Tüp Bebek Merkezleri Recai Pabuçcu - Centrum Tüp Bebek Merkezi

tebakon dolaşımla ilgili bir ilaç. clexan kan sulandırıcı iğne.
Biliyorum canım ilaçları az önce Evren hoca ile görüştüm dosyamı incelemiş ve gözümüzden kaçan birşeyde yok tüp bebek illa %100 tutacak diye birşeyde yok bazı hastalarda %50 sende ise cgh olduğu için %70 ti dedi ben olsam tekrar denerdim dedi ayrıca kortizonu da sordum onunla ilgisi yok dedi perşembe hoca ile görüşmeye gideceğim bakalım o ne diyecek ve dediğin gibi bende bu sefer testleri yaptırıp başlamak istiyorum canım era testine gerek var mı sence bu arada bana o testte mantıklı geldi

canım düzende o kadar para verme. elisa ile bakılandan yaptıracaksın sen. unutma ANA testi ve elisa yöntemi ile bakılacak. Herhangi bir özel laboratuvarda yaptırabilirsin pahalı bir test değil. Düzen farklı bir yöntemle bakıyor. ben salak gibi orda da yaptırdım ve 300 tl verdim indirimli fiyat ama hiç gerek yok. Düzenin baktığı yöntem daha karışık ve gereksiz. kortizonu bıraktıktan sonra tekrar elisa ile yaptırdım ve negatif çıktı.

sen ana testini yaptır, pıhtılşama testini de yaptır öyle git hocanın istemesini bekleme.
era testine gerek yok. ben yaptırdım ama o kadar para vermeye gerekten gerek yok bence. zaten era testi dondurulmuş transferinde önemli oluyor fresh transferde hiçbir önemi yok.

era testine gerek yok. ben yaptırdım ama o kadar para vermeye gerekten gerek yok bence. zaten era testi dondurulmuş transferinde önemli oluyor fresh transferde hiçbir önemi yok. benim era testim olmasına rağmen tranmsfer 18. gün yapıldı era testi olmayanlarda da 18. gün yapılıyor.

Samsun'dayım ben ve çalıştığım için vaktim kısıtlı. Nereler elisa yöntemi ile yapar bilmiyorum ki üniversite hastanesi çok karmaşık ve uzak bir mesafede.

Canım merhaba öncelikle çok teşekkür ederim bıkmadan usanmadan yanıtladığın için benim pıhtılaşma testim var canım mthfr her iki mutasyon heterezigot ve paı 4g/5g mutasyonları var bende ve hoca clexan 0,4 başladı ki zaten tüm transfer olanlara veriyor kan sulandırıcıyı ams onlara bıraktırıyor belli zamandan sonra benim Doğuma kadar hatta sonrasında da kullanmam gerekiyordu konuşmuştuk zaten canım ayrıca bana da dondurulmuş transferi yapılıyor çünkü cgh den sonuç geç çıkıyor be sonraki siklusa kalıyor

Samsun'dayım ben ve çalıştığım için vaktim kısıtlı. Nereler elisa yöntemi ile yapar bilmiyorum ki üniversite hastanesi çok karmaşık ve uzak bir mesafede.
Ben üniversite hastanesinde yaptırmıştım tüm testlerimi pıhtılaşma, faktör ve eşimle benim genetiğimize bakıldı fish yöntemi ile ama ana testini de sorcam Gazi üniversitesine ben orada yaptırmıştım çünkü sende üniversite hastanesinde yaptırabilirsin

Canlarım olsada olmasada,doğsada doğmasada hepsi bizim bebeklerimiz,bizim kaderimiz,bizim yaşamamız bizim öğrenmemiz gereken gerçekler.duygucum,benimde yarın kan testim inanki sabah kalktım ve ağladım stresten ama olsada yaşıyorum ,olmasa da yaşayacağım.Bu birinci aşama geçti.hayat devam ediyor önümüze bakalım kuzu...dur bakalım daha neler yaşayıp nelerle mutlu olucaz!!!
S sentinus14 D duygudg birmucizeolsun

S sentinus14 D duygudg birmucizeolsun az önceki mesajı dün yazmışım ama yollayamadan uyumuşum canlar...
Bugün kan testim yapıldı,sonucumuz çok şükür pozitif,2 gün sonra tekrar kan vericez,inşallah yükselen kan değerinin haberiyle yazılar yazarım bu sayfaya...
Hamilelik çok dinamik bi durum,nerde ne zaman ne olacağı hiç belli olmuyo,anlık değişimler herşeyi silbaştan en başa çekebiliyor..
O yüzden Rabbim hepimize hayırlısını,sağlıklısını versin inşallah...
Duygucum,adaşım pes etmek yok yeniden yine deneyeceksin,dualarım sizlerle bana eşlerinizin adını da yazar mısınız? Ben eşlerinizle birlikte dua ediyorum hepinize...inşallah Rabbim kabul eder....

