- 23 Mayıs 2016
- 499
- 584
- 23
- 36
- Konu Sahibi mucizelerbenibulur
- #1.261
Oo siz daha yenisiniz canm ya olur ins.iki yıl oldu bizim
Bu ay oldu inş canım seninde Rabbim kimseye aratmasın hakkaten o bekleyiş o süreç çok zor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oo siz daha yenisiniz canm ya olur ins.iki yıl oldu bizim
İnsallah canım aminn aminnBu ay oldu inş canım seninde Rabbim kimseye aratmasın hakkaten o bekleyiş o süreç çok zor
İnsallah canım aminn aminn
İyi gecelr canmyarın haberlerini bekliyorum kuzu yaz mutlaka öpüyorumm iyi geceler :)
Gerçekten öyle Can'ımkızlar burası dışarısından daha samimi değil micansınız herseyi rahatlıkla paylaşabiliyoruz. her an :) ve listede birileri hamişlik madalyonunu alınca diğerleri en az annemiz kadar seviniyor. dışarıda bu durumlar çok daha zor. sizlerinde karşılaştığı durumlardır tabi ama bişey paylaşmak istiyorum sizinle..
Biz iki arkadaş birlikte bir kaç aydır deli gibi bebek istiyoruz benim hamile kalma durumum olmuştu bunu duyunca arkadaşım 'ama bennn ama ben üzülürümmm benim yok' dedi. böyle bir tepki beklemiodum şaşırdım olurmu kuzum seninde olcak dedim zaten benimki kimyasal gebelik çıktı bir iki gün sürdü hamilelik modumsonra yine aylık birlikte gebe kalma sohbetlerimiz devam ediyordu. hergün birşey içiyor ne içiyosun dedim benim kistim var ya onla alakalı dedi üstü kapalı bende saftirik inandım :/ meğersem soğan kürüymüş. o ay hamile kaldı. o telaşında bende onunla birlikte test peşinde koşturdumm mutluluğunu birlikte yaşadık. sonra hep onu konuuşuyoruz hiç beni sormaz oldu. bende çektim kendimi bu sohbetlerden kısmet ya bu ay olmayacak galiba karnım agrıyo regl belirtisi dedim. oh inş olursun dedi bende anlamadım ne olurum dedim regl olursun dedi bende niye oluyorum canım olmayayım dedim. sen bir kaç ay ertele bu işi aynı anda izne çıkamayız dedi ben şok pardonda sen benden ne istediğinin farkındamısın dedim. hayatta oyle bişsey yapmam dedim. şaka şaka dedi kapattı ama benim kafamda puzzle tam anlamıyla yerleşti meğersem baştan beri amaç buymuş bir yarışın içindeymişim haberim yok. bu olaydan sonra hiçbi arkadaşımla paylaşmak istemedim sadece sizinle konusuyorum bu mevzuyu
ve burdakilerin birbirlerine ilgisi sevgisi daha doğal daha samimi geliyor. iyiki var bu topik :)
![]()
Oh maşaallah ne kadar güzelPetunyasemen şok oldum canım öyle zihniyetler var mı gerçekten? İçinden geçirdiği şeye bak. Olmaz olsun öyle arkadaşlık. Dinimizde once başkasına sonra kendine ediceksin diye. Yahu namaz kılıyorum bitince Allahım diyorum k.kulübünde gördüğüm yazıştığım isteyen dun arkadaşlarıma nasip et düşünsene sizi tanımıyorum ama hergun açtığımda inşallah biri hamileyim yazmıştır diyorum her tabiki imreniyoruz çünkü hepimiz istiyoruz.. Allah ım kotu fesat kıskanç insanlardan uzak tutsun inşallah. Hepimizinde bebekleri olsun inşallah.. Ben bu sayfayı çok seviyorum askerimi yani eşimi beklerken bir suru arkadaş edindim watsaptan görüşüyoruz kaç yıllık arkadaş olduk.. İyi niyetli insanlarla karşılaşmak dileğiyle optummmmmmmm
Amin insallah canim sabah test yaptim iki dk icnde cikti kesin galibaA Ask sana benzer hayırlı olsun tekrar kuzum :-*
7. Hamişimiz oldun
İnşaallah Rabbim sağlık sıhhat afiyetle kucağına da almayı nasip eder
Bizi duaların da unutma olurmu bitanem![]()
Ayni hal durum cnm artik isyan bayragini cekicemNe yaptın canikom?-Lavinia
Hormonlari duzenliyen hamile kalmaya yardimci bir ot var hayit otu arastirmani oneriririmMerhaba kızlar bende uzun zamandır çocuk istiyorum ama yok malesef ..Geçen hafta kontrol için Kadın Doğuma gittim rahimde filan bişey çıkmadı çok şükür ama hormon testleri istediler prolaktin yüksekliği çıktı konu hakkında bilgisi olan ve doğal yollarla nasıl düşürebiliriz acaba bu durumu yaşayan var mı aranızda![]()
Kesin kuzumAmin insallah canim sabah test yaptim iki dk icnde cikti kesin galiba
Ögleden sonra giderim canim ya heyecandan kaldm oyle :)Kesin kuzum
Bol bol şükretelhamdulillah
Kan için ne Zaman gidebilirsin?
Oh maşallah çok iyiÖgleden sonra giderim canim ya heyecandan kaldm oyle :)
Pazartesi gidersiniz benceAyni hal durum cnm artik isyan bayragini cekicem![]()
Tebrik ederim cnm bnm Allah sağlıklu bi şekil kucağına almayı nasip etsinAmin insallah canim sabah test yaptim iki dk icnde cikti kesin galiba
Aminn insallah canim sagol rabbim isteyen herkese versin insallahTebrik ederim cnm bnm Allah sağlıklu bi şekil kucağına almayı nasip etsin
Sen twst yaptın mı cnm benim bat 15 senin yakınız@Pinkhouselife61 kuzum sen ne zamandır istiyosun ve kaç yaşındasın![]()
Amin amin amin aminAminn insallah canim sagol rabbim isteyen herkese versin insallah