- 15 Nisan 2015
- 130
- 159
- 33
- 42
- Konu Sahibi mucizelerbenibulur
-
etmemmi her cuma okurum kunamı kılarım namazımı rabbım ısteyen herkese nasıp etsın bu duyguyu rabbım kabul etsın dualarımızıBirbirimize dua edelim canım allahın vardır bir bildiği :)
Yok Can'ım gelmemişti Batı 2 gün geçmiştiSenin adet geldi mi ki ? bu adetin ikinci günü resmi mi?
nası yani hamile olmadan hcg adette pozitif çıkabilior mu ayy kafam karıştı
İnşallah canım inşallah hepimiz hamişizdir
Sonu selamet olsunnegativ cikcak diye yarin test yapmak istemiyorum beklicem cumayi. sanki cuma pozitif cikcak. sabretmek beklemek ne zor..
bend eoyle dusundum anlaamdım sımdı ondan yazaamdım ki ne oldu sımdı gebemı degılmı şasırdım kaldımSenin adet geldi mi ki ? bu adetin ikinci günü resmi mi?
nası yani hamile olmadan hcg adette pozitif çıkabilior mu ayy kafam karıştı
he sımdı anladım ıns hayırlı haberler cuma gunu yuzu suyu hurmmetıneSonu selamet olsun
Evet bebeğim ama ikinci günde yani adetin üstüne ikinci günümde böyle çıkmıştı testlerim
Can'ım bu düşük yaptığım bebeğimin testi
Yok Can'ım gelmemişti Batı 2 gün geçmişti
Kız bunlar hamilelik testi mi ovulasyon testi mi??Yok Can'ım gelmemişti Batı 2 gün geçmişti
Ha şimdi anladımmm düşük yaptığın bebeğin..Rabbim tekrar yüzünü güldürsün inşallah tatlımCan'ım bu düşük yaptığım bebeğimin testi
Can'ım hcg onlar gebelik testiKız bunlar hamilelik testi mi ovulasyon testi mi??
Anladım CanımCan'ım bu düşük yaptığım bebeğimin testi
Âmin Can'ım sana Nasıl olduğunu göstermek için gönderdim senin gibi adetten sonda yapmıştım bunları 2 gün sonra böyle çıkmıştıHa şimdi anladımmm düşük yaptığın bebeğin..Rabbim tekrar yüzünü güldürsün inşallah tatlım
Yok Can'ım gelmemişti Batı 2 gün geçmişti
Âmin Can'ım sana Nasıl olduğunu göstermek için gönderdim senin gibi adetten sonda yapmıştım bunları 2 gün sonra böyle çıkmıştı
Görülür önce kanda sonra idrarda görülüyor zaten bebeğimanladım tatlım..Sende baya belirgin benim öyle olmadığı için hamilelik olması şüpheli bende..Gerçi idrarda görünmeyip kan da da görüneblr bilemiyorum..
Yarın gidiyosun dimi hastaneye hcg yeBenm tek şüphem hiç adet belirtim yok sadece kasık ağrım birde göğsümün büyümesi.Hassas değil ama büyüdü .Adet olmadan önce bacaklarım çekilirdi karnm şişerdi ama hiç bişi yok...
Yarın gidiyosun dimi hastaneye hcg ye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?