• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

❤️❤️❤️HAMİŞ ADAYLARI ❤️❤️❤️

inşallah canım bende progestan sayesinde dün adet oldum işte bugün doktora gittim hormon testi yaptırdım çok şükür temiz çıktı hepsi çok iyi dedi doktor duphaston diye bi ilaç verdi bana bi takvim çıkardı ilacı kullanacagım günleri yumurtlama günlerimi ilişkiye girmem gereken günlerri falan işaretledi bakalım hayırlısı inşallah adetim bitsinde tekrar başlıyım çalışmalara
Anladım Can'ım şifana sebep olur inşaallah:KK200:
Ne kadardır istiyorsunuz?

Ben 23 yaşındayım 10 ay bitti sayılır işte :bicak:
Bu ay takmamaya çalışcam bu zamana kadar kürlerle oyalandım :110:
Bu ay olur inşaallah olmazsa dr a gidip tahlillerimi yaptırıcam...:KK46::anne:
inşaallah gerek kalmaz:deli:

inşallah canım şu kürlere ben hiç bakmadım. Rabbime bıraktım 4 ay oldu benimde tabiki yapabileceğimizi yapalım dikkat edelimde sonrası Rabbimin. Ben 5 vakit namaz kılan biri değildim şimdi 5 vakit kılmaya çalışıyorum Rabbimden istiyorum ama onun farzlarını yerine getirmiyorum diye vicdanen rahatsız oldum. açık biriyim tam anlamıyla farz kılınan herşeyi yapmıyorum bu şekilde ama namaz huzuru başka.. şimdi daha rahat el açıyorumm Rabbimden istiyorum en dogru zamanı o biliyor. sizlerde öyle isteyin canlarımm Rabbim geri çevirmez hiçbir kulunu..

inşallah canım şu kürlere ben hiç bakmadım. Rabbime bıraktım 4 ay oldu benimde tabiki yapabileceğimizi yapalım dikkat edelimde sonrası Rabbimin. Ben 5 vakit namaz kılan biri değildim şimdi 5 vakit kılmaya çalışıyorum Rabbimden istiyorum ama onun farzlarını yerine getirmiyorum diye vicdanen rahatsız oldum. açık biriyim tam anlamıyla farz kılınan herşeyi yapmıyorum bu şekilde ama namaz huzuru başka.. şimdi daha rahat el açıyorumm Rabbimden istiyorum en dogru zamanı o biliyor. sizlerde öyle isteyin canlarımm Rabbim geri çevirmez hiçbir kulunu..
Amenna tabiki öyle Can'ım ❣
Ne kadar dinliyorum ki ne yüzle isteyeyim diye düşünüyoruz ama rabbimiz ne buyuruyor duanız olmasaydı Rabbim size niçin değer verecek ki
Dua varlık sebebimiz
Hatalarımızdan tövbe edicez ısrarla dua kapısını çalacak rabbimiz çok cömert ❣❣❣❣

kızlar burası dışarısından daha samimi değil mi:21: cansınız herseyi rahatlıkla paylaşabiliyoruz. her an :) ve listede birileri hamişlik madalyonunu alınca diğerleri en az annemiz kadar seviniyor. dışarıda bu durumlar çok daha zor. sizlerinde karşılaştığı durumlardır tabi ama bişey paylaşmak istiyorum sizinle..

Biz iki arkadaş birlikte bir kaç aydır deli gibi bebek istiyoruz benim hamile kalma durumum olmuştu bunu duyunca arkadaşım 'ama bennn ama ben üzülürümmm benim yok' dedi. böyle bir tepki beklemiodum şaşırdım olurmu kuzum seninde olcak dedim zaten benimki kimyasal gebelik çıktı bir iki gün sürdü hamilelik modum :( sonra yine aylık birlikte gebe kalma sohbetlerimiz devam ediyordu. hergün birşey içiyor ne içiyosun dedim benim kistim var ya onla alakalı dedi üstü kapalı bende saftirik inandım :/ meğersem soğan kürüymüş. o ay hamile kaldı. o telaşında bende onunla birlikte test peşinde koşturdumm mutluluğunu birlikte yaşadık. sonra hep onu konuuşuyoruz hiç beni sormaz oldu. bende çektim kendimi bu sohbetlerden kısmet ya bu ay olmayacak galiba karnım agrıyo regl belirtisi dedim. oh inş olursun dedi bende anlamadım ne olurum dedim regl olursun dedi bende niye oluyorum canım olmayayım dedim. sen bir kaç ay ertele bu işi aynı anda izne çıkamayız dedi ben şok pardonda sen benden ne istediğinin farkındamısın dedim. hayatta oyle bişsey yapmam dedim. şaka şaka dedi kapattı ama benim kafamda puzzle tam anlamıyla yerleşti meğersem baştan beri amaç buymuş bir yarışın içindeymişim haberim yok. bu olaydan sonra hiçbi arkadaşımla paylaşmak istemedim sadece sizinle konusuyorum bu mevzuyu :( ve burdakilerin birbirlerine ilgisi sevgisi daha doğal daha samimi geliyor. iyiki var bu topik :):spor:

Kizlar bakin bakalm test sonucuma heyecandan uyuyamadm simdi de sahur vakti :)

Eklentiler

• IMG_20160610_164517.jpg
    IMG_20160610_164517.jpg
    40,5 KB · Görüntüleme: 28
  • IMG_20160610_174340.jpg
    IMG_20160610_174340.jpg
    43,5 KB · Görüntüleme: 23
Back