D
duygudg
canım benim,bu 3.denemem.
1.ve 2.tüp bebek denemem centrum tüp bebek merkezindeydi.ilkinde 5.gün embriyosu 2date transfer edildi sonuç negatifti,2.si geçen sene dondurulmuş 5.gün embriyosuydu sonuç pozitifti,fakat ikiz bebkler 6haftalıkkken düştüler.
Ocak ayında tekrar tüp bebek yapmaya karar verip ankara üniversitesi bölüm başkanı cem atabekoğluna gittim,ilk muanede myom opere olmam gerektiğini söyledi,kendisinin zaten bu konuda mükemmel bi doktor olduğunu bildiğim için hemen ameliyat oldum laparoskopi ile yaptı,3ay korunduk,1ay serbest seviştik,tüp bebeğe başladık,toplam 8embriyo toplandı 5i matür,3ü döllendi.ikisi 3.gün transfer edildi,hrs de yaptırdık.moralmen çok çöküktüm,hiç 3.gün embriyosu transferi yaptırmamıştım ve embriyolardan umutlu değildim açıkçası.Sanırım bölünmeye devam edemedikleri şiçin 3.gün transfer edildi dedim fakat embriyolog aykut bey hiç öyle birşey demedi.yumoşlar gayet iyi,strese sokmayalım,rahime yetleştirelim daha güzel tutunsunlar diye dişünüyorum dedi.
Çok şükğr pozitifi gördük ama en önemlisi inşallah sağlıklı devam eden bi gebelik olur ve kucağımıza alırız.