Tüp Bebek Merkezleri Recai Pabuçcu - Centrum Tüp Bebek Merkezi

sizin adınıza sevindim.Allah tamanına erdirsin. embiriyolog semra hanım hemşirenin yanlışını düzeltti bizden 2 kez boşalmayla elde edilen spermlerin hepsini kullandılar.Yani kesinlikle başlangıçta yanlış bilgilendirilmiştim.ama sizde farklı bir uygulama yaptılarsa orasını bilemem.ne güzel sizden kart çekimini kabul etmişler.Bizi kabul etmediler.Apar topar kredi çekip paranın üstünü tamamladık.Ama sağlık olsun kısmet bu işler.Şahsen labaratuvar ortamınlarına güvenmiyorum.Daha iyi bir labaratuvar ortamında daha farklı olabilirdi sonuçlar.Ama yapacak bir şey yok hayırlısı.Oraya gidecekleri etkilemek istemem bu işler kısmet bazısı a kliniğinde bazısı b kliniğinde hamile kalır.Ama gördüklerimi ve yaşadıklarımı paylaşmak istedim.herkese bol şans.

Teşekkürler canım. Tabiki herkes yaşadıklarını paylaşsın ki seçim yapacaklar da ona göre seçimini yapsın. Ben de bu başlığı onun için açtım, yaşananları paylaşalım diye. Siz bu seferki denemenizde nereye gitmeyi düşünüyorsunuz? İnşallah bu seferki tedavilerimiz pozitif olur

Cok uzuldum canim. Allah sabir versin insallah Allah bir yol gosterir ve kolaylikla evlafina kavusursun. Su ara genart i cok duyuyorum.bakalim.en buyuk korkum esimdeki morfoloji sorunu. Malesef bir turlu duzelmiyor. Hakkimizda hayirlisi.

kızlar merhaba bugün transferimin 11. günü ve beta hcg değerim 351 haber vermek istedim sizlere inşallah böyle devam eder. ikiz olabilir :) çok heyecanlıyım. Çarşamba günü tekrar test yaptıracağım. inşallah sağlıklıdırlar ve herşey sağlıklı bir şekilde devam eder ve sağ sağlim kucağıma alırım bebişlerimi inşallah. Darısı sizlerin başına.
Bu arada mutlaka değinmek istediğim bir konu var. Transfer günü bana embriyo gelişim formumu verdiler. Orda eşimin sperm değerlendirmeleri de vardı. Meğersem eşimin sperm morfolojisi çok kötüymüş. Hoca zaten kötü olduüunu söylemişti ama ben bulguları internete yazınca şok oldum bu kadar kötü olacağını düşünmmemiştim.gerçi bizde morfoloji hiç hesaplanamıyordu belki ordan anlamak gerekirdi.
Gerneyse internette biraz araştırma yapınca gördümki bu 2 hasar sahip olan kişilerde mutlaka imsi uygulaması yapılması gerekiyormuş yani icsi çok büyütmediği için spermleri bozuk spermler seçilemiyormuş ve bu nedenle de yumurta dölleniyor ama dışarıda yaşamıyor gibi durumlar oluşuyormuş. Benim 6 yumurtamın 6 sı da döllendi ve hepsi 5. güne kadar yaşadı. Yani laboratuvar icsi yöntemi ile çok çok çok iyi bir sonuç çıkarmış. ilk başta icsi ile yapıldığı için içime kurt düştü keşke imsi ile yapılsaydı dedim ama araştırdıkça icsi ile ne kadar iyi iş çıkardıklarını gördüm. Yani demem o ki ben laboratuvara hiç gübenmezken bunları okuduktan sonra 10 üstünden 10 verdim :) inşallah kendi içinize sinen merkezi seçersiniz ve sonucundan memnun ayrılırsınız. öpüyorum :)

