• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Recai Pabuçcu - Centrum Tüp Bebek Merkezi

yalnız eşim sigarayı bırakmıyor... recai hocanın bile ikna edebileceğini sanmıyorum. eğer bırakmayacaksa tüp bebek tedavisi ile boşa uğraşıp harap etmek istemiyorum kendimi. bıktım artık.
Canım ben sana şunu söyleyim hoca sigaraya çok karşı direk bırakman gerekiyor diyor özellikle morfoloji sorununda ama eşinede çok baskı yapma streste büyük etken ilk başta azaltmaya çalışsın ımpryl diye bir ilaç var hoca onu öneriyor en azından onu kullansın günde 1 kere.Canım sende çok kafaya takma ne kadar takarsan o kadar büyüyor sorunlar.Canım bende senin gibi takıntılı birisiydim ne duyarsam takardım şu an biraz daha azalttım çünkü kendime yapıyorum ilk önce ben demeyi öğrendim zamanla o yüzden canım Rabbim ne derse onu yaşıyoruz kendimizi yesekte paralasakta olmuyor canını sıkma üzülme lütfen

Hamile adaşımız S sentinus14 bana iki embriyo transfer edildi,değerim 185 çıktı...ama ben bu kan değerinin öyle çok yüksek olduğunda ikiz olduğuna inananlardan değilim çünkü önceki ikiz gebeliğimde ilk kan testim de 11.günde 46 idi,şaka gibş yani...Rabbim neylerse güzel eyler...inşallah sağlıkla,sıhhatle 9ayı tamamlamayı nasip eder ve kucağımıza alırız.progestan yok,vermedi cem hoca..sadece 2*1 estrofem ve crinone jel kullanıyorum.bundan önceki 2tüp bebeğimde de progesteron iğneyi çok kullanmıştım.cuma tekrar kan vericez bhcg,10gün sonra da keseleri görmeye gidicez...bakalım ya herşey kısmet canlarım. D duygudg birmucizeolsun birmucizeolsun her birey ve hepimizin vücudu hormonları yaradılışı farklı..ne okur biraz pozitif olun,lütfen canlarım...siz olacağına inanmazsanız kimse inanmaz..dualarımdasınız...

yalnız eşim sigarayı bırakmıyor... recai hocanın bile ikna edebileceğini sanmıyorum. eğer bırakmayacaksa tüp bebek tedavisi ile boşa uğraşıp harap etmek istemiyorum kendimi. bıktım artık.
canım tüp bebek işi sabır işi lütfen sabırlı ol ve eşinde en azından azaltmaya çalışsın ayrıca istersen gelme imkanın varsa yada abim dr demiştin ve Evren hocayı tanıyor demiştin hoca ile görüşme imkanınız varsa görüşün bir doktorun söylemesi daha etkili oluyor ve hoca herkese farklı tedavi uyguluyor belki görüşünce farklı bi takım testlerde isteyecek senden ve eşinden en iyisi görüşün canım muhakkak sende sabırlı olmalısın ve takmamalısın bazı şeyleri hoca farklı ilaç tavsiyesinde de bulunabilir inşallah herşey yolunda gider

D duygudg canım benim,bu 3.denemem.
1.ve 2.tüp bebek denemem centrum tüp bebek merkezindeydi.ilkinde 5.gün embriyosu 2date transfer edildi sonuç negatifti,2.si geçen sene dondurulmuş 5.gün embriyosuydu sonuç pozitifti,fakat ikiz bebkler 6haftalıkkken düştüler.
Ocak ayında tekrar tüp bebek yapmaya karar verip ankara üniversitesi bölüm başkanı cem atabekoğluna gittim,ilk muanede myom opere olmam gerektiğini söyledi,kendisinin zaten bu konuda mükemmel bi doktor olduğunu bildiğim için hemen ameliyat oldum laparoskopi ile yaptı,3ay korunduk,1ay serbest seviştik,tüp bebeğe başladık,toplam 8embriyo toplandı 5i matür,3ü döllendi.ikisi 3.gün transfer edildi,hrs de yaptırdık.moralmen çok çöküktüm,hiç 3.gün embriyosu transferi yaptırmamıştım ve embriyolardan umutlu değildim açıkçası.Sanırım bölünmeye devam edemedikleri şiçin 3.gün transfer edildi dedim fakat embriyolog aykut bey hiç öyle birşey demedi.yumoşlar gayet iyi,strese sokmayalım,rahime yetleştirelim daha güzel tutunsunlar diye dişünüyorum dedi.
Çok şükğr pozitifi gördük ama en önemlisi inşallah sağlıklı devam eden bi gebelik olur ve kucağımıza alırız.

