❤️❤️❤️HAMİŞ ADAYLARI ❤️❤️❤️

Canı

m gözle göremedim ben fotoğrafta var gibi ama bilemedim sadece fotoda çıkıyo
Aynen cnm hayırlısı ben gördüm sende şuna bi bak bakim çizgi görüyor musun :işsiz:

Eklentiler

• image.png
    image.png
    175,9 KB · Görüntüleme: 36
Tek açıklama ile sistit olmuşsun üzerine adet döneminiz eklenmiş Can'ım geçmiş olsun idrar yaparken yanmalarınız devam ediyorsa lütfen doktora gitmeyi ihmal etmeyin
pazartesine gideyim canım pazar günü de taşınacağım evi taşıyacağım ama ihmal etmeyeyim gerçekten de bu enfeksiyon yüzünden belki hamile kalamıyorum

pazartesine gideyim canım pazar günü de taşınacağım evi taşıyacağım ama ihmal etmeyeyim gerçekten de bu enfeksiyon yüzünden belki hamile kalamıyorum
Aynen bebeğim sen hala taşınamadın mı yaw geleyim yardıma adresi özelden yaz ;) git Can'ım ihmal etme kesinlikle sağlık bu ihmale gelmez

Aynen bebeğim sen hala taşınamadın mı yaw geleyim yardıma adresi özelden yaz :KK66: git Can'ım ihmal etme kesinlikle sağlık bu ihmale gelmez
pazar gününe inş canım evi anca topladım ama yine iki gün daha toparlarım az kaldı işim bir taşınaydım sonra yavaş yavaş yerleşirdim

:mad:
Taşınmak çok zor yaa :KK43:
Üşütme dikkat et cereyan falan :super:
Soğan kürü yap bide özel bölgeni (dışını)sirkeli suyla yıka Can'ım çok faydası olur birebir :-)

Kızlar herkese iyi geceler hayırlı cumalar ben bugün adet oldum adetim 2 gün önce geldi geçen ay 4 gün gecikmeli gelmişti ne oluyor anlamadım ama artık doktora gidicem denemeye başlayalı 5 ay oldu sanki her ay hamileymişim gibi hissediyorum ve sonu hüsran oluyor ben biraz kafamı dinlemeyi düşünüyorum bi süre girmicem buraya bakalım bide doktora gidelim neler dicek allah hayırlısını versin Rabbim tüm evlat isteyen insanlara tez zamanda versin inşallah hepiniz allaha emanet olun sorduğum sorulara cevap verdiğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim ben burda çok şey öğrendim allah hepinizin gönlüne göre versin tekrardan iyi geceler hepinize hoşçakalın :KK15::KK68::KK5::KK24:

Kızlar herkese iyi geceler hayırlı cumalar ben bugün adet oldum adetim 2 gün önce geldi geçen ay 4 gün gecikmeli gelmişti ne oluyor anlamadım ama artık doktora gidicem denemeye başlayalı 5 ay oldu sanki her ay hamileymişim gibi hissediyorum ve sonu hüsran oluyor ben biraz kafamı dinlemeyi düşünüyorum bi süre girmicem buraya bakalım bide doktora gidelim neler dicek allah hayırlısını versin Rabbim tüm evlat isteyen insanlara tez zamanda versin inşallah hepiniz allaha emanet olun sorduğum sorulara cevap verdiğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim ben burda çok şey öğrendim allah hepinizin gönlüne göre versin tekrardan iyi geceler hepinize hoşçakalın :KK15::KK68::KK5::KK24:
Fazla özletme kuzum :110:
:olamaz:Hadi Allah'a emanet..

Herşey gönlüne göre olsun Can'ım iyi Dilek'lerin ve duaların için teşekkürler cümlemize nasip etsin Melek'lerimizi Rabbim biZler hep buralardayız inşallah bu topiğe selam kızlar hamileyim demek için girersin sende Allah'a emanet ol hoşçakal Can'ım :KK25:

@Pinkhouselife61 yeni bat 21 haziran :)))

SelanikMuhaciri SelanikMuhaciri canim benmde boyleydi vardi ama cok zor gorunuodu ben bu hataya dusmicem seninkinde belki gercekten gebelk vardr ama ben hayal kirikligi yasamamak icin tam cizgi gozle gorunen cizgiyi gormeden umitlenmicem aldim agzimin payini :)
Kuzum yazıyorum yeni bat ını ama hamile olduğunu düşünüyorum.. Kırmızılar gelene kadar inanmam :duduk:

Kizlar stres cok etkiliyor hamile kalmayi. Bir de istedigimiz hemen olmayacagini allah ne zaman nasip ederse o zaman olacagini bilirsek stres azalir.
Benimde yaklasik 10 ay olmadi ama o surec icinde kist vajinalde iltihap mantar hepsini yasadim cok sukur dusuk yasamadim daha kotu. O yuzden illa olsun degilde saglikli olsun diye dua edilmeli.
Zaten hamile kaldiginizda hamile kalmak icin gecen sureyi unutuyorsun sanki hic beklememis gibisin.
Tavsiyem bol bol su icin her kuru yapmayin sogan incir hepsini denedim adetim zaten duzensizdi 2 ay gecikmesi yasadim. Herkese iyi gelmiyor. Bence kafayi baska seylere yorun. Ve yumurtlama testlerini oneriyorum kesinlikle adetiniz bittikten iki uc gun sonra baslayin hergun yapin cift cizgiyi gorene kadar. Bunun faydasini gordum ben.

merhaba bacılarım benden yaşça büyük ablalarım vardır beklenen adet gelmedi iki gün geçdi dün akşam açıkyazıcam kusura bakmayın lütfen çişimi yapdıkdan sonra selpaga hafif bir pembe leke geldi ve daha sonra hiç bir şey gelmedi cok endişliyim şasırdım nedirki bu test yapmadım henüz bir saat sonra test yapacagım yardımınıza ihitiyacım var

merhaba bacılarım benden yaşça büyük ablalarım vardır beklenen adet gelmedi iki gün geçdi dün akşam açıkyazıcam kusura bakmayın lütfen çişimi yapdıkdan sonra selpaga hafif bir pembe leke geldi ve daha sonra hiç bir şey gelmedi cok endişliyim şasırdım nedirki bu test yapmadım henüz bir saat sonra test yapacagım yardımınıza ihitiyacım var
Adet habercisi olabilirmi Can'ım?
Yada yerleşme kanaması :KK71:

Back