- 23 Şubat 2010
- 1.405
- 900
- 323
- Konu Sahibi sentinus14
Amin inşallah canım ağzın dualı olsun. Korkma transfer çok basit hiçbir acı hissetmiyorsun. Sıkışık olman gerekiyor transfer için biliyorsun. benim transferimde hoca geç geldi o kadar çok sıkıştım ki altıma yapmak üzereydim hatta önce ameliyata girecekti dedim ben çok sıkıştım önce benim işimi halledin tamam dedi ve transferi yaptı. Ben çok sıkışık olduğum için sonda taktılar be çok rahat oldu yoksa altına sürgü veriyorlar altına ona yapmak çok zor onun için takmazlarsa sonda sen takmalarını isteyebilirsin. Sonda olunca hiç sıkışmıyırsun ama diğer kızlar baya tuttular sonra sürgüye yapmak zorunda kaldılar benim keyfim çok yerindeydi o konuda :) transferden sonra 1 saat ameliyathanede yatırıyorlar seni sonra istersen odanda yatmaya devam edebiliyorsun ben 2 saat daha kalsın odamda o konuda centrum çok iyi. İnşallah senin de sonucun pozitif olur canım.S sentinus14 bende yarın arayıp isteyim çok teşekkür ederim söylediğin çok iyi oldu mail olarak istemek aklıma gelmemişti bu arada transfer zor oluyor mu çok soru soruyorum kusura bakma artık her evreden korkar oldum