benim eşim tedavi süresince hep sigara içti hatta stresten daha çok içti:KK70:baktım içme dedikçe daha çok içiyor bişey demedim en iyisi tesadan önce içme dedim. tesaden önceki 2 gün içmedi sadece. Allah nasip ederse oluyor canım. böyle şeyleri düşünüp, kafana takıp moralini bozma. nerde negatif şey var onu bulup kafaya takıyorsun sende :) biraz rahat ol ya. nasip işi bunlar bol bol dua et. bak arkadaşıma 3. gün embriyosu koyuldu ve doktor dediki durumu iyi değil umutlu olma. ama tuttu.hamileliği boyunca kanaması oldu ama 9 ayı tammaladı ve doğum yaptı. şimdi kızı 1,5 yaşında. yani doktor bile umutsuzdu ama Rabbim nasip edince oluyor işte.

1.ve 2.tüp bebek denemem centrum tüp bebek merkezindeydi.ilkinde 5.gün embriyosu 2date transfer edildi sonuç negatifti,2.si geçen sene dondurulmuş 5.gün embriyosuydu sonuç pozitifti,fakat ikiz bebkler 6haftalıkkken düştüler.
Ocak ayında tekrar tüp bebek yapmaya karar verip ankara üniversitesi bölüm başkanı cem atabekoğluna gittim,ilk muanede myom opere olmam gerektiğini söyledi,kendisinin zaten bu konuda mükemmel bi doktor olduğunu bildiğim için hemen ameliyat oldum laparoskopi ile yaptı,3ay korunduk,1ay serbest seviştik,tüp bebeğe başladık,toplam 8embriyo toplandı 5i matür,3ü döllendi.ikisi 3.gün transfer edildi,hrs de yaptırdık.moralmen çok çöküktüm,hiç 3.gün embriyosu transferi yaptırmamıştım ve embriyolardan umutlu değildim açıkçası.Sanırım bölünmeye devam edemedikleri şiçin 3.gün transfer edildi dedim fakat embriyolog aykut bey hiç öyle birşey demedi.yumoşlar gayet iyi,strese sokmayalım,rahime yetleştirelim daha güzel tutunsunlar diye dişünüyorum dedi.
Çok şükğr pozitifi gördük ama en önemlisi inşallah sağlıklı devam eden bi gebelik olur ve kucağımıza alırız.
ikimizde 3. denememizde görmüşüz pozitifi :) inşallah sağlıklılardır ve sonuna kadar gelir ve sağ salim sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın canım.
Bu arada benimde miyomlarım var alalım dediler ama aldırmadım. hatta şuan ikisi toplam 10 cm olmuş. inşallah sorun yaşamam.
birmucizeolsun birmucizeolsun bak iki koca miyoma rağmen 2 bebek taşıyorum. tedavi öncesi miyomları alalım demelerine rağmen bişey olmaz diyip aldırmadım. beni ikna edemedikleri için o miyomlarla tedaviyi yapmak zorunda kaldılar. biraz rahat olmak gerekiyor böyle :) gerçi şimdi düşünüyorum bende biraz fazla rahat davranmışım ama seçimimden pişmaqn değilim inşallah Allah'ım da pişman etmez :)

S sentinus14 duygucum keşke o myomlarını aldırsaydın kuzucum,çünkü gebelikte östrojen dihormonuyla bşrlikte daha da büyüyorlar..benim bebeklerimin düşme sebebini cem hoca pna bağladı,çok yakın bi arkadaşım da hamileydi ve myomları yüzünden 11hafyalıkkken bebeğini kaybetti...tabi bunun yanınsıra çocukluk arkadaşımın myomlarını da doğuma kalmadan hamileyken aldılar,bebeğede arkadaşıma da hiçbişey olmadı...kızlar zaten şurda 4ümüz konuşuyoruz whatsapptan yazışsak daha kolay olmaz mı canlar yahu?

hikayeni ben sormuştum canım :)) peki erkek kaynaklı infertlite miydi sizinki de? :))
benim eşim tedavi süresince hep sigara içti hatta stresten daha çok içti:KK70:baktım içme dedikçe daha çok içiyor bişey demedim en iyisi tesadan önce içme dedim. tesaden önceki 2 gün içmedi sadece. Allah nasip ederse oluyor canım. böyle şeyleri düşünüp, kafana takıp moralini bozma. nerde negatif şey var onu bulup kafaya takıyorsun sende :) biraz rahat ol ya. nasip işi bunlar bol bol dua et. bak arkadaşıma 3. gün embriyosu koyuldu ve doktor dediki durumu iyi değil umutlu olma. ama tuttu.hamileliği boyunca kanaması oldu ama 9 ayı tammaladı ve doğum yaptı. şimdi kızı 1,5 yaşında. yani doktor bile umutsuzdu ama Rabbim nasip edince oluyor işte.
ayyh hay ağzını öhöm elini neyse öpeyim ya da hay sen çok yaşa diyeyim bu daha uygun oldu :))) ne kadar içerdi eşin? recai hoca da mı bıraktıramadı :) benimki günde 1 paket içiyor. ohh beee kızlar iyi ki varsınız :)) Allah razı olsun hepinizden. bebişlerinizi korusun Rabbim. P Papatyagibisin70 centrum'da tedavi görecekmişsiniz başlık burası buraya gelin :)

