- 15 Ocak 2014
- 5.930
- 5.124
- 398
- Konu Sahibi mucizelerbenibulur
-
Normalde çıkarmı?
Benim bu günden itibaren 5-6 hazirana kadar işte..
6 tane oldu gittikçe artıyor
Aynen Can'ım yaaaNormalde de cıkarda bu kadar degil canım yarın sabah test yapalım mı..
Aynen Can'ım yaaa
İnan cesaret edemiyorum..
Evde olsa on tane onunu da yapmıştım ama almadım hiç bi tane bile yok
Eczanelerde erkek var hep kız olsa yine hemen alırdım biraz çekiniyorum ve eşim istemez erkekten almamı
Sen al istersen heyecanına ortak olurum
Sabah erken yap bakalım sonuç nolcak
İki gün kalmış oluyo bakalım nolur
İnanamıyorummmmmCanım yaptım silik çıktı elhamdülillah... Erkekten aldım girdim aldım cıktım :)
İnanamıyorummmmm
Maşaallah süphanallah
Çok sevindim İnan kiiii Rabbim sağlık sıhhatle kucağına da almayı nasip etsin inşaallah
Yarın hcg ye gidiyomusun?
Anladım kuzummCanım önce eşime söyleyim hcg ye aynı anda öğrenmek istiyorum
Anladım kuzumm❣
Belirtilerini yazarmısın?
Benim 1 haftadır oluyo canım adet sancısı gibi geliyo ama olmiKızlar yaa adet olcam galiba karnımda bişeyler oluyor
Cnm nasılsınAnladım kuzumm❣
Belirtilerini yazarmısın?
Anladım tatlımCanım ama belli degil ki hele test yaptırym.. Belirtilerim açlık ve yorgunluktu canım
Her yerim ağrıyo bişe yapmadım ama aşırı yorgunum anlatamam.....Benim 1 haftadır oluyo canım adet sancısı gibi geliyo ama olmi
Cnm nasılsın
Sabah hastaneye gidiyorum cnm bugün test yaptım yine negatif çıktı yarın gecikmemin 4. Günü olucak hala gelen giden yok deli olcam ya şiştim davul gibi canım burnumda hiç iyi değilim açıkçasıHer yerim ağrıyo bişe yapmadım ama aşırı yorgunum anlatamam.....
Göğüslerim fena zaten
Sen nasılsın Can'ım
İnşaallah hamişizdir bak @Kriziantemcicegi test yaptı pozitif
Hemde senden sonraydı bat ı
Sen ne zaman yapmayı düşünüyorsun ?
Git Can'ım benim hiç değilse kafan rahat olurSabah hastaneye gidiyorum cnm bugün test yaptım yine negatif çıktı yarın gecikmemin 4. Günü olucak hala gelen giden yok deli olcam ya şiştim davul gibi canım burnumda hiç iyi değilim açıkçası
Inşallah canım ya varsa ciksin yoksa da adet olayım artık bide bu akşam ne oldu bana bi arkadaşım oturmaya gelmişti hem arkadaşım aynı zamanda komşum yani neyse konuşurken ona anlattım adetim3 gün gecikti test yapıyorum negatif cikiyo ama adette olmuyorum dedim bana güldü manyakmisin ne 3 gününden bahsediyorsun 10 gün falan geçsin dedi onunda bi oğlu var 13 gün sonra öğrenmiş yani benim kafa iyice gitti senin anlicanGit Can'ım benim hiç değilse kafan rahat olur
Geçen aylarda benim bi kere 5 gün geçtidr a koştum hamişim sanıyordum yanılmışım
İnsan beş gün umutlanıyo olmadı diye
En iyisi gecikince gitmek evde testle falan da oyalanmıcan @ilkemmmmm in pozitif çıkıyordu testte ama adet oldu mesela
Yarın git hayırlı haberlerini bize uçur tatlım
Bana da biri aynı öyle demişti bi hafta on gün geçsin dedi..Inşallah canım ya varsa ciksin yoksa da adet olayım artık bide bu akşam ne oldu bana bi arkadaşım oturmaya gelmişti hem arkadaşım aynı zamanda komşum yani neyse konuşurken ona anlattım adetim3 gün gecikti test yapıyorum negatif cikiyo ama adette olmuyorum dedim bana güldü manyakmisin ne 3 gününden bahsediyorsun 10 gün falan geçsin dedi onunda bi oğlu var 13 gün sonra öğrenmiş yani benim kafa iyice gitti senin anlican
Sorma canım yaa erken ogrenenler ne kadar şanslı tek umudum var ilk hamileligimdr geç döllenme demişlerdi belki buda öyledir o yüzden cikmiyodur diyorum bi yandan yok ya olsaydı silikte olsa çıkardı diyorum kafamda deli sorularBana da biri aynı öyle demişti bi hafta on gün geçsin dedi..
Burdaki kızlar bata 5 gün kala yapmaya başlıyorinsan bat gününün gelmesini bile zor bekliyor bilmiyolar ki nerede takıldığımızı
Aynen ya katılıyorumSorma canım yaa erken ogrenenler ne kadar şanslı tek umudum var ilk hamileligimdr geç döllenme demişlerdi belki buda öyledir o yüzden cikmiyodur diyorum bi yandan yok ya olsaydı silikte olsa çıkardı diyorum kafamda deli sorular
Inşallah cnm belirti varmı sende herhangi biseyAynen ya katılıyorum
İnşaallah hamişizdir de battan sonra çıkmasına da razıyım ne yapalım
Amin canım.ramazan bereketiyle gelsin diyorum hep:)Ya Kurtajdan önce akıntı dan anlardım ben ama bu ay anlamadım 13 14 16 23 28 sadece bu günleri değerlendirebildim bu ay olmazsa artık ovulasyon la takip edecem inşallah bi daha ki aya mutlu haberi birlikte veririz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?