❤️❤️❤️HAMİŞ ADAYLARI ❤️❤️❤️

No no no kullanmıyorum duman avcısıyım hatta :KK71:
Açık konuşmak gerekirse kokusuna falan bayılıyorum ama kesinlikle ne tasvip ediyorum nede içiyorum hem cebe hem çevreye hem vücuda zarar :KK33::KK31:
Bırakın kızlar başarabilirsiniz :KK72:
Kadın isterse yapamayacağı hiç bişey yok evelallah :KK73:
Aynen öle Cnm . Ne yalan söliyim bırakmak istemiom . Bi dert yoldaşım o Bn onu içme cekiom oda beni icne çekiyo =D manyağa bağladım =D

moonlight2135 moonlight2135 @Pinkhouselife61
Canikolar baktımda yardim falan bolumden pro uye olmak lazimmis birkac katilimci eklemek için ama davet ediliyormus sanırım ayarlarinizdan kapaliysa bildirim gelmez etiketlesem bile moonlight2135 moonlight2135 ayarlarina bir bak istersen canim mesaj alimina kapalimi acaba diye suzansu suzansu sende canim ama gittin galiba uykuya

İnş inş Cnm bnm . Pes etmk yok ALLAH in izniyle bizde anniş olcaaazzz:KK71:

İnşaallah Rabbim görüyor valla ona dayandık ona teslimiz... Ondan istiyoruz hayırla müjdelerimizle gireriz Bayram'a inşaallah :anne:

Mehtapppppp agrasifim kompleksliyim bak :kızgın::kızgın:

Kız çocuğu korkutmaaaa hııııııı kızarım bak :sinirli:
@Pinkhouselife61 nerdeé

Zıkkımın kökünü şar onu ic emi:bicak:
Bak bana ben kullaniyormuyum hayır asla tabii ki de kullaniyorum:halay::halay:

Bna nie kizion kız uyuyordur yada sahur yapıodur.. belki elektrikler kesilmstr belki de suları kesilmstr. Yada doğal ga, borçları vardr . Belki ev sahibi onları kapının önüne koydu. Anaa Bn ne bleym kuzum ... @pinkhouselfie61 pinki nerden kzzzz . Bak suzansu suzansu bna çatıyı . Çabuk neredeysen Ck ... :sinirli:

Aa ekimde mi evlilik yıldönümünüz ? Bizim de 4 ay sonra 2. Yılımız bitiyo :KK66: ne çok ortak yönüümüz var kuzum.Ben hiç ilaç kullanmadım ilk kez bu ay gidip klomen tarzı yumurta uyarıcı ilaç isticem bakalım. Bide bilmediğim şehirde iyi bi doktor bulma araştırmalaro da yordu beni inan.bat larımız arasında da 4 gün var :KK66: senin kullandığın ilaç yumurta uyarıcı mı tatlım ??

Akraba çıkçanız kız yoksa koca karı hesap açtınız da birbirinizden haberiniz mi yok :oha::KK57::KK60:

Kız felaket tellalı gibi dokturmuşsun ahahhaha:KK31::KK70:
Ya sen ne yiyiyor ne içeriyor sana esin şöyle bende yap cam evde :eğlence:
O değilde neden kimsecikler yok burda bu gece .freddy kabusu gibi coktun @Pinkhouselife61 in üstüne :halay::halay:
Can'larım burdayımm net paketim bitti ne yazıkki ek 1 gb de bitti bacım hiç bişe dayanmıyor bize yaa geçen ay da buraya girmekten faturam iki katına çıkmıştı :( sadece kışlar değil faturalar da uçabiliyormuş şahit oldum yakından :-) :-) :-)

Ewt Cnm öyle oldu ortak yönümüz baya var . Ekim 10 evlilik yıl dönümünüz. Bn önceden de komen kullandım acillik oldum . O ay Ck Ck pis ağrılı geçti klomenden ötürü. Acile gidip ağrı keşci yaptım öle iyi oldum korkudan daha klomen almam. Ağrıdan öteki trafa germ yoksa =) adet düzenleyici ve yumurtaları gelistryoo ilk defa kür uyguladım bal tarçın çörek otunu tabi soğan suyunu saymıyorum onu iltihap geçsin diye yaptım ama 1o gün felan ti kullandım sonra kullnmadm mde ülser herşeyi yiyip icemiom . Bambu ay ümitliyim =) İnş ikimizde hamiş oluruz . Bu topik teki kizcelerin hepsi inş hayrlsyla . Sn nerde otryn bu arada yaş kaç =)

Diyorum sizee akraba çıkçanız :-) :-) :-)
Küskünüm sana yazmıcam hiiihhhh
Bak çocuğu üzdün :(
suzansu suzansu moonlight2135 moonlight2135
Bende arada içiyorum ayda 2 paket ancadir oda tek degil esimle bitiyoruz yani bana 1 paket anca düşüyordur ama icmek istemiyorum esim alinca duramiyorum sigaraya son bence artik bebisler icin :KK14: ifadelerde kalsin sadece

