❤️❤️❤️HAMİŞ ADAYLARI ❤️❤️❤️

İnşaallah bu ay hepimiz hamişlik haberlerini vericez burdan
Olumsuz düşünmek yokkkkk

zeplin88 kuzum iki gün geçti senin
Bu kadar geçermiydi normalde?
Bide son testin fotosonu atsana bi bakalım

Canım inşallah ama benim testlere güvenm kalmadı şimdi bi arkadaşımla telefonda konuştum testte görünmedi ikize hamileymişim kan testinde göründü dedi tüp bebek yaptı oda ve hiç belirtim yoktu dedi.O yüzden idrar testlerine güven duymuorum.Canım ben gözümle görüyorum fakat telefonum çok yakından bulanık çekio uzaktan da belli değil.yüklemeye çalışıyorum şu an

Rabbim hayırlı etsin maşallah süphanallah
Tamam kuzum dene bakalım

Kızlar bişey sorucam bilgisi olan lütfen cevap atsın ben daha önce gülen yüzlü yumurtlama testi kullandım ama hiç gülen yüz çıkmadı daha sonra adetimde oldu yumurtlama gerçekleşmeden adette olunmaz neden yakalayamadım acaba?

Canım bende şöyle bişi olmuştu yumurtalarım oluşmuştu ama mesela çatlamayan yumurtam vardı ve folikül kist deniyordu ve boş içi su dolu yumurta ertesi ay adetimle çatlamıştı tekrar başıma gelmedi yani doktor çatlamayan yumurtan olmuş demişti herkeste olablr bütün yumurtalar çatlamayabilir demişti.

Can'ım hiç dr a göründün mü?
Çatlama problemi olabilir mi?
Çok büyük bişey değil ama yine de bi görünsen iyi olur

bu gösterge değil kana gitcem canlar cok silik ama ilk defa goruyorum gözümle kameram da kötü çekio yakından yaww
bende gecen hafta cuma test yaptim böyle cikti, ümitlendim ama ümidim azaliyo gibi. adet olcam gibi.
adetimi yanlis hesapladim erken yaptim.
daha dogrusu yumurtlama günümü bildigim icin erken yaptim. yumurtladim. on gün sonra rahme düsüyo diye okudum netde bende yumurtlamdan 18gün sonra test yaptim ve cok silik ikinci cizgi cikti. seninki gbi.

Senin adetin geçti mi canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…