- 10 Mayıs 2016
- 3.587
- 6.578
- 158
- Konu Sahibi mucizelerbenibulur
![KK55 :KK55: :KK55:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk55.gif)
![Halay :halay: :halay:](/images/smiley/halay.gif)
![Süslü :süslü: :süslü:](/images/smiley/süslü.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah canım ya insallah :))Hayırlısı olsun canım çok duyuyuoruz tüp bebekle çok deneyim olmayıp kendiliğinden olan ümidini kaybetme devam :)
Anladımdoktorla konuştum canım biraz daha perşembe yada cumaya kadar bekle dedi. Kararsız kaldım
Çatlamam inşaallahinşallah tatlım doktor tecrübesinden dio sanırım net ve kesin olması için söylüyor hak veriyorum :)SelanikMuhaciri
Aynen Canısı :)inşallah tatlım doktor tecrübesinden dio sanırım net ve kesin olması için söylüyor hak veriyorum :)SelanikMuhaciri
Çatlamam inşaallah![]()
Yine test mi yaptın sen Bakim Canısı![]()
Yazdım kuzum hoşgeldinKızlar merhaba beni de alın aranıza benimde 7 haziran![]()
Kizlar yarin sabah kan testine gidiyorum bu belirsizlik canima tak etti doktora da soyledim ok dedi
Enteresanzeplin88 Can'ım ovülasyon normalde lh seviyesi genelde var bizde sadece yumurtlamada pik yapıyor (yükseliyor ) bunuda ayriyetten belirteyim ca bazı kadınlar ayda ikikere yumurtluyor ve Can'ım adet döneminde bile yumurtlaranlara denk geldim T çizgisi çok kalın ve koyu oluyor gebelerde bunuda atlamayım
ben yapmıştım hamileyken ordan biliyorum bak istersen
Yes CanısıEnteresan![]()
Alalım tabi kuzumMerhaba arkadaşlar beni de alın aranıza:)
Alalım tabi kuzum
Hoşgeldin yaş kaç kaç senedir istiyorsun bebiş![]()