Tüp Bebek Merkezleri Recai Pabuçcu - Centrum Tüp Bebek Merkezi

Amin inşallah canım ağzın dualı olsun. Korkma transfer çok basit hiçbir acı hissetmiyorsun. Sıkışık olman gerekiyor transfer için biliyorsun. benim transferimde hoca geç geldi o kadar çok sıkıştım ki altıma yapmak üzereydim hatta önce ameliyata girecekti dedim ben çok sıkıştım önce benim işimi halledin tamam dedi ve transferi yaptı. Ben çok sıkışık olduğum için sonda taktılar be çok rahat oldu yoksa altına sürgü veriyorlar altına ona yapmak çok zor onun için takmazlarsa sonda sen takmalarını isteyebilirsin. Sonda olunca hiç sıkışmıyırsun ama diğer kızlar baya tuttular sonra sürgüye yapmak zorunda kaldılar benim keyfim çok yerindeydi o konuda :) transferden sonra 1 saat ameliyathanede yatırıyorlar seni sonra istersen odanda yatmaya devam edebiliyorsun ben 2 saat daha kalsın odamda o konuda centrum çok iyi. İnşallah senin de sonucun pozitif olur canım.

S sentinus14 istedim gelmedi henüz 1 tane sağlıklımız vardı ama inşallahh olumlu sonuç alırım bende çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için inşallah seninde sağlıklı sorunsuz bir şekilde devam eder canım

mrb kızlar bende bu ay görüşme yaptım recai hocamla nasip olursa ilk adetimle tedaviye başlayacağız.(Nisanı bekliyorum) Yorumlarınızı okudum bana gercekten ışık oldu ne yapmam gerektiği konusunda.İnşallah yolunda gider hersey :)Güvenmek istiyorum çok yıprandım çünkü konyada yaşıyorum ama gidip gelicem sürekli . Benim kafama takılan ilk seferde embriyo transferi yapmıyor sonraki aya bırakıyor öyle mi? yani bir ay daha bekleyeceğim bilgi verirmisiniz lütfen bu konuda...

B Begum275 merhaba bizim emriyolar genetiğe gittiği için yumurta toplandıktan sonraki 2. reglden sonra transfer olacak ama taze transfer olanlarda var genetiğe gitse bile inşallah güzel sonuçlar alırsın

S sentinus genetik sonucunu aldım ve içime cuk diye bişey oturdu inceledikten sonra defalarca nasıl nasıl nasıl dedim,benim hem eşimde hemde bende genetik bir problem olmamasına rağmen 4 bebeğimizin trizomi 2,8,13,15,17 ve monozomi 5 kromozom sorunları varmış tabi ben genel olarak yazdım ayrı ayrı sorunlar ama durum baya vahimmiş yani...Şükür ki 1 bebeğimiz sağlıklı çıktı tek olsun bizim olsun o da yeter:))) inşallah hepimiz sağlıkla alırız kucağımıza miniklerimizi

canım bu çok olağan birşey genetik olarka karı koca ikisinde de sorun olmayan bireylerin bebeklerinde bu tür kromozom hastalıkları çıkabiliyor mesela bende genetik sorun olmasına rağmen sorunlu gelen 2 bebeğimde bendeki genetik sorun değil başka genetik sorunlar çıktı. Benim genetik olarka hiçbir sorun olmayan arkadaşlarımda da genetik sorunlu embriyolar gelişti. Yani embriyonun genetik olarak sorunlu olması sadece sende ya da eşinde kromozom sorunu olmasına bağlı değil. Hücreler bölünürken de kromozom anomalileri olabiliyor. inşallah o sağlıklı bebecik sana tutunur ve herşey çok güzel olur.
transfer zamanı mutlaka yaz yine buraya merakla bekliyoruz :)

canım merhaba, öncelikle tedavin hayırlı olsun inşallah hakkında hayırlısı neyse o olur. Kaçıncı denemen olacak? çok yıprandım demişsin merak ettim. Benim bu 3. denememdi.

yazdıklarımızın sana faydası olduysa ne mutlu bize. Benim bu konuyu açmaktaki amacım centrum klinik ve süreç hakkında bilgi sahibi olmak ve birbirimize yardımcı olmaktı. Amacımın gerçekleştiğini görmek çok güzel. Sormak istediğin birşey olursa herzaman sorabilirsin.

