- 18 Aralık 2013
- 1.475
- 1.864
- 83
- Konu Sahibi mucizelerbenibulur
- #2.341
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bolsun kuzum uğraşırız bizde Ck şükür iyi gidiyo. Calsmalrdyz bizde inş yumoş gününü yakalamszdr. Hala szliyo sağ tarafım ya usuttum yada de dan gibi tadilat var ayyy hayırlısıyla inş . HeycanLandmNormal olduğumuz zaman lar sanırım artık çok az . Ama olsun biz boyle de mutlu oluyoruz.Sen nasılsın nasil gidiyo çalışmalar anlat bakalım.
Her zaman yakalayamıyor um seni şimdi alayım ifadeni![]()
Ayy kız alemsin valla aynen öle. =) sevimli yaratıklar bi gelsinler hayrlisyla seve seve alcm ifadelerini :) anneleri bu kadar bekletmek De neymiş :-DNormalde yasamadigin bisi yasiyor san hayırlara yor canim.ağrı senin bu günlerinde iyidir bisiler çalıyor içerde tadilat var demekki
Güzel dusun içini serin tut şükür Yaradan Allah a bize böyle umutlu günleri bile yaşattığı için.
Kız düşünsene çocuklarımız olsa onları pamuk lara sarardı pek bi kıymetli olurdu dotü poklu veletler![]()
Saol kuzum ya iyim Bnde az braz sızılarım var olsun Ck şükür .. sn nasilsnsuzansu Iyiyim cok şükür canım Allah bundan asagi etmesin sen nasılsın
moonlight2135 Sana da selam canım öpüyorum ikinizi ve @Pinkhouselife61
![]()
İnş inş Cnm bnm . Pes etmk yok ALLAH in izniyle bizde anniş olcaaazzzZaten ayın belli günleri bu kadar hevesli heyecanlı mutlu oluyoruz.onuda dibine kadar yaşayalım
Inşallah canım bu ay evladı in müjdesini alır si nn
Allah bizi buayki hamile olan kadı ların listesine yazmis olsun yazmamissada rahmet merhamet ekleyip onların içine koysun bizi de![]()
suzansu Iyiyim cok şükür canım Allah bundan asagi etmesin sen nasılsın
moonlight2135 Sana da selam canım öpüyorum ikinizi ve @Pinkhouselife61
![]()
Tatlım pko olablirsn kesinlkle doktora görünmelisinKızlar geçen aydan beri regl olmuyorum ve bu ayki regl im geldi hala olmadım doktora gitmeyi düşünüyorum geçen ki regl gecikmemde testim negatif çıkmıştı idrar da.
Calismaya hep devam
Merak ediyor benim gibi olan var mi
Ewt Bn kullanym :-/Ya sizler sigara kullaniyormusujuz![]()
Bna nie kizion kız uyuyordur yada sahur yapıodur.. belki elektrikler kesilmstr belki de suları kesilmstr. Yada doğal ga, borçları vardr . Belki ev sahibi onları kapının önüne koydu. Anaa Bn ne bleym kuzum ... @pinkhouselfie61 pinki nerden kzzzz . Bak
Bu biraz agr oldu . Alındım valla küstüm . HiiihZıkkımın kökünü şar onu ic emi
Bak bana ben kullaniyormuyum hayır asla tabii ki de kullaniyorum![]()
Aa ekimde mi evlilik yıldönümünüz ? Bizim de 4 ay sonra 2. Yılımız bitiyoH geldin aramıza Cnm . Bnm de sorun aynı Bnde pkoyum . Sanırım geç ve düzensiz yumurtlaym adetlerde bu yüzden düzensiz. Bn tedavi goruom şuan . Cyclo progynova die bi ilaç + bal tarçın çörekotu + eşimde keçiboynuzu icrym . Bat 6 temmuz bnm de bakalım neler olcak . Hayırlısıyla beklemedeyim Bnde. Bz de 4 ay sonra 2 . Yılimizı doldrcaz
Kız felaket tellalı gibi dokturmuşsun ahahhahaBna nie kizion kız uyuyordur yada sahur yapıodur.. belki elektrikler kesilmstr belki de suları kesilmstr. Yada doğal ga, borçları vardr . Belki ev sahibi onları kapının önüne koydu. Anaa Bn ne bleym kuzum ... @pinkhouselfie61 pinki nerden kzzzz . Baksuzansu bna çatıyı . Çabuk neredeysen Ck ...
![]()
Ewt Cnm öyle oldu ortak yönümüz baya var . Ekim 10 evlilik yıl dönümünüz. Bn önceden de komen kullandım acillik oldum . O ay Ck Ck pis ağrılı geçti klomenden ötürü. Acile gidip ağrı keşci yaptım öle iyi oldum korkudan daha klomen almam. Ağrıdan öteki trafa germ yoksa =) adet düzenleyici ve yumurtaları gelistryoo ilk defa kür uyguladım bal tarçın çörek otunu tabi soğan suyunu saymıyorum onu iltihap geçsin diye yaptım ama 1o gün felan ti kullandım sonra kullnmadm mde ülser herşeyi yiyip icemiom . Bambu ay ümitliyim =) İnş ikimizde hamiş oluruz . Bu topik teki kizcelerin hepsi inş hayrlsyla . Sn nerde otryn bu arada yaş kaç =)Aa ekimde mi evlilik yıldönümünüz ? Bizim de 4 ay sonra 2. Yılımız bitiyone çok ortak yönüümüz var kuzum.Ben hiç ilaç kullanmadım ilk kez bu ay gidip klomen tarzı yumurta uyarıcı ilaç isticem bakalım. Bide bilmediğim şehirde iyi bi doktor bulma araştırmalaro da yordu beni inan.bat larımız arasında da 4 gün var
senin kullandığın ilaç yumurta uyarıcı mı tatlım ??
Kız felaket tellalı gibi dokturmuşsun ahahhaha
Ya sen ne yiyiyor ne içeriyor sana esin şöyle bende yap cam evde
O değilde neden kimsecikler yok burda bu gece .freddy kabusu gibi coktun @Pinkhouselife61 in üstüne![]()