Bir dalı bile çok zarar... Aynen bende bi ifadelerde kullanıyorum :-) bi burda kullanın bide Patlıcan yiyin nikotin var onda :-)

Kuzum söle almasın oda .. alınca dediğin gibi içesin gelio . Bnde sartlandrdim kendmi hamiş olunca birkcam die. İnş tiksinirim de bırakırım şu illeti

Kafada bitirmek önemli.. Örneğin ben profilime yazdım giremicem net bitti diye ama kafada bitirmemiştim arada uğrarım dedim yine girdim burada kaldım her zamanki gibi :-) :-) :rapci:
Canim ınan bende çok istiyorum bırakmayı ama ne biliyim aslında biyerden başlamam lazım biran önce.:KK43::KK43:
Sen masallah az iciyorsun gülüm hiç sürme ağzına bebek icin degil kendin için kuzum.
:KK8:

İstesen yaparsıııınnnn :rapci::işsiz:
Bende öyle diyordum yak bitane ay çok mutluyum ay çok sevinçliyim diye diye 5 gun hep içtim keşke icmeseydim diye kafamı vurasim var vazoya .
Bir anlık hata böyle bağımlı yapıyor işte allahım korusun.. Seni Nilay teyzeye Dicem sigara içiyo Dicem Gökçen gününüüüüüüüü:KK53::sopa:
suzansu suzansu moonlight2135 moonlight2135 Birakmistik paket almiyorduk evlenince almaya basladik yine dedim ama daha alma icmeyelim diye bakalim ne kadar dayanabilicek

Net bi dille söyle kuzum.. İçmeyin zehir o..
Şu reklam vardı ya katran akıyordu süngerden sigara için yapmışlardı iğrençti onu hatırlayın ölğmü hatırlayın içmeyin nolur.. Minnoşlarımız için :-)
suzansu suzansu moonlight2135 moonlight2135 canikolar @Pinkhouselife61 da dahil 4umuze mesajdan sohbet acmistim ama sadece bir katilimci ekleniyormus sizide etiket yapmıstim bildirim gelmedi mi ordan konusurduk

Bende beceremedim :(

Iyi yapmışsın alirsada burnundan getir:halay:
Dominant hatun ol o konuda korksun senden ahahaha
Bende sigara bitti al diye T lf açıyorum olaya bak :kızgın::kızgın:

Vay anam bacım sizle çok işimz var .. :sinirli:

Kuzum erkek dayanamaz alır ama Bz kadınlar güçlüyüz :sampiyon: Bde bizimki kullanmuo Bn icym :sopa:

Katılıyorum onlar çok iradesiz...
Sende tam sopalıksın kızzz
Ozel konusma varya canim ordan oluyor ama ben pek anlamadim moonlight2135 moonlight2135 biliyorsan sen bir konuşma acarmisin canım ben beceremedim:halay:

Yuhhhh seninki daha kötü ahahahahah vay haline bacimmmm senin acil bırakmam lazim:KK48::KK48:

Aynen çok bilmiş hanım
Sende bırak çok ayıp cık cık cıkkk...
moonlight2135 moonlight2135 Canım sendemi bilmiyorsun benim gibi yoksa:olamaz:

Aahahahahahh aynı saflıktayız hepimiz :-)
Altın günü yapsak süper olurdu :-)
Kız yaptm da olmadı yaaaa

@Pinkhouselife61 geldi canım sen katilimcisin ya davetli ekle diye bir secenek cikiyormu sende belki o sekilde olur burdanda konuşuyoruz ama özel yerde olsa fena olmazdi hani:halay:
Yapamadımmmmmm başaramadımmmm :( :110:

Pko engel değil hamslige icni ferah tut :*

Değil de bekletiyor işteee...
Ah ilk geceden hamiş kalaydım ne güzel olurdu :anne::110:
Aynen öle Cnm . Ne yalan söliyim bırakmak istemiom . Bi dert yoldaşım o Bn onu içme cekiom oda beni icne çekiyo =D manyağa bağladım =D

Dert yoldaşı falan değil acizliğin göstergesi o bence.. Sakın yanlış anlama bağımlılıktan başka bişey değil ki onsuz hiç olaabiliyor insan ya bi ot parçası faydalı olsa efendimiz içerdi tavsiye ederdi ama no no no değill:63:
Kızlar Sadce pro üyeler çoklu konuşma baslatabiliyomus . Biz alt üyeler değil =/
Burjuva olduk kaldık desenize :işsiz:

Bu gece bütün kızlar toplandı.k her gece böle toplanalım saat 2 2.30 gibi burda olalım. Gececiler Bn gündüz gremiom . Paketim btmedi süresi var henüz o yüzden ypamiom beklemem lazm . Bu arda sarjz da az kaldı . Yarn görüşmek dileğiyle hoşçakalın esen kalın canlarım :KK52:

Back