❤️❤️❤️HAMİŞ ADAYLARI ❤️❤️❤️

Hayırlısı Can'ım.. Üzme canını geçen ay benim de 5 gün erken geldi :-(
Bidahaki bat kaç?
Aynen canım hayırlısı ama benim bir dahaki batı hicccc yazmayalim boşuna ümitlenmeye yim kaç yıldır olmuyor zaten ben tüp bebeği bekleyeyim en iyisi
Su kromozom sonuclarida bir ciksaydi hayırlısıyla
Bu arada yeni evli arkadaslara tavsiyem 1 yılı bazen gecmeden bile gitsinler Dr. A hem eşleri hem kendileri testlerini yaptırsin lar biz tedaviye başladık o bu su derken 4 yıl geçti yani zaman alıyor tedaviler testler en azından bir neden varsa bulunur tedavi süreci başlar :)))
8 yılın verdiği tecrübe ile yazıyorum kızlar yanlış anlasilmasin:))))

Bu çizgiyi görüyor musunuz kızlar ortadaki çizgi testtin kapağının çizgisi ama onun yanındaki boşluktaki çizgiyi sadece ben mi görüyorum bi bakın :( bu testi salı günü yapmıştım

Eklentiler

• image.png
    image.png
    175,9 KB · Görüntüleme: 31
Aynen canım hayırlısı ama benim bir dahaki batı hicccc yazmayalim boşuna ümitlenmeye yim kaç yıldır olmuyor zaten ben tüp bebeği bekleyeyim en iyisi
Su kromozom sonuclarida bir ciksaydi hayırlısıyla
Bu arada yeni evli arkadaslara tavsiyem 1 yılı bazen gecmeden bile gitsinler Dr. A hem eşleri hem kendileri testlerini yaptırsin lar biz tedaviye başladık o bu su derken 4 yıl geçti yani zaman alıyor tedaviler testler en azından bir neden varsa bulunur tedavi süreci başlar :)))
8 yılın verdiği tecrübe ile yazıyorum kızlar yanlış anlasilmasin:))))
Anladım Can'ım
Hayırlısı bakalım ❤️

:işsiz:Ama bişey daha var sanki ilk gebeliğimde ki gibi göğüslerin hassas ve ağrı var ayrıca yeşil damarlar sarmış etrafını şaşkınım açıkçası :süslü:

arkadaşlar adetim 3 gün önce bitti ama kasık ağrısı vardı yanmalı bir kanamam oldu nedendir acaba bilen ya da başına gelen var mı?
Tek açıklama ile sistit olmuşsun üzerine adet döneminiz eklenmiş Can'ım geçmiş olsun idrar yaparken yanmalarınız devam ediyorsa lütfen doktora gitmeyi ihmal etmeyin

Back