- 17 Mart 2016
- 5.762
- 9.233
- 248
- Konu Sahibi mucizelerbenibulur
Allah razı olsun önerilerin için Can'ımKizlar stres cok etkiliyor hamile kalmayi. Bir de istedigimiz hemen olmayacagini allah ne zaman nasip ederse o zaman olacagini bilirsek stres azalir.
Benimde yaklasik 10 ay olmadi ama o surec icinde kist vajinalde iltihap mantar hepsini yasadim cok sukur dusuk yasamadim daha kotu. O yuzden illa olsun degilde saglikli olsun diye dua edilmeli.
Zaten hamile kaldiginizda hamile kalmak icin gecen sureyi unutuyorsun sanki hic beklememis gibisin.
Tavsiyem bol bol su icin her kuru yapmayin sogan incir hepsini denedim adetim zaten duzensizdi 2 ay gecikmesi yasadim. Herkese iyi gelmiyor. Bence kafayi baska seylere yorun. Ve yumurtlama testlerini oneriyorum kesinlikle adetiniz bittikten iki uc gun sonra baslayin hergun yapin cift cizgiyi gorene kadar. Bunun faydasini gordum ben.
![KK68 :KK68: :KK68:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk68.gif)
Bende hepsini yaptım bir umut hala bekliyorum
![KK59 :KK59: :KK59:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk59.gif)
Rabbim bebişine hayırla ve sağlıcakla kavuşmanı nasip etsin
![KK55 :KK55: :KK55:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk55.gif)
Bize dua et olurmu? Senin duan makbuldür
![KK19 :KK19: :KK19:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk19.gif)