• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

❤️❤️❤️HAMİŞ ADAYLARI ❤️❤️❤️

Nerye gidion kiz
Ara veryim 2-3 gün :KK14:[/QUOTE]
Kiz sayfa senin ne ara vercen . Sen gdersen ortlik karisr . Akln byrda olur. Hm bnde bi kac gun grmiyim ddm aklm hp burdaydi . Msafrlerden frsat bulup gremedim eger gerckten kfa dnliyceksen girme bi kac gun ozlerz ama :*

Kızlar yeniden Merhaba :KK200:
Hatırlayan var mı beni bizde çalışmalar devam.. Bugün yani dün kahverengi leke geldi sonra dan gördüm az ve kuru. Afedersiniz az önce de gördüm aynısını. . Yerleşme mi acaba diyorum regl m için erken çünkü :110:
Sizce:KK46:

Çok heyecan yok ama ihtimal hep var Allah in izniyle
:KK200:

Biraz daha devam edip çoğalırlar regl olduğunu anlicam:110:

suzansu suzansu Konustuk canim kuzenimle unuttm yazmayi kusura bakma gitmiste nokta seklinde gorunmus cumartesi bir daha gidicem demisti ondan sonra konusamadik cumartesi sorarim yine onda kansizlik falan var insaAllah kolay gecer hamileligi Allah saglikla dogurmayi nasip etsin hamislere:KK200:

moonlight2135 moonlight2135 Ise yararsa onuda eklerim listeme canım ama daha hicbirsey yapmadim ben soganmis baltarcin falan yapasim gelmiyor:bicak:

@Pinkhouselife61 Biraktin demek bizi he neyse senin yoklugunda gelenler degisikligi olanlar olursa biz yazariz listeyi bir sekil ya da ben yazarım hallederik birakma bir daha bizi:63:

masal2994 masal2994 Saglik olsun canım gecenkinde bende cok umutlandim 13gun gecikmeyle oldum seni anlayabiliyorum bir dahaki sefer gelmiş olsun insaAllah bebisin:dua:

Sen öyle bi gebe kalki bir beklerken 2 tane olsun inşallah kuzum.:dua::dua:

Çok şükür Allah a evet canim .5 hafta oldu elhamdülillah :nazar::nazar:
Canim ben yumurtlama gününden 1 yada 2 gun tahmini sonrasi gittim eşimle 3 gun boyunca bende senin gibi dedim nasıl olsa olma durumu yok olsada durmaz diye hop hop hopladik kudurduk ama gel zaman git zaman bi kasik ağrıları bastırdı donecegimiz gün 12 saat araba yolculuğu dönüş eve geldik off ben ya mikrop kaptım denizden yada usuttum dedim .

Ama hesapsız rızık veren Allah a çok şükür :nazar: meğer gebelikdenmis.
Insallah seninde bebegin beklemedigin bu ayda seninledir canim.Allah sana ve isteyen herkese nasip eylesin inşallah.:dua::dua:
Ayy canım Allah razı olsun dileklerin için. Bu hafta sonu belli olacak inşallah ama regl belirtilerim tam vaktinde var maalesef. Hamilelik takvimi eklesene

Yok antibiyotik vermedi, uyuşturarak çekildi. Çok ağrım vardı :KK43:
Canım çok geçmiş olsun. antibiyotik vermemiş ama çekilen yerde kırmızı bir şişkinlik ve ağrı olursa, yara yeri beyaz renk enfeksiyon gibi görünmeye başlarsa mutlaka doktora git

suzansu suzansu Konustuk canim kuzenimle unuttm yazmayi kusura bakma gitmiste nokta seklinde gorunmus cumartesi bir daha gidicem demisti ondan sonra konusamadik cumartesi sorarim yine onda kansizlik falan var insaAllah kolay gecer hamileligi Allah saglikla dogurmayi nasip etsin hamislere:KK200:

Allah razı olsun sağ ol canım .kuzenininde muayenesi inşallah çok güzel geçer.
Sen bugün nasılsın Insallah iyisi dir canim .

moonlight2135 moonlight2135 Ise yararsa onuda eklerim listeme canım ama daha hicbirsey yapmadim ben soganmis baltarcin falan yapasim gelmiyor:bicak:

@Pinkhouselife61 Biraktin demek bizi he neyse senin yoklugunda gelenler degisikligi olanlar olursa biz yazariz listeyi bir sekil ya da ben yazarım hallederik birakma bir daha bizi:63:

masal2994 masal2994 Saglik olsun canım gecenkinde bende cok umutlandim 13gun gecikmeyle oldum seni anlayabiliyorum bir dahaki sefer gelmiş olsun insaAllah bebisin:dua:

Ayy canım Allah razı olsun dileklerin için. Bu hafta sonu belli olacak inşallah ama regl belirtilerim tam vaktinde var maalesef. Hamilelik takvimi eklesene
ALlah sendende razı olsun canım .Insallah isteyen tüm kardeşlerime ALLAH hayırlı evlatlar bağışlasın insallah.

evet kızlar hayırlısı bu ay benim olmadı bu ay inşallah sizden duyarız güzel haberleri bu arada bat 19 ağustos diyelimm

Canım amin inşallah Ama bugün adet sancısı gibi bir sancıyla ve müthiş şekilde kırgın uyandım. Biraz da ağladım olmadı galiba:KK43:(

Allah bilir güzelim hiç sıkılma uzulme. Sağlığın yerinde olsun adetin dahi gelse bunada şükür de ki en azından düzenli adet goruyor ve içerde herşeyin yolunda işlediğini biliyor olursun.

Dur bakalım kuzum umut kesmek yok Allah in rahmetinden umut kesilmez.Insallah bereketi rahmeti üzerine olsun.

Kızlar adetimin 2 günü hormon testleri yaptırmştım anormal bir durum var mı sizce ?

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    6,6 KB · Görüntüleme: 42
Back