum:halay:
Canı gönülden amin Rabbim razı olsun İNŞAALLAH ..

H geldn Tatlm adetlerin düzenli mi . Ha bu arada bal çörekotu tarçın uygula eşinde keçiboynuzu içir sebep olur inş
Hosbulduk canım teşekkür ederim. Nasıl yapmalıyım o karışımı? Bir yan etkisi olur mu acaba? Adetlerim çok düzenli 27-28 günde olur

Hosbulduk canım teşekkür ederim. Nasıl yapmalıyım o karışımı? Bir yan etkisi olur mu acaba
Bn kullanymm bu gün 4 günüm . Adetin 2. Günü baslyn toplamda 12 gün uygulyn . Yumurtaları büyütüp kaliteli yumurtaların oluşmasını sağlıyor bu nedenle gebelik oluşmasında Ck katkısı var . Kullananların çoğu gebe kalms . Bn ilk defa kullnym inş sebep olur . Tavsiye ederm snda bi yan etkisi de yk yalnz şöyle bisey duydum çörek otunu fazla koymamak lazimmis kist yapıyomuş . Bde çekilmiş çörekotu olmalı Bn göz kararı yaptm . 12 tatlı kaşığı bal 10 çay kaşığı tarçın 10 çay kaşığı da çörek otunu koyuyosn. Eşin için de 3 4 adet keçi boynuzunu kaynamış olan suya atıyorsun bi 10 dk kaynatıyorsun fazla kaynatmaman gerekio günde 2 bardak ısırıyorsun sabah ve akşam . Şifa olur sebep olur ins :):dondurma::KK49::KK49:

Bat 1 ay geçti kızlar idrarda gebelik testinde negatif çıkınca cok üzüldüm doktora gittim adet olmadığımı hamilede olmadığımı söyledim ve kanda yapılan testle tam tamına 3 haftalık gebe olduğumu öğrendim,rabbim isteyen herkese nasip etsin inşaAllah bat 1 hafta geçince muhakkak kanda test yaptırmak gerekmiş.

Bat 1 ay geçti kızlar idrarda gebelik testinde negatif çıkınca cok üzüldüm doktora gittim adet olmadığımı hamilede olmadığımı söyledim ve kanda yapılan testle tam tamına 3 haftalık gebe olduğumu öğrendim,rabbim isteyen herkese nasip etsin inşaAllah bat 1 hafta geçince muhakkak kanda test yaptırmak gerekmiş.
Gözün aydn Cnm ne güzel bi haber rabbim bizlerede anne diye seslenen minnaklar nasip etsn hayırlısıyla inş . Herhengi bi kur tedavi uyguladın mi tatlm

Her sabah soğan suyu içtim dogal hormon ve eczaneden folik asit ald hergün 1 tane içtim 4 ay denedik gebe kalmayı,ve sonunda şukurler olsun.şuan 3 aylık hamileyim.kimse üzülmesin telaşlanlamasın rabbim zamanini biliyor nasip ediyor,zaman sabır dua Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Canım ben günü gününe adet olan biriyim 8 martta olmam gerekirken olmadım evde idrar testleri yaptım sonuç hep negatifti,sonra doktora gitmeye karar verdim gittiğimde 3 haftalıktım şuan 3 aylığım,anne olamamak diye bir şey yok inanın yeterki isteyin 42 yaşında anne olan bir kadının kızı olarak örnek verebilirim,tabiki öncelikle hayırlısı rabbim nasip ederse hayırlısı ile...

Ay
Canım ben günü gününe adet olan biriyim 8 martta olmam gerekirken olmadım evde idrar testleri yaptım sonuç hep negatifti,sonra doktora gitmeye karar verdim gittiğimde 3 haftalıktım şuan 3 aylığım,anne olamamak diye bir şey yok inanın yeterki isteyin 42 yaşında anne olan bir kadının kızı olarak örnek verebilirim,tabiki öncelikle hayırlısı rabbim nasip ederse hayırlısı ile...
Aynen öyle Cnm . Rabbim verecegi zamani Ck ii bilioo . Bnde soğan suyu içtim bi hafta 10 gün faln daha içemedim . Soğan almaya tekrar karar verdim beyaz kabuklu soğanlar vardı kahverengi olanlrdn yoktu . Bnde yaklaşık 2 senelik evlym . Bal tarçın ve çörek otuna başladım bakalım hayırlısı neyse o olur inş . Sizin gibilerde bizlere ışık umut oluyo iste

Ay

Aynen öyle Cnm . Rabbim verecegi zamani Ck ii bilioo . Bnde soğan suyu içtim bi hafta 10 gün faln daha içemedim . Soğan almaya tekrar karar verdim beyaz kabuklu soğanlar vardı kahverengi olanlrdn yoktu . Bnde yaklaşık 2 senelik evlym . Bal tarçın ve çörek otuna başladım bakalım hayırlısı neyse o olur inş . Sizin gibilerde bizlere ışık umut oluyo iste
Acı olmayan beyaz sogan her sabah kaynatıp içtim,bende 2 yıllık evliyim cocuk icin bu 4 ay denedik rabbim verdi çok sükür,keşke daha cok yardimci olabilsem sizlerle mutluluklarımızı paylaşsak ben çok sigara icen biriydim birde asla birakamam diyordum ama simdi kokusundan bile nefret ediyorum annelik öyle birseymis ki :( rabbim herkese hayırlı evlatlar nasip etsin hayirli haberlerinizi bekliyorum sizinde canım...

Back