- 17 Mart 2016
- 5.762
- 9.233
- 248
- Konu Sahibi mucizelerbenibulur
-
Ümitsizlik yoookkkkGünaydın arkadaslar :)
Evet erken ama benim zaten 8 yıldır olmuyor 2 De tüp denemesi var zaten umidim yoktu ama işte insan dayanamıyor yapıyor hemen :)
İnşaallah guzummmmmGünaydın kızlarr bol bereketli mutlu günlerimiz olsun inşallah
Kızlar hafif silik çizgi var bugun. hani geçen günler hiç yoktu ama bu bebetime gebelik testi .Olumsuz çok yorum okudum .Hayırlısı olsun..
İnşallah canım yine de böyle olacak olmıcak gibi his var bekliyorum o yüzden daha 2 gün geçti forumlarda okudum 10 gün geçen bile var hamile değil.SelanikMuhaciri canım özledik seni yola devam yaşın genç ben öleyim o zaman :) diğer ay bende adet olursam burdan paylaşımlara devam
zeplin88 kuzum iki gün geçti senin
Bu kadar geçermiydi normalde?
Bide son testin fotosonu atsana bi bakalım
Rabbim hayırlı etsin maşallah süphanallahCanım inşallah ama benim testlere güvenm kalmadı şimdi bi arkadaşımla telefonda konuştum testte görünmedi ikize hamileymişim kan testinde göründü dedi tüp bebek yaptı oda ve hiç belirtim yoktu dedi.O yüzden idrar testlerine güven duymuorum.Canım ben gözümle görüyorum fakat telefonum çok yakından bulanık çekio uzaktan da belli değil.yüklemeye çalışıyorum şu an
Kızlar bişey sorucam bilgisi olan lütfen cevap atsın ben daha önce gülen yüzlü yumurtlama testi kullandım ama hiç gülen yüz çıkmadı daha sonra adetimde oldu yumurtlama gerçekleşmeden adette olunmaz neden yakalayamadım acaba?
Can'ım hiç dr a göründün mü?Kızlar bişey sorucam bilgisi olan lütfen cevap atsın ben daha önce gülen yüzlü yumurtlama testi kullandım ama hiç gülen yüz çıkmadı daha sonra adetimde oldu yumurtlama gerçekleşmeden adette olunmaz neden yakalayamadım acaba?
Kuzum bence sen hamişsin demedi demebu gösterge değil kana gitcem canlar cok silik ama ilk defa goruyorum gözümle kameram da kötü çekio yakından yaww
Kuzum bence sen hamişsin demedi deme
Yarın sabah git inşaallah hayırlı haberlerini bekliyoruz
bende gecen hafta cuma test yaptim böyle cikti, ümitlendim ama ümidim azaliyo gibi. adet olcam gibi.bu gösterge değil kana gitcem canlar cok silik ama ilk defa goruyorum gözümle kameram da kötü çekio yakından yaww
bende gecen hafta cuma test yaptim böyle cikti, ümitlendim ama ümidim azaliyo gibi. adet olcam gibi.
adetimi yanlis hesapladim erken yaptim.
daha dogrusu yumurtlama günümü bildigim icin erken yaptim. yumurtladim. on gün sonra rahme düsüyo diye okudum netde bende yumurtlamdan 18gün sonra test yaptim ve cok silik ikinci cizgi cikti. seninki gbi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?