❤️❤️❤️HAMİŞ ADAYLARI ❤️❤️❤️

bende gecen hafta cuma test yaptim böyle cikti, ümitlendim ama ümidim azaliyo gibi. adet olcam gibi.
adetimi yanlis hesapladim erken yaptim.
daha dogrusu yumurtlama günümü bildigim icin erken yaptim. yumurtladim. on gün sonra rahme düsüyo diye okudum netde bende yumurtlamdan 18gün sonra test yaptim ve cok silik ikinci cizgi cikti. seninki gbi.
Ekledim Can'ım :halay:
:duduk:Eğer ikinci çizgi varsa hemen dr a git bence :KK49:
Yarın zeplin88 zeplin88 de gitsin sende git bize müjdeli haberler verin :KK51::KK48:

Ekledim Can'ım :halay:
:duduk:Eğer ikinci çizgi varsa hemen dr a git bence :KK49:
Yarın zeplin88 zeplin88 de gitsin sende git bize müjdeli haberler verin :KK51::KK48:
canim ben yurt disinda yasiyorum burda gidip kan testi yapin diyemiyoruz malesef. doktor gerek görürse yapar.
yarin gitsemde sonucu pazartesi alirim. persembe resmi tatil buda heryer kapali olcak. cumada cogu insan izinli...
ister istemez bu haftanin gecmesini bitmesini beklicem...
Allahim insallah güzel haber vermeyi nasip eder hepimize!!!

:halay:NİCKNAME❤️❤️❤️❤️BAT

1. ✔️ zeplin88 zeplin88 _____❤️❤️❤️22 mayıs:KK49:
  2. ✔️ htc_tfk htc_tfk ______❤️❤️❤️25 mayıs:KK49:
  3. ✔️ Enise54 Enise54 _____❤️❤️❤️28 mayıs:KK49:
  4. ✔️ D dl3434 ______❤️❤️❤️28 mayıs:KK49:
  5. ✔️ SelanikMuhaciri SelanikMuhaciri __❤️❤️❤️28 mayıs:KK49:
  6. ✔️ -Lidya- -Lidya- ______❤️❤️❤️29 mayıs:KK49:
  7. ✔️ lale_cik lale_cik ______❤️❤️❤️30 mayıs:KK49:
  8. ✔️ YASMINAAA YASMINAAA __❤️❤️❤️30 mayıs:KK49:
  9. ✔️ baldudakk baldudakk ___❤️❤️❤️1 haziran:KK49:
  10. ✔️ Bihter34 Bihter34 _____❤️❤️❤️4 haziran:KK49:
  11. ✔️ @Pinkhouselife61 ❤️❤️❤️ 6 haziran:KK49:
  12. ✔️ @Kriziantemcicegi ❤️❤️❤️6 haziran:KK49:
  13. ✔️ aaynaa aaynaa ______❤️❤️❤️16 haziran:KK49:
Canlar hafif sarı akıntım var bu ay çok geçen ay kahverengi gibiydi bu ay çok sivilcelendim ara ara kasıklarımda batmalar oluyo bata 4 gün var yani c.tesi bat günüm bende bi cuma günü sağlık ocağına gitmeyi düşünüyorum bakalım adet olacakmışım gibi ama hayırlısı zaten olursada kadın doğuma gidicem Allahtan hayırlısı :)

canim ben yurt disinda yasiyorum burda gidip kan testi yapin diyemiyoruz malesef. doktor gerek görürse yapar.
yarin gitsemde sonucu pazartesi alirim. persembe resmi tatil buda heryer kapali olcak. cumada cogu insan izinli...
ister istemez bu haftanin gecmesini bitmesini beklicem...
Allahim insallah güzel haber vermeyi nasip eder hepimize!!!
Anladım kuzumm :KK200:
İnşaallah hamişsindir de bi hafta bekleriz napalım :dondurma:

Canlar hafif sarı akıntım var bu ay çok geçen ay kahverengi gibiydi bu ay çok sivilcelendim ara ara kasıklarımda batmalar oluyo bata 4 gün var yani c.tesi bat günüm bende bi cuma günü sağlık ocağına gitmeyi düşünüyorum bakalım adet olacakmışım gibi ama hayırlısı zaten olursada kadın doğuma gidicem Allahtan hayırlısı :)
İnşaallah hayırlısıyla hamişsindir ❤️❤️

Canım seninde böyle çıkıyordu değil mi sen gün be gün tekrarla testini :)
Evet bebeğim ama ikinci günde yani adetin üstüne ikinci günümde böyle çıkmıştı testlerim

Eklentiler

• image.jpeg
    image.jpeg
    50 KB · Görüntüleme: 38
Back