• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

❤️❤️❤️HAMİŞ ADAYLARI ❤️❤️❤️

Nasılsıniz canlar buralar sessizlesti iyimi herkes
Ben bugun test alicam yarin ilk idrarla yapicam cok heyecanliyim insaAllah pozitif çıkar gerci negatifte ciksa pes etmek yok umut kaybetmek yok nasip degilmis daha demekki diyip yoluma bakarım ama üzülürüm cokta yalan yok:KK51:

İdare eder kuzum nem fazla bu da bende baş ağrısı yapiyo gece bile uyuyamadim sıcaktan en son ıslak bise sarmisim ayağıma onun serinligine uyumuşum gebelikte ilgili de bu belirti yaşamıyorum zati dunyaaaa kadar zaman var senin kaçıncı günün bugün
Nasılsıniz canlar buralar sessizlesti iyimi herkes
Ben bugun test alicam yarin ilk idrarla yapicam cok heyecanliyim insaAllah pozitif çıkar gerci negatifte ciksa pes etmek yok umut kaybetmek yok nasip degilmis daha demekki diyip yoluma bakarım ama üzülürüm cokta yalan yok:KK51:

İdare eder kuzum nem fazla bu da bende baş ağrısı yapiyo gece bile uyuyamadim sıcaktan en son ıslak bise sarmisim ayağıma onun serinligine uyumuşum gebelikte ilgili de bu belirti yaşamıyorum zati dunyaaaa kadar zaman var senin kaçıncı günün bugün
bende cok terliyorum canım ya yastik tisortum ipislak oluyor bugn 23.gunum canım

Sen yine iyisin ben 10 tane sipariş verdim netten kocamın arabaya bıraktım ewde olursa yaparım diye :) Hadi HAYİRLİ HABERLER OLSUN
Princess91 Princess91 @Pinkhouselife61
Uc tane test aldim birini yarin yapicam negatif cikarsa gecikince yapicam diger bir tanesi silik cikarsada bat günümde yapicam bakalım ne cikicak sonuc merak icindeym yapmazsam daha cok stres olucam

Ya eğer o negatifi görmezsem kafam da acaba hamilel miyim oluyo o yüzden test iyidir ya negatifi görüp yıkılmiyorum o yüzden sorun olmuyo
Kız cadılar Allah iyiliğinizi versin emi ☺♻❤ benim 1 tane testim var evde 3 aydır bekliyor test... Yapmadım :KK43: bu ay da en az 3 gün geçmeden yapmıcam.. İnşaallah pozitif sonuçlar alırız hep beraber yüzümüz güler .. S selifor Princess91 Princess91

Princess91 Princess91 Ilk basta erken gosterenden aliyim dedim 20tllik sonra bir seferde 20tlyi hic etmek var ucunda en azindan birkac test birkac sans olsun diyip uc tane 5tllik aldim seninkide iyiymisde 10tane :halay:

@Pinkhouselife61 Sabrina hayran kaldim bacım nasıl yapmadan durabildin insaAllah bu ay gelir gekirsin ve yapip pozitifi görürsn beklettigine sabrina deger insaAllah ahh su testlerimizde pozitifi gorelim canlarim ya Allahim duy bu aciz yalvaran gönülden isteyen kullarinin sesini tez vakitte saglikli hayırlı güzel huylu bir evlat nasp et ucumuze ve isteyen her kuluna amin:dua::KK200::KK200:

Napim her ay dünya para harcıyorum testlere bu sefer de böyle olsun dedim eğer ilk testten hamile olduğumu öğrenirsem bnm bi arkadaşım var hamilelik düşünüyor ona vermeyi düşünüyorum :halay::halay:
Princess91 Princess91 Ilk basta erken gosterenden aliyim dedim 20tllik sonra bir seferde 20tlyi hic etmek var ucunda en azindan birkac test birkac sans olsun diyip uc tane 5tllik aldim seninkide iyiymisde 10tane :halay:

@Pinkhouselife61 Sabrina hayran kaldim bacım nasıl yapmadan durabildin insaAllah bu ay gelir gekirsin ve yapip pozitifi görürsn beklettigine sabrina deger insaAllah ahh su testlerimizde pozitifi gorelim canlarim ya Allahim duy bu aciz yalvaran gönülden isteyen kullarinin sesini tez vakitte saglikli hayırlı güzel huylu bir evlat nasp et ucumuze ve isteyen her kuluna amin:dua::KK200::KK200:

Napim her ay dünya para harcıyorum testlere bu sefer de böyle olsun dedim eğer ilk testten hamile olduğumu öğrenirsem bnm bi arkadaşım var hamilelik düşünüyor ona vermeyi düşünüyorum :halay::halay:
insaAllah oyle olur canım hem sevinc hem de paylaşım ohh mis olur güzel haberler alalim bu ay insaAllah:dua:

Ne yapayım canım ya. Elimdeki o bir tesle hamişliğimi öğreneceğim gibi geliyor. Bu zamana kadar sabredemedim eczaneyi zengin ettim :-) adam yeni dükkan açacak hahah :-) :-)
Mecburen beklicem. Rabbim inşaallah bu ay yüzümüzü güldürsün canlarımm.

Ne yapayım canım ya. Elimdeki o bir tesle hamişliğimi öğreneceğim gibi geliyor. Bu zamana kadar sabredemedim eczaneyi zengin ettim :-) adam yeni dükkan açacak hahah :-) :-)
Mecburen beklicem. Rabbim inşaallah bu ay yüzümüzü güldürsün canlarımm.
insaAllah bitanem bende uyumaya calisicam heyecanliyim sabah test yapicam negatife hazırladım kendimi bakalım nasip ne cikicak

Günaydın canlar:cry:
Testi yaptım ve yine bariz tek cizgi cikti yani hayali cizgiye bile raziydim kendimi hazirlamistm buna da işte kötü oluyor yinede simdi bat günümü beklicem birde o günü yapicam ama umudumu kaybettim şuan aglayasim var gibi akmiyor iceri akiyor sanki:KK42:

Uzulmeee vardır her işte bi hayır canım dur bakalım
Günaydın canlar:cry:
Testi yaptım ve yine bariz tek cizgi cikti yani hayali cizgiye bile raziydim kendimi hazirlamistm buna da işte kötü oluyor yinede simdi bat günümü beklicem birde o günü yapicam ama umudumu kaybettim şuan aglayasim var gibi akmiyor iceri akiyor sanki:KK42:

Kuzum bebek olsa bile çıkmaz ki şimdi.. Çokk erken yani.. O, 20 tl lik testlerde bile çıkmıyor bazılarının bu zamanlarda.Ben medipole bi Dr a gitmiştim bana dedi ki adetin 10 gün geçmeden hiç bir yere gitme. Yani 10 beklemek belki zor olur ama bari 3-4 gün geçsin ..
Böyle üzülmek daha mı iyi :( bende üzüldüm valla :(

Back
X