- 15 Ocak 2014
- 5.931
- 5.124
- 398
- Konu Sahibi mucizelerbenibulur
ustteki bugunki .boyut nedeniyle ekran resmi cekip atabiliorum
Merhaba kan testi yaptın mı benimde böyleydi.. ELHAMDÜLİLLAH
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ustteki bugunki .boyut nedeniyle ekran resmi cekip atabiliorum
Bizimde bukadar birsey gecen sene bu zamanlar baslamistik denemeye bi 2ay bos gecti iste tam 10ay,, canim esin gittimi doktora ondanmi bukadar rahat konusuyo
Tamam cnm hayirli aksamlar üzülme hayirlisiyla insallah olsun dualarim seninle..
Düşünme Cnm stres yapmamaya çalış Allahma şükür rahatım Bn olucak cunki biliyorum stres ypnca olmuyo . Neden stres yratym ki kndme demi kuzum . Sende böle düşünmeye çala . Rabbim elbet verecktrr inş . Sende herhangi bi hastalık vr mi yumurtlma sorunu gbi
Canım hiç ama hiç üzülme elbette Rabbimin vardır bir bildiği... Eşine sinir oldum o bebegi Yaradan veriyor sana neden laf atıyor. ALLAH A isyan ediyor mu (haşa inşaallah o yola girmez) sanada yapmasın.. Onlar cok rahat benim eşimde öyleydi.. Boşver. Sen duanı oku.. Hem belki sorun orda.. Doktora gittiniz mi PCO vardı sanırım sende.. İncir ve havuç kürü yapabilirsin canım Allahın izniyle olur.. Ayrıca net adet oldb mu yoksa sadece leke mi
İnşaallah kuzum@Pinkhouselife61 kyamam ya üzülme bu kadar olur inş . Bence sende var biseyler öle hssedym hyatm![]()
İnşaallah kuzum
Bende hissediyodum farklıydı bu ay sanki
Ama değilmiş diye kendimi yedim bitirdim
Hala akıyor yaşlar![]()
Bu ay yaptım ben de onuBnde pkoluyum tedavi gorym şuan ilk ayim . Daha önce ilaç kullndm düzenli kullanmadim şimdi kararliym ilaclrmi alcm . Kırmızıyı yemem umarm ama helik krmzlar gelirse de bal tarçın çörekotu na başlıycam eşimde keçi boynzu
Galiba oldumHasta mi oldun
İnşaallah kuzumİnş gelmez hamileyim dersn bzlere . Hadi uyumaya çalış geç oldu yarn devm edriz . Kirmzilar gelsde üzülmek yk anlaştkı mi kuzum![]()
İnşaallah kuzum
Teşekkür ederim❣ hayırlı geceler tatlı rüyalar❣
![]()
@-Lidya- ______
29 mayıs
@baldudakk ____
1 haziran
![]()
Princess91 ____
2 haziran
Ne yaptınız kızçeler merak ettik valla![]()
Canım benim ben senin için hâlâ dua ediyorum, lütfen bu kadar yıpratma kendiniAynıyız demekki....
Gitmedi dr a.. Ben hamilelik şüphesiyle gitmiştim bana PCO var dediler test istedi bir dünya.. Ama doktor ısrarla hazır gıda yemememi ve plastikleri evden atmamı söyledi. Test toplam altıyüz küsür lira tutuyor yaptırmadık.. Bir sene olmaması gayet normal dedi
%80 çiftin ilk bir yıl olmuyomuş zaten..
Stres yapma falan dedi yolladı.. Bir seneyi geçmez inşaallah bu ay olur.... Geçerse yaptırırız testleri dedim ama eşimin yaptıracağını hiç sanmıyorum......
Büyüklerden de kimseye bişey söylemek istemiyorum açıkçası.. Abartılıyor çünkü bi duyulunca herkese yayılıyor istemiyorum .....
Yapmak istemiyorum ama insan yapıyor işte elimde değil ki hiç...
Çok haklısın Can'ım benim bir süre yapmasam da ayın sonunda yine aynı moda giriyorum ister istemez.. PCO var.. .. .
Haklısın canım ona da bişey diyemiyorum ben istiyor milletin çenesi durmuyor...
Onların gülerek söyledikleri bizim içimizi yakıyor haberleri yok.........
İnşaallah sorun yoktur hiçbirimizde..
