Tüp Bebek Merkezleri Recai Pabuçcu - Centrum Tüp Bebek Merkezi

Çizik mi attılar. süper bende istemiştim çizik. bana da atmıştı hoca. İçini derah tut herşey iyi olacak. Onların içindeki şüphe de böylece gitmiş oldu bence iyi oldu. O kadar para ve emek harcıyoruz şansa bırakmamak gerek hoca da öyle yapmış ne güzel. Dediğim gibi bir zamanı var herşeyin. Allah en hayırlı zamanda en sağlıklı en hayırlı evlatları nasip etsin hepimize. Yine yaz bize merakta bırakma öpüyorum çok

Merhaba canım nasılsın umarım herşey yolundadır ben histereskopiden 3 ilacı bıraktıktan 4 gün sonra regl oldum çok garip bir durum oldu benimkisi.Histereskopiden sonraki ilk regl de başlayacağız demişti ve ilk reglde başladı ve erken olunca da histereskopiden dolayı bir durum oluşur mu diye beni korkuttu açıkçası bu durumu Evren beyle konuştuk diğer aya kalırsa çiziğin bir anlamı olmaz ki dedi ayıca hocanın işini şansa bırakmak istememesi güven veriyor ben geri dönecektim orada bir dr takip etsin dedim ama olmaz ben takip edeceğim seni bu sefer bomba gibi hazırlanmamız lazım dedi hayırlısı bakalım canım seninde histereskopiden sonraki ilk reglinle mi başladı?? Öpüyorumm

Canım ben hitereskobiyi tüp bebek tedavisine başlamadan önce çektirdim ama benim bildiğim hitereskobi reglinin 10-11-12. Günü çekiliyor daha sonra ya kalırsa olmuyor. Bu konuda bişey demediler mi? Ayrıca nerede çektirdin hitereskobiyi? Centrumda çekiliyor mu?ben çekilmiyor diye biliyordum. Çizik ise reglinin 23. Günü falan atıldı Bilal gün sonra da reglinin oldum hatta regl olduğumu anlayamadım çok garip bi şekilde oldum ve erken oldum. Regli olduğunu düşünmediğim içinde Recai hocayı aradım değildir o dedi gerçekten de öyle çıktı.
İşini şansa bırakmaz demiştim sana onun için hocaya güven sen.
Ben pek iyi değilim midem çok kötü bunlar daha kolay safhaları haberin olsun :)

Canım merhaba ben transfere hazırlanıyordum ama rahim kalınlığa ulaşmadığı ve bi parça gördükleri için histereskopi yaptı,histeeeskopide de Rahime çizik attı hoca kendisi yaptı bende çizikten ve ilaçları bıraktıktan 3 gün sonra regl oldum kliniğe geldim regl mi diye baktı Evren hoca rahim dökülmüş sesi ve regldi.şimdi yine başladık estrofem e bugün 6. Günüm ve sanırım 16 yada 17. Günde transfer yapacaklar.hoca çizik attıktan sonraki ilk reglde başlayacağız demişti bana ve başladı da benim kafama takılan çizikten hemen sonraki reglde başlamasının bir zararı olur mu diye.inşallah benimde senin gibi midem bulanır o günleri görürüm öpüyorum sizi

Canım ayrıca senin bahsettiğin rahim filmi histereskopiyi hoca klinikte kendisi yapıyor rahim filmi centrumda çekilmiyor

Yok hiçbir zararı olmaz tam tersine geç kalırsan çizik bi işe yaramaz etkisini göstermez.
Benimde seninki gibi oldu. çizik attı 2 gün sonra regli oldum ve reglimin 19. Günü estrofeme başlamamın ise 18. Günü transferim yapıldı.
Normalde çizikten 6 gün sonra regli oluyor insanlar ama ben Zaten 25 günde bir regl olduğum için çizikten 2 gün sonra oldum

haydi bakalım hayırlı uğurlu olsun. İnşallah sana tutunur annesi :)Hayırlı haberlerini bekliyorum. Ama bu en kolay zamanları haberin olsun :) hamilelik zor hele ikiz daha da zor :)
Canım Benin çok teşekkür ederim inşallah tutunur miniğim.tutsunda canım ne yapalım çekeriz :))) 29 mayıs test tarihim

Arkadaşlar merhaba ,bende 2015 ve 2016 yıllarında tüp bebek yaptım centeum tüp bebek merkezinde.merkezin embriyoloğu sema hanım geçen sene benimle çok ilgilenmişti gakat centrum üzgünüm ki çok başıboş bi klinik,recai hocaya diyebileceğim birley yok,çünkü tanımıyorum.ben ufuk üniversitesinden gamze sinem çağların hastasıydım.Gamze hoca süper bi dr.geçen sene dondurulmuş embriyolarla ikiz bebeklere hamile kaldım,fakat 6haftalıkken düştüler.şimdi hrs de cem somer atabekoğlu ile başladık tekrar.diyeceğim şu,centrumda istediklerinizi sert bi üalupla dile getirmeniz kimse sizi ve isteklerinizi dikkate almaz

canım tedavin hayırlı olsun. çok şükür ben memnun kaldım sonuç da pozitif ikizlere hamileyim.
Diğer arkadaşlar da süreçten memnun kaldılar.
Dotorum yani Recai Hocada çok titiz davrandı tedavinin en başından beri her konuda.
Herşey güzel gitti memnun kaldım. inşallah sen de HRS'den memnun kalırsın.
Ben ilk tedavime HRS'de başlayacaktım ama tavırlarını beğenmediğim için başlamadım.
Hakkında hayırlısı olsun.

transferden 12 gün sonra verdi de mi :) ben o kadar bekleyememiştim valla 8. günde yaptım ilk testimi ama sen bekle :)
Evet canım 29 u test tarihim bilmiyorum ki beklermiyim açıkçası korku da var içimde bakalım canım zaman azaldıkça ne yaparım bende bilmiyorum;(

D Duygu8206 Canım kişinin isteklerine göre beğenip beğenmeme durumu değişir bence ama yazdıklarına katılıyorum kendi işinle kendin ilgilenmek zorunda kalıyorsun kendin takipçisi olacaksın ama ben hemşirelerin tavırlarından da özellikle Evren hocanın yaklaşımından da çok memnun kaldım benim rahim kalınlığım istenilen kalınlıkta değildi hoca iyi demesine rağmen senin kafanda soru işareti varsa ve tek bebeğimiz var iptal ederiz hiç canını sıkma dedi sonrasında hoca muayenesinde de birtakım olumsuzluklar gördü ve transferi iptal etti geçen ay histereskopi yaptı çizik attı ve işini sağlama almak istedi elinden geleni yaptı bence Çarşamba transferim oldu inşallah tutunur benim miniğimde) tedavin hayırlı olsun bu arada inşallah güzel sonuçlar alırsın

Kurban olduğum Rabbim İnşallah hepimizin rahmine konan embriyolara ruh üfler ve canlanır bebiş olurlar.o merkez bu merkez hiiiççç önemli değil.Zamanı geldi mi olay bitmiştir.benimde transferim yapıldı 19mayısta 3.deneme ve işk defa 3.gün embriyosu konuldu.bilemiyorum sonuç ne olur ama Rabbim neylerse güzel eyler.güzel haberlerimizi paylaşalım inşallah

30 mayıs salı test günümüz.ne öncesinde idrar nede kan tahlili vermeyecem.Rabbim hepimize sabır ve bu emeklerimizin karşılığında hayırlısıyla bebiş versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…