❤️❤️❤️HAMİŞ ADAYLARI ❤️❤️❤️

Normal olduğumuz zaman lar sanırım artık çok az . Ama olsun biz boyle de mutlu oluyoruz.Sen nasılsın nasil gidiyo çalışmalar anlat bakalım.
Her zaman yakalayamıyor um seni şimdi alayım ifadeni:kahve:
Bolsun kuzum uğraşırız bizde Ck şükür iyi gidiyo. Calsmalrdyz bizde inş yumoş gününü yakalamszdr. Hala szliyo sağ tarafım ya usuttum yada de dan gibi tadilat var ayyy hayırlısıyla inş . HeycanLandm:oops:

Ay
Normalde yasamadigin bisi yasiyor san hayırlara yor canim.ağrı senin bu günlerinde iyidir bisiler çalıyor içerde tadilat var demekki :21::21:
Güzel dusun içini serin tut şükür Yaradan Allah a bize böyle umutlu günleri bile yaşattığı için.
Kız düşünsene çocuklarımız olsa onları pamuk lara sarardı pek bi kıymetli olurdu dotü poklu veletler :KK71::KK71:
Ayy kız alemsin valla aynen öle. =) sevimli yaratıklar bi gelsinler hayrlisyla seve seve alcm ifadelerini :) anneleri bu kadar bekletmek De neymiş :-D

Zaten ayın belli günleri bu kadar hevesli heyecanlı mutlu oluyoruz.onuda dibine kadar yaşayalım :21::21:
Inşallah canım bu ay evladı in müjdesini alır si nn
Allah bizi buayki hamile olan kadı ların listesine yazmis olsun yazmamissada rahmet merhamet ekleyip onların içine koysun bizi de :dua::dua:

Zaten ayın belli günleri bu kadar hevesli heyecanlı mutlu oluyoruz.onuda dibine kadar yaşayalım :21::21:
Inşallah canım bu ay evladı in müjdesini alır si nn
Allah bizi buayki hamile olan kadı ların listesine yazmis olsun yazmamissada rahmet merhamet ekleyip onların içine koysun bizi de :dua::dua:
İnş inş Cnm bnm . Pes etmk yok ALLAH in izniyle bizde anniş olcaaazzz:KK71:

suzansu suzansu Iyiyim cok şükür canım Allah bundan asagi etmesin sen nasılsın
moonlight2135 moonlight2135 Sana da selam canım öpüyorum ikinizi ve @Pinkhouselife61
:KK200:

Hep iyiyiz diyelim iyi olalım .hani bazen kotu de olsak burdaki arkadaşlarımızın moralleri yüksek olsun die iyiyim deriz ya seninki de öyle olmuş kuzum biraz.iyi ol sabırlı ol sende en çetin en güçlü annelerden biri olacaksın inşallah.:dua::dua:

Kızlar geçen aydan beri regl olmuyorum ve bu ayki regl im geldi hala olmadım doktora gitmeyi düşünüyorum geçen ki regl gecikmemde testim negatif çıkmıştı idrar da.

Calismaya hep devam :KK200:

Merak ediyor benim gibi olan var mi
Tatlım pko olablirsn kesinlkle doktora görünmelisin

Mehtapppppp agrasifim kompleksliyim bak :kızgın::kızgın:
@Pinkhouselife61 nerdeé
Bna nie kizion kız uyuyordur yada sahur yapıodur.. belki elektrikler kesilmstr belki de suları kesilmstr. Yada doğal ga, borçları vardr . Belki ev sahibi onları kapının önüne koydu. Anaa Bn ne bleym kuzum ... @pinkhouselfie61 pinki nerden kzzzz . Bak suzansu suzansu bna çatıyı . Çabuk neredeysen Ck ... :sinirli:

H geldin aramıza Cnm . Bnm de sorun aynı Bnde pkoyum . Sanırım geç ve düzensiz yumurtlaym adetlerde bu yüzden düzensiz. Bn tedavi goruom şuan . Cyclo progynova die bi ilaç + bal tarçın çörekotu + eşimde keçiboynuzu icrym . Bat 6 temmuz bnm de bakalım neler olcak . Hayırlısıyla beklemedeyim Bnde. Bz de 4 ay sonra 2 . Yılimizı doldrcaz
Aa ekimde mi evlilik yıldönümünüz ? Bizim de 4 ay sonra 2. Yılımız bitiyo ;) ne çok ortak yönüümüz var kuzum.Ben hiç ilaç kullanmadım ilk kez bu ay gidip klomen tarzı yumurta uyarıcı ilaç isticem bakalım. Bide bilmediğim şehirde iyi bi doktor bulma araştırmalaro da yordu beni inan.bat larımız arasında da 4 gün var ;) senin kullandığın ilaç yumurta uyarıcı mı tatlım ??

Bna nie kizion kız uyuyordur yada sahur yapıodur.. belki elektrikler kesilmstr belki de suları kesilmstr. Yada doğal ga, borçları vardr . Belki ev sahibi onları kapının önüne koydu. Anaa Bn ne bleym kuzum ... @pinkhouselfie61 pinki nerden kzzzz . Bak suzansu suzansu bna çatıyı . Çabuk neredeysen Ck ... :sinirli:
Kız felaket tellalı gibi dokturmuşsun ahahhaha:KK31::KK70:
Ya sen ne yiyiyor ne içeriyor sana esin şöyle bende yap cam evde :eğlence:
O değilde neden kimsecikler yok burda bu gece .freddy kabusu gibi coktun @Pinkhouselife61 in üstüne :halay::halay:

Aa ekimde mi evlilik yıldönümünüz ? Bizim de 4 ay sonra 2. Yılımız bitiyo :KK66: ne çok ortak yönüümüz var kuzum.Ben hiç ilaç kullanmadım ilk kez bu ay gidip klomen tarzı yumurta uyarıcı ilaç isticem bakalım. Bide bilmediğim şehirde iyi bi doktor bulma araştırmalaro da yordu beni inan.bat larımız arasında da 4 gün var :KK66: senin kullandığın ilaç yumurta uyarıcı mı tatlım ??
Ewt Cnm öyle oldu ortak yönümüz baya var . Ekim 10 evlilik yıl dönümünüz. Bn önceden de komen kullandım acillik oldum . O ay Ck Ck pis ağrılı geçti klomenden ötürü. Acile gidip ağrı keşci yaptım öle iyi oldum korkudan daha klomen almam. Ağrıdan öteki trafa germ yoksa =) adet düzenleyici ve yumurtaları gelistryoo ilk defa kür uyguladım bal tarçın çörek otunu tabi soğan suyunu saymıyorum onu iltihap geçsin diye yaptım ama 1o gün felan ti kullandım sonra kullnmadm mde ülser herşeyi yiyip icemiom . Bambu ay ümitliyim =) İnş ikimizde hamiş oluruz . Bu topik teki kizcelerin hepsi inş hayrlsyla . Sn nerde otryn bu arada yaş kaç =)

Son düzenleme:
Back