Güneş Gözlükleri Rayban gözlükler

rengarenk bir yaz bizi bekliyor.renkli çiçek desenli gözlüklerde hoş duruyor..çok tatlı modeller var..almak lazım:)

kızlar sizlerle bi anımı paylaşmak istiyorum.Sitelerde gezinirken rayban gözlüklerde %70 indirim die bi haber çıktı tıkıladım siteye girdim neyse beğendim gözlüğü polarize bide uygun fiyat gözlüğün siparişini verdim 2 gün sonra elime ulaştı (bundan sonrası bomba) aradan 1 hafta kadar geçti dealestrem die cin sitesi var oraya girdim ne görsem iyi aynı gözlük 10 usd :))) lafın kısası rayban gözlük alıyorum die hem cin malı aldım hemde kazık yedim :) hem uyarı olsun hemde anımı paylaşmış oldum aman dikkat :)

Rayban'ın gerçekten çok hoş ve çok güzel modelleri var. Rayban'dan asla vazgeçmem gözlük konusunda :)

545045_0.jpg

mb5694_c1fcf40ab6e7e309960bb73c6bdc65a7_r2.jpg

img55445115.jpg

mb13552_28f22556ce203f678a22fb1ef542097d_r2.jpg

13238388_0.jpg

1km6.jpg

rayban_res1.jpg

Bende raybandan başka marka tanımam güneş gözlüğünde 4 tane gözlüğüm var 4 üde rayban seviyorum onlarıı :)

$ray-ban-sunglasses.jpg

ilk başta beğenmedim eşim seçti ama şimdi memnunum güzel yaa rayban karizmadır:):)

ya kızlar söyler misiniz bu klasik $rayreyroy.jpg $rayreyroy.jpg Unisex Raybanler bana yakışmış mı Allah aşkına ! erkek arkadaşım tutturmuş sırf Rayban diye sana da alalım çok yakışıyo al bak resim çekim de göre dedi 2 gün önce .bence hiç yakışmıyo :KK19:
başka öneri varsa alablirim :)

Son düzenleme:
ya kızlar söyler misiniz bu klasik Eki Görüntüle 480989 Eki Görüntüle 480989 Unisex Raybanler bana yakışmış mı Allah aşkına ! erkek arkadaşım tutturmuş sırf Rayban diye sana da alalım çok yakışıyo al bak resim çekim de göre dedi 2 gün önce .bence hiç yakışmıyo :KK19:
başka öneri varsa alablirim :)

wala ben beğendim yüzünüze gayet yakışmış siyah cam yerine farklı cam renklerini de deneyip karar werebilirsiniz

X