- 27 Temmuz 2009
- 1.310
- 28
diğer markalarla karıştırıyorsun ray_ban ın kar marjı o kadar yüksek değil.dolar üzerinden gelir rayban.ha liste fiyatıyla o kadar fark görünür ama hiçbir gözlükçü liste fiyaatından satmaz daha doğrusu satamaz çünkü kimse almaz.en az %30 indirip öyle satarlar.buda senin dediğin kadar karlı sayılmaz.ben bizzat yıllarca yaptım bu işi sen yanlış biliyorsun
eski,farklı ve entellektüel bir model ama bu modeli iyi taşıyabilecek yüz bulmak çok zor.kolay kolay herkese gitmez bu model.
Ben de 2 sene önce, hemde kışın internetten ( Konyadaki bir gözlükçüden)orjinal tabi 220 TL almıştım. Peşin 250 TL aşağıya inmediler. Pahalı gözlükler, ama güzeller..
raybangozluk.net sitesi konusu hakkında herhangi bir fikriniz var mi?
bende de wayfarer ve büyük çerçeveli rayban var ama sanki burna gelen kısmı çok sert ve rahat değil gibi gelio belki ban uygun yapıda değildir
bende ray-ban büyük çerçeve beyaz gunes gozlugu aldım cok rahat burun kemigim ince oldugu ıcın taktıgımda düşmeyen bir modeli tercih ettim
hem güneşte camları cok tatlı bir renge dönüşüyor, pembe lila arası bir renk oluyor:82: