Güneş Gözlükleri Rayban gözlükler

ray ban sade ama hep asil paylaşım için teşekkürler canım yaz geldi bizdede fikir oluyoo

benimkide raybann ben cok memnunum zaten asil günes gözlügü markasida raybann digerleri 2 inci planda kaliyor.

raybanın modellerini çok beğeniyorum...kesinlikle kokoş veya kocakarı gözlükleri yapmıyorlar...
özellikle 3. resimdeki koyu yeşil gibi olana bayıldım...

bence de ilk baştaki ve sondaki tm benlik rayban ın gözlükleri de harika zaten yaz geldi eşimle biz de almayı düşünüyoruz.paylaşım için teşekkürlerr

Babam da var Rayban ben doğduktan 1-2 yıl sonra almış 17 yıllık yani ve 17 yıldır hiç birşey olmadı ilk günkü gibi sağlam ve babam yanından ayırmaz araba filan kullandığı için..

O zamanlar o gözlüğün fiyatına arabanın bütün camları siyah cam oluodu der ama 17 yıldır bişi olmafı değer bence

Şimdi bende istiyorum en üstteki ilk gözlük tipine bitiyorummm

Ben de hastayım ray ban gözlüklerine ama nedense yakışmıo bana yüzüm uzun ve ince olduğu için lmaz:

klasik damla modeliyle, kalın çerçeveli george michael stili hariç hepsi rezalet. onları da burda goremedim zaten sanki!

bende 3 yıl önce kampanyadan almıştım 675 tl,ye o zaman çok koymuştu ama şimdi iyiki almışım diyorum,alınmış alınmıştır

Son düzenleme:
osse'nin üzerine tanımam... ray-ban modelleri bana çok sıradan geliyor ...

aynısı gözlüğümü eşim arabadan çaldırmışş..sinirlerim tepemde yaaa:umursamaz::mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…