• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

❤️❤️❤️HAMİŞ ADAYLARI ❤️❤️❤️

Bende bi kere gordum bidaha yapmadim bu yuzden bende emin deilim
Varsa yapsana bi test daha
Koyu çıkar bu sefer çok oldu çünkü ❤️
Siz dr a gidince kalp atışlarını falan hep duyacaksınız inşaallah geç gitmenin de avantajları var Can'ım
Beklemiyorsun hepsi bi arada çıkıyor :halay:

Varsa yapsana bi test daha
Koyu çıkar bu sefer çok oldu çünkü ❤️
Siz dr a gidince kalp atışlarını falan hep duyacaksınız inşaallah geç gitmenin de avantajları var Can'ım
Beklemiyorsun hepsi bi arada çıkıyor :halay:
Malesef yok iste esim alicakti sozde...
Normalde 6haftlik falan cikmasi lazim ben gidecegim zmn gec dollenme ise 5 cikar en kotu ihtimal ile en azindan hamile isem keseyi goruruz diye dusunuorum...

:halay:NİCKNAME❤️❤️❤️❤️BAT :halay:
  1. ✔️ boniboncuklar boniboncuklar __❤️❤️❤️HAMİŞ:anneadayı::KK46:
  2. ✔️ @YASMINAAA __❤️❤️❤️HAMİŞ:anneadayı::KK46:
  3. ✔️ @lale_cik ______❤️❤️❤️HAMİŞ:anneadayı::KK46:
  4. ✔️ @Kriziantemcicegi ❤️❤️❤️HAMİŞ:anneadayı::KK46:
  5. ✔️ -Lavinia -Lavinia ❤️ HAMİŞ:anneadayı::KK46:
  6. ✔️ @duyguserhat ___❤️❤️❤️HAMİŞ:anneadayı::KK46:
  7. ✔️ A Ask sana benzer _❤️❤️❤️HAMİŞ:anneadayı::KK46:
  8. ✔️ Petunyasemen Petunyasemen _❤️❤️❤️14 Haziran:KK49:
  9. ✔️ @Knptr _______❤️❤️❤️15 haziran:KK49:
  10. ✔️ @aaynaa ______❤️❤️❤️16 haziran:KK49:
  11. ✔️ @zeplin88 _____❤️❤️❤️21 haziran:KK49:
  12. ✔️ @adyas _______❤️❤️❤️22 haziran:KK49:
  13. ✔️ @masal2994 ___❤️❤️❤️23 haziran:KK49:
  14. ✔️ @-Lidya- ______❤️❤️❤️26 haziran:KK49:
  15. ✔️ @ilkemmmmm __❤️❤️❤️1 temmuz:KK49:
  16. ✔️ @ada_aras _____❤️❤️❤️1 temmuz:KK49:
  17. ✔️ @ahucansu28 ___❤️❤️❤️1 temmuz:KK49:
  18. ✔️ @baldudakk ____❤️❤️❤️1 temmuz:KK49:
  19. ✔️ @Pinkhouselife61 ❤️❤️❤️ 4 temmuz:KK49:
  20. ✔️ @bahar1989 ____❤️❤️❤️4 temmuz:KK49:
  21. ✔️ @melekbaby ____❤️❤️❤️5 temmuz:KK49:
  22. ✔️ @Mlgm55 _____❤️❤️❤️9 temmuz:KK49:
  23. ✔️ moonlight2135 moonlight2135 _❤️❤️❤️Beklemede:KK49:
  24. ✔️ @htc_tfk ______❤️❤️❤️Beklemede:KK49:
  25. ✔️ Bihter34 Bihter34 _____❤️❤️❤️Beklemede:KK49:
  26. ✔️ @Enise54 _____❤️❤️❤️Beklemede:KK49:
  27. ✔️ @dl3434 ______❤️❤️❤️Beklemede:KK49:
  28. ✔️ @myzt _______❤️❤️❤️Beklemede:KK49:
[/QUOilk doktor kontrolum kizlar 7+1 ve cift yumurta ikizi biz sok olduk sevinsem mi uzulsem mi nasil bakicam kara kara dusunuyoruz esimle

Kizlar bugun ilk doktora gittim ve 7 hafta 1 gunluk olmusuz cift yumurta ikizi ikizlerim olcakmis sevinsem mi uzulsem mi :) :KK43:
İnanmıyorummmm yemin ederim gözlerim doldu kız :cry: çok duygulandım:-)
Elhamdulillah :KK71:
Rabbim sağlık sıhhat afiyetle kavuştursun minnoşlarımız inşaallah :KK71:
Çifte mucize yaşıyorsunuz neresi üzülücek şey bunun annesi:KK31:
Onlar senin düşüncelerini hissediyorlar onları üzme:KK73:
Bol şükret rabim bakma kolaylığı verir merak etme:KK5:

Tek basima nasil bakicam die uzuluyorum 5 yasinda bi kizim var bide :) ayri bi duygu bu ikizler esimle sok yasadik
Rabbim kolaylik verir insallah cnmm..esinde yardimci olur ozaman kizinin yasi yakin olsaydi belki zorlanirdin oda büyümüs yine biraz,, Rabbim isteyen herkese nasip etsin bizlerede insallah..

QUOTE="moonlight2135, post: 46882703, member: 762967"] -Lavinia -Lavinia naptın tatlım??[/QUOTE]
Henuz kan
[
Vermedim m cnm esimin islerinin bitmesini beklioruz..kendi isi calisan yok yaninda mecburen..(telim cok yavas karisik yazarsam kusura bakma cnm)
Merakla bekliyorum icten ice icimi kemirio kurtlar cidden hamilemiyim deilmiyim belli deil.isyan bayragini cekicem artik sonunda haberi olmadan burdaki kucuk hastaneye gidip kan vericem (hic istemiorum aslinda ya makina arizali oluo yada sonuclari bana inandirici gelmio)...ama baska carem kalmicak sanirim .bu aksam konusucampazartesi yada sali fark etmez kesin bi gun soyle gidelim diycem....

Vermedim m cnm esimin islerinin bitmesini beklioruz..kendi isi calisan yok yaninda mecburen..(telim cok yavas karisik yazarsam kusura bakma cnm)
Merakla bekliyorum icten ice icimi kemirio kurtlar cidden hamilemiyim deilmiyim belli deil.isyan bayragini cekicem artik sonunda haberi olmadan burdaki kucuk hastaneye gidip kan vericem (hic istemiorum aslinda ya makina arizali oluo yada sonuclari bana inandirici gelmio)...ama baska carem kalmicak sanirim .bu aksam konusucampazartesi yada sali fark etmez kesin bi gun soyle gidelim diycem....
Hakknda hayırlısı olsn ama bence hamilesin yoksa 2hafta bi gecikme saçma gibi geliyo

Back