YAPTIM kuzum..
Belki size fikir olur diye yazıyorum....
Soğan kürü
İncir+havuç kürü
Bal+polen kürü
Bal+tarçın+çörekotu kürü
Ilık suya oturma (ilişki öncesi)
Yakı yapıştırma
Ayak dikme
Her gün hacet namazı kılmaya çalışıyorum
Tesbih duası yaptım astım(tesbihin her boncuğuna 1 Fatiha 3 ihlas okuyup kıble yönüne asıyorsun balkon gibi bir yere.)
Birkaç kere Meryem suresi okudum
Para adadım sadaka olarak hemen verdim.
Namaz adadım kıldım hemen.
Evlendikten sonra bi iki kilo almıştım onu da verdim. ( dr dedi PCO olduğum için)
Böyle işte...
Kahverengi geldi sonra temiz gördüm sonra pembeye dönük gibi geldi..
Ama adet sanırım şimdi bilmiyorum ki..
Karın Ağrı'm gitti gaz olurdu oda yok..
Sabah anlaşılıcak bakalım....
Bu arada ağlamaktan maf oldum... Yapacak bişey yok ama insan çok üzülüyor ...
Allahım senden istiyoruz.. İkram eyle .. Aminn
oda uzuluodur stres yapiodur ondan demistir takma kafana benim esimde oyle benden cok istio stres yapio ...hayirlisi olsun gonlunce olsunAynen öyle Can'ım.....
Yapmamak elde değil..
Eşim şimdi diyo ki olduysan benimle konuşma.. Sanki elimde dedim..
Kafayı yiyorum işte daha ne yapaym....
aynen stres basa bela...yok sorunum cok sukur cnm ..ne bir hstalik ne bir bozuklukDüşünme Cnm stres yapmamaya çalış Allahma şükür rahatım Bn olucak cunki biliyorum stres ypnca olmuyo . Neden stres yratym ki kndme demi kuzum . Sende böle düşünmeye çala . Rabbim elbet verecktrr inş . Sende herhangi bi hastalık vr mi yumurtlma sorunu gbi
saol daha yapmadim cnmMerhaba kan testi yaptın mı benimde böyleydi.. ELHAMDÜLİLLAH
Ah canım. Belki problem eşindedir pko lu hamile kalan binlerce kadın var. Sorun sen yada eşin farketmez sonucta allah veriyor derdi.. Ama gidip test yaptırsa sorun ondysa ötemez böyle.. Sen herseyi yapmıssn gerisi takdiri ilahi.. Eşinde keçi boynuzu özü kullansın hergün bir kasık diyorum ya gercekten sorun ondada olabilir.. Dilerim sabah güzel haberler le gelirsin benim evlilik te üç yıl olacak herkes laf etti kaynanam dha cocugu olmaz bile dedi ama onu görünce inşaallah bu lafı yedirecem
Ben hala regl olmadım cnm test yaptım negatifti bekliyorum 4. Gün gecikeli
Canım benim ben senin için hâlâ dua ediyorum, lütfen bu kadar yıpratma kendinişükür de latif de sürekli Allah umudunu kesmeyeni duada ısrar edeni sever. Benim kendim için dua ettiğim konuların hiç biri olumlu sonuç olmadı biliyo musun
100.000 kelime-i tevhid hatmi yapmıştım, ve bi sürü zikir dua.. sonra istediğim gibi olmayınca ne yaptım biliyo musun
100.000 Fettah zikri.. şuan hâlâ istediğim gibi bişey yok, belkide Allah bizim dua etmemizi seviyordur, düşünsene; ' vermedim, geciktirdim ama kulum benden hâlâ umut kesmedi, isyan etmedi, herkese herşeye rağmen Bana olan inancını yitirmedi, bu kulumu en şereflisiyle şereflendirin' dediğini
![]()
oda uzuluodur stres yapiodur ondan demistir takma kafana benim esimde oyle benden cok istio stres yapio ...hayirlisi olsun gonlunce olsun
aynen oyle cnmÜzülüyor tabi erkek ya daha farklı oluyorlar bizden...
Amin inşaallah tatlım.. Hepimizin inşaallah ❣
İnşaallah kuzum ..@Pinkhouselife61 Canim Nasil Oldun?? Ben Adet Oldum cnm vücudum dün sinyalleri vermisti zaten hayirlisi Insallah gelicek ay olur..