❤️❤️❤️HAMİŞ ADAYLARI ❤️❤️❤️

Normalde de cıkarda bu kadar degil canım yarın sabah test yapalım mı..
Aynen Can'ım yaaa
İnan cesaret edemiyorum..
Evde olsa on tane onunu da yapmıştım ama almadım hiç bi tane bile yok
Eczanelerde erkek var hep kız olsa yine hemen alırdım biraz çekiniyorum ve eşim istemez erkekten almamı
Sen al istersen heyecanına ortak olurum
Sabah erken yap bakalım sonuç nolcak
İki gün kalmış oluyo bakalım nolur

Canım yaptım silik çıktı elhamdülillah... Erkekten aldım girdim aldım cıktım :)

NİCKNAMEBAT
  1. @Aslanparcasi __HAMİŞ
  2. YASMINAAA __HAMİŞ
  3. htc_tfk ______HAMİŞ
  4. lale_cik ______HAMİŞ
  5. @Kriziantemcicegi HAMİŞ
  6. -Lidya- ______29 mayıs
  7. baldudakk ____1 haziran
  8. @melekbaby ____2 haziran
  9. Bihter34 _____4 haziran
  10. @Pinkhouselife61 6 haziran
  11. duyguserhat ___7 haziran
  12. moonlight2135 _8 haziran
  13. Petunyasemen _14 haziran
  14. ada_aras _____15 haziran
  15. K Knptr _______15 haziran
  16. aaynaa ______16 haziran
  17. zeplin88 _____21 haziran
  18. adyas _______22 haziran
  19. masal2994 ___23 haziran
  20. @ilkemmmmm _1 temmuz
  21. Enise54 _____Beklemede
  22. D dl3434 ______Beklemede
  23. myzt _______Beklemede
  24. M Mlgm55 _____Beklemede
  25. bahar1989 ___Beklemede
HAYIRLI UĞURLU OLSUN
CANLARIM

Benim 1 haftadır oluyo canım adet sancısı gibi geliyo ama olmi

Cnm nasılsın
Her yerim ağrıyo bişe yapmadım ama aşırı yorgunum anlatamam.....
Göğüslerim fena zaten
Sen nasılsın Can'ım
İnşaallah hamişizdir bak @Kriziantemcicegi test yaptı pozitif
Hemde senden sonraydı bat ı
Sen ne zaman yapmayı düşünüyorsun ?

Sabah hastaneye gidiyorum cnm bugün test yaptım yine negatif çıktı yarın gecikmemin 4. Günü olucak hala gelen giden yok deli olcam ya şiştim davul gibi canım burnumda hiç iyi değilim açıkçası

Sabah hastaneye gidiyorum cnm bugün test yaptım yine negatif çıktı yarın gecikmemin 4. Günü olucak hala gelen giden yok deli olcam ya şiştim davul gibi canım burnumda hiç iyi değilim açıkçası
Git Can'ım benim hiç değilse kafan rahat olur
Geçen aylarda benim bi kere 5 gün geçti dr a koştum hamişim sanıyordum yanılmışım
İnsan beş gün umutlanıyo olmadı diye
En iyisi gecikince gitmek evde testle falan da oyalanmıcan @ilkemmmmm in pozitif çıkıyordu testte ama adet oldu mesela
Yarın git hayırlı haberlerini bize uçur tatlım

Inşallah canım ya varsa ciksin yoksa da adet olayım artık bide bu akşam ne oldu bana bi arkadaşım oturmaya gelmişti hem arkadaşım aynı zamanda komşum yani neyse konuşurken ona anlattım adetim3 gün gecikti test yapıyorum negatif cikiyo ama adette olmuyorum dedim bana güldü manyakmisin ne 3 gününden bahsediyorsun 10 gün falan geçsin dedi onunda bi oğlu var 13 gün sonra öğrenmiş yani benim kafa iyice gitti senin anlican

Bana da biri aynı öyle demişti bi hafta on gün geçsin dedi..
Burdaki kızlar bata 5 gün kala yapmaya başlıyor insan bat gününün gelmesini bile zor bekliyor bilmiyolar ki nerede takıldığımızı

Bana da biri aynı öyle demişti bi hafta on gün geçsin dedi..
Burdaki kızlar bata 5 gün kala yapmaya başlıyor insan bat gününün gelmesini bile zor bekliyor bilmiyolar ki nerede takıldığımızı
Sorma canım yaa erken ogrenenler ne kadar şanslı tek umudum var ilk hamileligimdr geç döllenme demişlerdi belki buda öyledir o yüzden cikmiyodur diyorum bi yandan yok ya olsaydı silikte olsa çıkardı diyorum kafamda deli sorular

Aynen ya katılıyorum
İnşaallah hamişizdir de battan sonra çıkmasına da razıyım ne yapalım

Ya Kurtajdan önce akıntı dan anlardım ben ama bu ay anlamadım 13 14 16 23 28 sadece bu günleri değerlendirebildim bu ay olmazsa artık ovulasyon la takip edecem inşallah bi daha ki aya mutlu haberi birlikte veririz
Amin canım.ramazan bereketiyle gelsin diyorum hep:)
20.gün hala negatif ve ateş 36.2 civarı.hiç artmadı.demek ki bu ay da grç yumurtluyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…