lütfen sonucunuzu olumlu yada olumsuz bildirirmisiniz benim için çok şey ifade ediyor. gidersem dediğinizi yapıcam akşamları randevu alıcam. akılla. teşşekkür ederim
kızlar merhaba bugün transferimin 11. günü ve beta hcg değerim 351 haber vermek istedim sizlere inşallah böyle devam eder. ikiz olabilir :) çok heyecanlıyım. Çarşamba günü tekrar test yaptıracağım. inşallah sağlıklıdırlar ve herşey sağlıklı bir şekilde devam eder ve sağ sağlim kucağıma alırım bebişlerimi inşallah. Darısı sizlerin başına.
Bu arada mutlaka değinmek istediğim bir konu var. Transfer günü bana embriyo gelişim formumu verdiler. Orda eşimin sperm değerlendirmeleri de vardı. Meğersem eşimin sperm morfolojisi çok kötüymüş. Hoca zaten kötü olduüunu söylemişti ama ben bulguları internete yazınca şok oldum bu kadar kötü olacağını düşünmmemiştim.gerçi bizde morfoloji hiç hesaplanamıyordu belki ordan anlamak gerekirdi.
Gerneyse internette biraz araştırma yapınca gördümki bu 2 hasar sahip olan kişilerde mutlaka imsi uygulaması yapılması gerekiyormuş yani icsi çok büyütmediği için spermleri bozuk spermler seçilemiyormuş ve bu nedenle de yumurta dölleniyor ama dışarıda yaşamıyor gibi durumlar oluşuyormuş. Benim 6 yumurtamın 6 sı da döllendi ve hepsi 5. güne kadar yaşadı. Yani laboratuvar icsi yöntemi ile çok çok çok iyi bir sonuç çıkarmış. ilk başta icsi ile yapıldığı için içime kurt düştü keşke imsi ile yapılsaydı dedim ama araştırdıkça icsi ile ne kadar iyi iş çıkardıklarını gördüm. Yani demem o ki ben laboratuvara hiç gübenmezken bunları okuduktan sonra 10 üstünden 10 verdim :) inşallah kendi içinize sinen merkezi seçersiniz ve sonucundan memnun ayrılırsınız. öpüyorum :)

canım tebrik ederim.inşalah sağlıkla kucağına alırsın. zaten 5. gün embriyosu olması harika birşey sağlıklı olduğunun belirtisi. çok araştırdım 5. güne ulaşmayan embriyolar malesef çok başarılı olamıyor. darısı başımıza inşallah. bana umut oldun bugün.

çok teşekkür ederim canım :) darısı başına. inşallah senin de sonucun pozitif olur ve burada mutlu haberlerini bizimle paylaşırsın. Benim diğer 2 denememde de embriyolarım 5. güne ulaştı aslında ama kaliteli değillerdi zor yaşadılar. Ozaman farkettim spermde sorun olduğunu ve farklı bir şekilde ilerlenmesi gerektiğini ve tezim doğru çıktı :) çünkü sperm sağlıklı olursa ozaman dölleme sağlıklı oluyor ve embriyolar sağlıklı oluyorlar mesele diğer denemelerde embriyolar zar zor 5. güne gelirken bu sefer hatching blast embriyo oldular yani zarını deldiler. özetle yeni teknik ile başarıya ulaşıldı çok şükür :)

Canim ya cok gec gördüm yazını.ben cenyrumda tedavi oldum.kizim simdi yanımda. 22 şubatta doğum yaptım.

Canim ya cok gec gördüm yazını.ben cenyrumda tedavi oldum.kizim simdi yanımda. 22 şubatta doğum yaptım.
Canım öncelikle Allah bağışlasın kızını. Bahtı güzel olsun inşallah. Sağlıklı mutlu huzurlu bir ömrü olsun. Darısı benim başıma inşallah :)

Yazdığın için çok teşekkür ederim. şimdi bile yazman çok iyi oldu. Benin gibi Centrum'u merak edenler bilgi Sahibi olur sayemizde belki :) Benim de sonucum pozitif çok şükür yarın kese görmeye gidiyoruz :) yarın 5+4 olacak inşallah :) hoca adet tarihinden itibaren başlıyor değil mi hesaplamaya?
Canım birşey daha var merak ettiğim. Ne zamana kadar Recai hoca İle devam ettin? Doğumu hangi hastanede kim yaptırdı?

Evet canim adete göre hesaplanıyor.ben bartinda yaşadığım icin ayda bir gitti m kontrollere.dogumuda bartinda yaptım.recai hoca kendis i gkrmek istedi ama bizim şartlarımız buna uygun değildi.ben merkezden cok memnun kaldim..devamli irtibat halindeydik .hoca hic bırakmadı bizi.halada görüşüyoruz.sizin adınıza cok sevindim.insallah doguma kadar herşey gonlunuzce olur.sizi cok güzel günler bekliyor.

inşallah herşey güzel olur canım. Keseyi gördük çok şükür. şekli çok güzel dedi hoca. ben 2 kese olduğunu düşünüyordum beta hcg artışım 3,4 katıydı çünkü ama tek kese vardı. iyice bakın bir tane daha olabilir dedim ısrarla ama tek dediler :) buna da bin şükür benim 3. deneme ilk 2 si başka bir merkezde oldu sonucu centrumda aldık çok şükür.

