❤️❤️❤️HAMİŞ ADAYLARI ❤️❤️❤️

Bisquits ne güzel konsyn öle Cnm ya umitszlere ümit ölüysen böylelikle . Ah biz kadınlar bazen herşey hemn olsn isteriz. Bilmeyiz ki imtihandayz
ne mutlu bana ki eğer birazcık da olsa içinizi rahatlatabilmişsem Allah Latif ismiyle lütuf etsin bizlere

Çevrendekilere de ki: 'Allah beni bununla sınıyor, herkesin sınavı farklı. Dilerim sizin sınavınız daha ağır olmasın!' Bi daha birşey demeye cesaret edemezler
Yanında olmak destek olmak isterlerse dua etsinler. Ya hayır söylemeli insan ya da susmalı ben hep dua ediyorum sizlere Allah yüzünüzü güldürsün diye

Allah razı olsun kuzum

NİCKNAMEBAT
  1. @Aslanparcasi __HAMİŞ
  2. YASMINAAA __HAMİŞ
  3. htc_tfk ______HAMİŞ
  4. lale_cik ______HAMİŞ
  5. @Kriziantemcicegi HAMİŞ
  6. -Lavinia HAMİŞ
  7. baldudakk ____1 haziran
  8. duyguserhat ___7 haziran
  9. moonlight2135 _8 haziran
  10. Petunyasemen _14 haziran
  11. ada_aras _____15 haziran
  12. K Knptr _______15 haziran
  13. aaynaa ______16 haziran
  14. zeplin88 _____21 haziran
  15. adyas _______22 haziran
  16. masal2994 ___23 haziran
  17. -Lidya- ______26 haziran
  18. @ilkemmmmm __1 temmuz
  19. @Pinkhouselife61 4 temmuz
  20. @melekbaby ____6 temmuz
  21. Bihter34 _____Beklemede
  22. Enise54 _____Beklemede
  23. D dl3434 ______Beklemede
  24. myzt _______Beklemede
  25. @havin55 _____Beklemede
  26. bahar1989 ___Beklemede
HAYIRLI UĞURLU OLSUN
CANLARIM

Asıl sen nasılsın bakalım varmı belirti
İyim Bnde tatlm belirti desen say say bitmez adet belirtileridr diyorum kndme takmyrm . Yoksa geckrm zatn düzenli olmuyo bide Bn etkilemiym krmizilari . Ne halleri varsa gorsunler . Farklı bi belirtim yk ki adet zmni aynı belrtiler iste. Tatlm

Merhaba canım hayırlı olsun.. Kaç haftalık bebegin saglıkla al kucağına
Daha çok yeni onun Can'ım yani evdeki testte çıktı ama kanda teste gitmedi ben listeye eklemekte aceleciyim biraz

Anladım kuzumaynen öyle valla belirtiler laga luga aslında ..kanda Test pozitifse o tamam benim için
Dalıp kayboluyoruz belirti dünyasına

İi Cnm Allah kabl et en şimdiden { hepmznkini}

Amin inşaallah Rabbim Hakkı'yla oruç tutanlardan eylesin nefse uydurmasın

kizlar ben aksam sahura kalktim niyetlenicektim aslinda niyetine giremedim dogru duzgun hic bisi yiyemedim helsinde midem bulandi kusacaktim nerdeyse cikarasim geldi yani su bile dogru duzgun icemedim bir bardak ictim anca..sut ictim yattim ama hep midem bulaniodu cikaracak gibiydim resmen ....sizce oruc tutsam bebege bi zarari olurmu? (dayanamadigim anda bozucam mecbur bisi yiyip icemedim cunki niyet etmedim bu yuzden)

Kizlar ruyamda 2bucuk yillik evli bir arkadasimi hamile gordum hatta 12 haftalikmis falan ruyada tabiki kendisi calisio ve cocuk dusunmuo simdi anlamina baktim
Rüyada başkasını hamile görmek, yakın bir zamanda müjdeli bir haber alınacağına yorumlanabilir. Aynı zamanda rüya sahibinin çocuk sahibi olacağına verilen işarettir. ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…