- 17 Mart 2016
- 5.762
- 9.233
- 248
- Konu Sahibi mucizelerbenibulur
-
Ekledim Can'ımbende gecen hafta cuma test yaptim böyle cikti, ümitlendim ama ümidim azaliyo gibi. adet olcam gibi.
adetimi yanlis hesapladim erken yaptim.
daha dogrusu yumurtlama günümü bildigim icin erken yaptim. yumurtladim. on gün sonra rahme düsüyo diye okudum netde bende yumurtlamdan 18gün sonra test yaptim ve cok silik ikinci cizgi cikti. seninki gbi.
canim ben yurt disinda yasiyorum burda gidip kan testi yapin diyemiyoruz malesef. doktor gerek görürse yapar.Ekledim Can'ım
Eğer ikinci çizgi varsa hemen dr a git bence
Yarınzeplin88 de gitsin sende git bize müjdeli haberler verin
Canlar hafif sarı akıntım var bu ay çok geçen ay kahverengi gibiydi bu ay çok sivilcelendim ara ara kasıklarımda batmalar oluyo bata 4 gün var yani c.tesi bat günüm bende bi cuma günü sağlık ocağına gitmeyi düşünüyorum bakalım adet olacakmışım gibi ama hayırlısı zaten olursada kadın doğuma gidicem Allahtan hayırlısı :)NİCKNAME BAT
zeplin88 _____ 22 mayıs htc_tfk ______ 25 mayıs Enise54 _____ 28 mayıs D dl3434 ______ 28 mayıs SelanikMuhaciri __ 28 mayıs -Lidya- ______ 29 mayıs lale_cik ______ 30 mayıs YASMINAAA __ 30 mayıs baldudakk ___ 1 haziran Bihter34 _____ 4 haziran @Pinkhouselife61 6 haziran @Kriziantemcicegi 6 haziran aaynaa ______ 16 haziran
Anladım kuzummcanim ben yurt disinda yasiyorum burda gidip kan testi yapin diyemiyoruz malesef. doktor gerek görürse yapar.
yarin gitsemde sonucu pazartesi alirim. persembe resmi tatil buda heryer kapali olcak. cumada cogu insan izinli...
ister istemez bu haftanin gecmesini bitmesini beklicem...
Allahim insallah güzel haber vermeyi nasip eder hepimize!!!
İnşaallah hayırlısıyla hamişsindirCanlar hafif sarı akıntım var bu ay çok geçen ay kahverengi gibiydi bu ay çok sivilcelendim ara ara kasıklarımda batmalar oluyo bata 4 gün var yani c.tesi bat günüm bende bi cuma günü sağlık ocağına gitmeyi düşünüyorum bakalım adet olacakmışım gibi ama hayırlısı zaten olursada kadın doğuma gidicem Allahtan hayırlısı :)
NİCKNAME BAT
zeplin88 _____ 22 mayıs htc_tfk ______ 25 mayıs Enise54 _____ 28 mayıs D dl3434 ______ 28 mayıs SelanikMuhaciri __ 28 mayıs -Lidya- ______ 29 mayıs lale_cik ______ 30 mayıs YASMINAAA __ 30 mayıs baldudakk ___ 1 haziran Bihter34 _____ 4 haziran @Pinkhouselife61 6 haziran @Kriziantemcicegi 6 haziran aaynaa ______ 16 haziran
Can'ım bence var ama kesinlikle doktora git bebeğim
Belirti olması şart değil kiçok heyecanlıyım bende ama belırtı nerdeyse yok denecek kadar aaz
İnşaallah guzummmmminşallah veririrz güzel haberler @Pinkhouselife61 :)
İnşallah canım inşallah hepimiz hamişizdirİnşaallah hayırlısıyla hamişsindir
ağzından bal damlıyorrr inş rabbım guldursun su yüzümüz şu mübarek gunlerdeİnşallah canım inşallah hepimiz hamişizdir
Evet bebeğim ama ikinci günde yani adetin üstüne ikinci günümde böyle çıkmıştı testlerimCanım seninde böyle çıkıyordu değil mi sen gün be gün tekrarla testini :)
Belirti olması şart değil ki
Kiminin hiç olmaz kiminin adetiyle aynı kimine ise farklı komplikasyonlar gözlemlenebilir
tebrikler canimmmmEvet bebeğim ama ikinci günde yani adetin üstüne ikinci günümde böyle çıkmıştı testlerim
Evet bebeğim ama ikinci günde yani adetin üstüne ikinci günümde böyle çıkmıştı testlerim
Birbirimize dua edelim canım allahın vardır bir bildiği :)ağzından bal damlıyorrr inş rabbım guldursun su yüzümüz şu mübarek gunlerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?