Bundna sonraki kontroller ücretli malum. ilk 2 muayene için 300 tl aldılar bende Kese ve kalp atışı için ancak benim özel sigortam var açıkçası gebelik boyunca devam etmeyi düşünmüyorum ve doğumu da yine ankaradaki özel hastaneleren birinde o hastanenin doktorunda yapmayı düşünüyorum çünkü sigortam o şekilde doğumu karşılıyor.
Sen ayda 1 geldiğinde ne kadar ödedin? bazen ücret çok değilse bir süre daha mı devam etsem diyorum. kafam karışık yani.

S sentinus14 merhaba bende centrumda başladım ve memnun kaldım tek kötü yönü yoğunluktan dolayı kendiniz takibinde olmak zorunda kalıyorsunuz ama hemşirelerden de hocadan da çok memnunum benim transferimde diğer ay olacak embriyolar genetiğe gitti ve 1 tanemiz sağlıklı geldi olsun buna da şükür inşallah tutunurda bende olumlu sonuç alırım sizlerinde Rabbim kucağınıza sağlıklı sıhhatli almayı nasip etsin

canım merhaba,
inşallah senin sonucun da pozitif olur canım:) kaç tane embriyon genetiğe gitti? benim 6 embriyom gitti genetiğe 2 tanesi sağlıklı geldi sadece. ama üzülme önemli olan tutunması. Benim 2. denememde(başka bir merkezde) 12 tanesi genetiğe gitti 6 tanesi iyi geldi ama transfer yapılacağı gün doktor bunlar pek iyi değiller haberin olsun dedi ve dediği gibi de tutmadı ve geri kalanlar da 6. güne ulaşamadığı, öldüğü için dondurulacak hiç embriyomuz kalmadı.
özetle az ve öz olsun bizim olsun :) sonucunu yazarsın canım buraya merakla bekliyoruz :)

S sentinus14 merhaba 5 embriyom gitti sadece 1 i geldi bende çok korkuyorum transfere uygun olmazsa çözülünce diye birde 1 embriyomda 1 gende sorun varmış ama tam anlayamadım hoca transfere uygun bulursa o da transfer edilebilir dedi sorunu bende anlamadım açıkçası korkudan ve meşgul etmiyim insanları diye aramadım embriyo çözülünce sorun oluyor mu canım? bana uygun bulunursa dediler sağlıklı ama daha birde işin çözülünceki kısmı mı var benim ilk tüp bebek tecrübem de

birde bir regl dönemini es geçtiler hemen transfer etmiyeceklermiş sana da mı öyle uyguladılar

birde bir regl dönemini es geçtiler hemen transfer etmiyeceklermiş sana da mı öyle uyguladılar
benim de öyle oldu önce dondurdular çünkü önce cgh'e gitsin dedik sonra vazgeçtik pgt olsun dedik o sırada transfer için vücudu hazırlamadıklarından mecbur dondurdular canım. seninki cgh'e mi gitti?

canım korkma çözme konusunda çok başarılılar. transferden 1 gün önce çözülüyor ve o çözüldüğü 1 günde benim embriyolarım büyümüşler bile embriyoloğlar öyle demişti ve çok sevinmiştim. hatta 1 tanesi zarıını delmiş ve hatcblast olmuş. inşallah seninki de sorunsuz bir biçimde çözülür ve transferin gerçekleşir. Bence labaratuvarı ara ve pgt sonuçlarını iste. Ben istedim mail attılar hatta alana kadar burunlarındna getirdim o günlerde labaratuvarda bir iletişim sıkıntısı vardı 11 tane elemanın hepsiyle konuştum hepsini azarladım artık hepsi beni tanıyordu :) labaratuvardan aradıkları bir numara vardı orayı ara ordan sonuçlarını iste.

S sentinus14 Evet canım cgh ye gitti inşallah bir sorun olmaz çözülürken o kadar çok korkuyorum ki transferden sonrada tutmazsa diye başlarım bu seferde hem maddi hemde manevi o kadar zor ki inşallah emeklerimiz boşa çıkmaz sende sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın

Son düzenleme:
S sentinus14 bende yarın arayıp isteyim çok teşekkür ederim söylediğin çok iyi oldu mail olarak istemek aklıma gelmemişti bu arada transfer zor oluyor mu çok soru soruyorum kusura bakma artık her evreden korkar oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…