@duygudg cevap vermiş ama ben de tekrar yazayım. arkadaşında dediği gibi cgh yani 24 kromozom taramasına giderse eğer embriyoların donduruluyorlar çünkü sonuç 10 günde çıkıyor bu nedenle bir sonraki ay transfer yapılıyor. PGT taramasına yani 7 kromozom taramalı genetiğe giderse dondurulmuyor çünkü onun sonucu hemen çıkıyor ve 5. gün transfer yapılıyor. Tabi pgt ve cgh e gitmesi için embriyoların 4. güne ulaşması gerek çünkü 4. gün genetiğe gönderiyorlar. genetiğe hiç göndermezsen de 1 ay beklemene gerek kalmadan transfer yapılıyor.
inşalah herşey güzel olur ve seninde bebişin sana tutunur :)

canım merhaba sonucun nedir merak ettim yaz bize merak ediyoruz.

S sentinus14 merhaba canım hayırlı olsun çok çok çok sevindim inşallah sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın bende regli bekliyorum anırım bu ayın sonuna olur transfer.Sana iki emriyomu transfer ettiler merak ettim canım yoksa tek miydi?

ay çok sevindim canım gelişmeleri yaz mutlaka. bana 2 embriyo transfer edildi canı. 6 embriyomdan 2 tanesi sağlıklı geldi zaten 2 si de transfer edildi. ama hep tek kese gördüler. gitiğim bütün doktorlara emin misiniz tek olduğundan 2 tane değil mi diyordum :) onlarda inatla hayır tek diyorlardı. en son recai hocaya gittim hoca demez mi burda bir arkadaş daha var diye :) tam kendimi tek bebişe alıştırmışken 2 tane olduğunu öğrendik meğersem arkaya saklanmış bizim mnnoş. Allah isteeyn herseke hayırlı vakitti sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah. sen de gelişmeleri yaz mutlaka bekliyoruz :)

canım çok sevindim inşallah sağlıkla sıhhatle alırsın kucağına Rabbim isteyen herkese versinn bende ikiz çok istiyordum bizim tek embriyo geldi sonra rabbime şükürler olsun dedim inşallah tutar benim minnoşumda dualrım seninle inşallah herşey yolunda gider

@ sentinus 14 canım nasıl gidiyor ? herşey yolundadır inşallah dualarım seninle...Canım sormak istediğim bişey vardı senin transferin adetinin kaçıncı gününe denk gelmişti ben izin alıp gelcem de birde ne zaman çağırdılar seni kontroller için cevap verirsen sevinirim

çok teşekkür ederim canım iyi gidiyor şimdilik mide ağrılarını ve bulantılarını saymazsak :) canım ben daha öncesinde ERA testi yaptırmıştım o teste göre rahim embriyoyu adetimin 18. günü kabul ediyordu onun için bana transferi 18. gün yaptılar. ama genel olarka rahim kalınğına göre karar veriyorlar sanırım. Tranfer adetin 15-19. günü arası değişiyor diye biliyorum. regli olduğunda hemen gelmene gerek yok bence. önce doktoru ara. büyük ihtimal seni orda bir kadın doğumcuya yönşendirdirir. adetin 2. günü rahim kontrolü yapıyor herhangibir kist, başka bişey oluşumu varmı yani rahim temiz mi diye bakıyor ve temizse vücudu transfere hazırlamak için kullnacağın ilaçları söylüyor. Sanırım ilaç kullanmaya başladığın 10. gün rahim kalınlığına bakıyor tam hatırlamıyorum günleri. ama bu süreçte sanırım ilk kontrol hariç 2 kere çağırdı. sen uzakta olduğun için transfer günü gel bile diyebilir. Onun için gelmeden önce yani adet olduğun gün hoca ile konuş bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…