- 25 Kasım 2015
- 1.173
- 929
- 53
- Konu Sahibi mucizelerbenibulur
-
canım idrarını bir kaba yap içine çamaşır suyu dök bira köpüğü gibi oluyorsa hamilesin yani öyle diyorlar regliden 1 hafta önce falan yapacannasıl oluyor acaba bende çok merak etdım :=)
Aynen canım hayırlısı ama benim bir dahaki batı hicccc yazmayalim boşuna ümitlenmeye yim kaç yıldır olmuyor zaten ben tüp bebeği bekleyeyim en iyisiHayırlısı Can'ım.. Üzme canını geçen ay benim de 5 gün erken geldi :-(
Bidahaki bat kaç?
Canım var bunda bence ben görüyorum
Yok gelmedi ama beta 0.1 demiştim Can'ım o yüzden Değilim yani anlayacağınızNası yaa kırmızılar mı geldi?
Anladım Can'ımAynen canım hayırlısı ama benim bir dahaki batı hicccc yazmayalim boşuna ümitlenmeye yim kaç yıldır olmuyor zaten ben tüp bebeği bekleyeyim en iyisi
Su kromozom sonuclarida bir ciksaydi hayırlısıyla
Bu arada yeni evli arkadaslara tavsiyem 1 yılı bazen gecmeden bile gitsinler Dr. A hem eşleri hem kendileri testlerini yaptırsin lar biz tedaviye başladık o bu su derken 4 yıl geçti yani zaman alıyor tedaviler testler en azından bir neden varsa bulunur tedavi süreci başlar :)))
8 yılın verdiği tecrübe ile yazıyorum kızlar yanlış anlasilmasin:))))
Görüyorum ben Can'ımBu çizgiyi görüyor musunuz kızlar ortadaki çizgi testtin kapağının çizgisi ama onun yanındaki boşluktaki çizgiyi sadece ben mi görüyorum bi bakınbu testi salı günü yapmıştım
Bende görüyorum kuzum ama pazartesi kanda bişey çıkmadı kafam çok karışıkGörüyorum ben Can'ım
Bence var minnoş
Ee boşuna hamiş yazmadım seniGörüyorum ben Can'ım
Bence var minnoş
Geç döllenmedir kuzumDelisin sen yaben yine inanmıyorum bebeğim ya
Valla anlamadım gitti bebeğim ya hadi bakalım inşallah zorla kendini teyze yapmaya çalışıyorsunGeç döllenmedir kuzum
Bat tarihin geçsin hcg yi tekrarlayalım
Aynen canikomValla anlamadım gitti bebeğim ya hadi bakalım inşallah zorla kendini teyze yapmaya çalışıyorsun
Hadi bakalım demet Akalın@Pinkhouselife61 yeni bat 21 haziran :)))
SelanikMuhaciri canim benmde boyleydi vardi ama cok zor gorunuodu ben bu hataya dusmicem seninkinde belki gercekten gebelk vardr ama ben hayal kirikligi yasamamak icin tam cizgi gozle gorunen cizgiyi gormeden umitlenmicem aldim agzimin payini :)
m gözle göremedim ben fotoğrafta var gibi ama bilemedim sadece fotoda çıkıyoCanım var bunda bence ben görüyorum
Tek açıklama ile sistit olmuşsun üzerine adet döneminiz eklenmiş Can'ım geçmiş olsun idrar yaparken yanmalarınız devam ediyorsa lütfen doktora gitmeyi ihmal etmeyinarkadaşlar adetim 3 gün önce bitti ama kasık ağrısı vardı yanmalı bir kanamam oldu nedendir acaba bilen ya da başına gelen var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?