IMG_6873.webp
IMG_6875.webp
IMG_6904.webp
IMG_6953.webp
IMG_6873.webp IMG_6875.webp IMG_6904.webp IMG_6953.webp birmucizeolsun birmucizeolsun kuzucım,bizde ne bende nede eşimde hiçbir problem yok,ben hiçbirşey çıkmayınca hatta eşimi kaan hocaya da götürdüm dns hasarı,chlomidya ve diğer ileri tetkiklerin hepsini yaptırdık,hiçççbirşey çıkmadı.
Açıklanamayan infertilite olarak ifade etti bütün de lar bize.
Bakın ben geçen sene ve bu sene komşumuzun verdiği bu duayı okudum ve beraberinde hergün yasin,kenzül arş ve ismi azam dualarıyla,40 fatiha,7 ayetel kürsü okudum ve hala da hergün okuyorum.komşumuzun verdiği duayı sizinle paylaşıyorum lütfen sizde okuyun.

P Papatyagibisin70 arkadaşlar ben sizi anlayamıyorum,Recai hoca kadın hastalıkları ve doğum uzmanı,erkek infertilitesinden ne anlar yaaaa????erkek infertilitesşnde türkiyede 1numaralı bi hoca var o da kaan aydos,gidin ona baksın,muayene etsin,tahlil tetkik ve tadavi onda...adama bi kere gidiyosun 400₺ veriyorsun geriye kalan herşey maillle halloluyo.lütfen ona gidin.
Bizde hiçbirşey olmamasına rağmen en son eşime emodex ve yanında bi ilaç verdi.trental diye sanırım.
Sonucumuz pozitif şimdi onada mail atıcam,haber verin demişti çünkü.

Peki kızlar erkek inferitile için tedavi olan var mı Recai hoca da
çoğumuz erkek infertilitesi için tedavi oluyoruz. bence sorunun kimden kaynaklı olduğu da önemli. meselaben centrum'un methini hep erkek kaynaklı sorunlarda duydum. belki kadın sorunlu kısırlık için daha farklı merkezler vardır. bu biraz göreceli gibi. sonuçta hiçbir yer yüzde yüz başarı veremez bu biyolojik olarak da imkansız.

P Papatyagibisin70 arkadaşlar ben sizi anlayamıyorum,Recai hoca kadın hastalıkları ve doğum uzmanı,erkek infertilitesinden ne anlar yaaaa????erkek infertilitesşnde türkiyede 1numaralı bi hoca var o da kaan aydos,gidin ona baksın,muayene etsin,tahlil tetkik ve tadavi onda...adama bi kere gidiyosun 400₺ veriyorsun geriye kalan herşey maillle halloluyo.lütfen ona gidin.
Bizde hiçbirşey olmamasına rağmen en son eşime emodex ve yanında bi ilaç verdi.trental diye sanırım.
centrum'un ürologları da iyidir bence sonuçta bir tüp bebek merkezinde yalnızca jinekolog olmuyor.

Kızlar bu arada komşumuzun verdiği dua bu şekilde yapılıyo.bakın yarın cuma lütfen yapın

Her cuma sela ile ezan arasında
İlk önce 10 defa tevbeestağfurullah çek,
10 defa salavat çek,
100 defa süphanallah,
Sonra cuma suresini oku,dileğini dile...
cuma suresini okuyup dileğini diledikten sonra tekrar cuma suresini oku dileğini dile bu şekilde 18 defa cuma suresini okuyup dileğini dilemiş olacaksın.
Cuma suresini bitirdikten sonra 1kere salavat getir.
Sonra 1 elham,3ihlas,1 felak,1nas suresini oku ve en son 100 defa ya fettah çek,
Rabbim kabul eder inşallah.bak yarın cuma bunu uygulayın derim ben.rabbim kabul etsin inşallah sakın üşenmeyin bakın,çok kolay.
Geçen senede okudum tutmuştu,bu senede okudum çok şükür pozitifi gördük

ya bilmiyorum biz Kaan Aydos'a gittik tedavi oldu eşim normal yolla olur dedi ama olmadı yine tüp bebek yaptık ama şu var DNA hasarı azaldıktan sonra normal yolla denemeyip hemen tüp bebek yapsaydık hasar azaldığı için tesa olmasına gerek kalmayabilirdi ve bu sırasa DNA haarı tekrar artmazdı.

Back
X