canım çoooook sevindim :) hayırlı uğurlu olsun. Allah tamamını erdirsin. Sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin inşallah :) kaç çıkmış değerin :) tek mi koyuldu çift mi? acaba sen de ben gibi ikiz bekliyor olabilir misin? :) ilaçlarını ihmal etme sakın. bana çok fazla progestan yüklemesi yaptı doktor diye kızdım ilk başlarda ama forumlardan takip ettim herkesin kanaması olurken çok şükür benim hiç kanamam olmadı. asıl zor üsreç şimdi başlıyor :) bol şanslar diliyorum sana. Allah en hayırlı zamanda en hayırlı şekilde D duygudg ve birmucizeolsun ye de nasip etsin inşallah :)

özel bir laboratuvara git ANA yaptırmak istiyorum elisa ile bakılsın istiyorum diye söyle. Her lab. yapar dediğim gibi zor bi tahlil değil.

ne demek canım elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım herzaman. aslında herşey yapılmış. bir şey daha sorucam sana. dondurulup çözülmüş embriyonun kalitesi ile ilgili birşey söylediler mi transfer sırasında? acaba seninki çözüldükten sonra nasıldı?

söylediler canım 5aa idi benimle transfere giren arkadaşın 6aa idi cghli embrilardı onunki de ve ona 10 üzerinden 11 lik embriyolar dedi ben sorduğumda ise 10 üzerinden 8 lik dedi ben peki sonuçta 6. Gün oluyor bugün dün çözüldüğü için 6a olması gerekmiyormuyde diye sorduğumda çözülme zamanı ile alakalı bir durum dedi embriyolog ama çözüldükten sonra gelişmedi mi acaba bu ihtimal de olabilir

Son düzenleme:
Canım öncelikle hayırlı olsun inşallah değerin kar kat artar sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın.Üzülmemek elde değil ama kısmet yapacak hiç bişey yok ilk başta bir süre dinlenmek istedim açıkçası biraz toparlanıyımdiye ana dün yılmak yok dedim ve ben anne olmak istiyorum.Ailemde sağolsun çok destek oluyor ve onların eşimin desteğiyle ara vermeden başlamak istiyorum tekrar inşallah bu sefer olurcanım eşimin adı Ferdi çok teşekkür ederim güzel haberlerini bekliyoruz

hmm demekki cgh de değerler farklı oluyor ben anlamadım bu değerleri ama benimkiler gelişmişti çözüldükten sonra ama yinede biri hactc blast biri de blast embriyoydu. Hatch olan zaten ilk tutundu ve önden gidiyor diğeri sonradan tutundu ve 8. haftada göründü. acaba embriyonun kalitesinden mi tutunmadıki diye merak ettim.

Canım belli ondan olabilir embriyolar 5. Güne gelmişti dondurulmadan önce benimki de hatch blasttı bana verilen kağıttada yazıyor ama çözüldükten sonra aynı kalması yani 5aa olması belki de devamı gelmedi çözündükten sonra o bayanın 6 aa olmuş çünkü çözündükten sonra devam etmiş yarın gitmeyi düşünüyorum sorcam bu durumu Semra hanıma

Canım ana testini ben bugün eğitim araştırma hastanesinde yaptırdım oradaki hastanelerde de yaptırabilirsin boşuna para verme yada üniversite hastanesine git pıhtılaşma vs bütün testlerini orada yaptır ama eğitim araştırma hastanelerinde de yapılıyor ben bugün şansımı deneyim dedim yapalım dedi doktor ve hormon kağıdına baktığımda da üzerinde elisa yazıyordu onlarda elisa yöntemi ile yapıyorlar ayrıca buraya geldiğinde bütün testler elinde olsun amh ve d vitamini de baktır gelmeden önce.Benim hiç bilgim yoktu bu testlerden ve hoca istedi hemen orda yaptırdık birde öyle ücret ödedik boşuna para vermeyin canım yazık zaten bi sürü maddi kaybımız oluyor

çook sevindim arkadaşım Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin :)) kaçıncı denemenizdi sorun kimdeydi nerede yaptırdınız son kez bunların cevabını almak istiyorum son kez. infertilite meselesini kafama çok taktığım için psikoloğa gidiyorum. duyduğu her şeyden çok etkilenen bir yapım var, tedaviye başlamadan sanki bütün aksilikler beni bulacakmış defalarca denememize rağmen olmayacakmış gibi geliyor. psikoloğum iyiliğim için internetten araştırma yapmamı, forumlara ve gruplara girmemi yasakladı. o yüzden hamilelik imzası koyabileceğim güne kadar buralara gelmeyeceğim. umarım bir gün ben de hikayemi anlatıp umut olabilirim herkese. S sentinus14 gücünüze hayran kaldım. inşallah ben de sizin gibi metanetli kalabilirim. Allah bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. dua edin bizler için de.

Allah razı olsun evet eğitim araştırma evimize yakın oradan randevu aldım. D Duygu8206 adım elif eşimin adı mustafa :) iyi ki varsınız her biriniz.

yalnız eşim sigarayı bırakmıyor... recai hocanın bile ikna edebileceğini sanmıyorum. eğer bırakmayacaksa tüp bebek tedavisi ile boşa uğraşıp harap etmek istemiyorum kendimi. bıktım artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…