Güneş Gözlükleri Rayban gözlükler

osse'nin üzerine tanımam... ray-ban modelleri bana çok sıradan geliyor ...

haklısın belki model olarak sıradan gelebilirler sana ama kalite konusunda osseyle ray-ban karşılaştırılamaz. kardeşim bir dönem gözlükçüde çalıştı osseleri bize 3 te1 , 4 te 1 fiyatına çeşit çeşit getirirdi. osse modaya yönelik çalışıyor modelleri.rayban modelleri ise artık klasikleşmiş durumda

Arkadaşlar birşey sormak istiyorum. ıki adet rayban gözlüğüm var biri siyah damla diğeri beyaz wayfarer modeli. Fakat beyaz gözlüğü taktığımda kaşlarım açık kalıyor. Bu normalmi? Yoksa gözlük yüzüme uygun değilmi?

bende yenı rayban gözlk almayı düşünüorm çılgınalşveriş sitesine baktm uygn geldı fyatları =) açık renk camlı büyük bi rayban alıcam ordan umarm memnun kalırm=)

kızlar bende rayban aldım bu sene 3025 avıatör gold madelınıı tavsıye ederım kesınlıkle
gecen senekı osseydı ama rayban kadar kalıtelı degıldı

canlar ya bende aldım siteden gözlük camı 58 cm diyo klasik damla gözlük sahipleri yardım büyük mü 55 kuçk yazıyodu bende 58 aldım hatamı ettım yuzum normal ne buyuk ne kuçuk :KK43:(

545045_0.jpg

bu harika....

Ben de bu gözlüğü kullanıyorum.Rayban sevdiğim bir marka.Vogue'da favorilerim arasına girdi birkaç yıldır.aklinialirimsmile

slm kızlar eski bir gözlükçü olarak şunu söyleyim o saydığınız diğer markalarla ray-ban kalitesi kıyaslanamaz tabi orjinal ray-ban bulmussanız.netten almanızı asla taviye etmiyorum çünkü inanılmaz fazla çakması var hemde öyle güzel benzetiyorlarki gözlükçüler bile anlayamıyabiliyor bazen.hatta bazen gözlükçülerde orjinallerin arasına kaçakta koyup öyle satıyorlar çünkü ray-ban ın kar marjı diğer uyduruklar kadar yüksek değil.sorduğunuz zaman da biz ray-banın bayisiyiz diyebiliyorlar:))tamam bayi ama 3 tane orjinal 23 tane çakma:))anlıyacağınız güvendiğiniz yerden almalısınız arkadaşlar.

ha bu arada bu resimler ray-ban ın eski modelleri özellikle 2.sıradaki sanırım yeşil camlı oldukça eski bir model.modası geçmeyen bir model düşünüyorsanız klasik damla model derim ben.1950 lerden bu yana satılan ve asla modası geçmeyen tek model diyebilirim:)annemden bile daha büyük yani:)hem bu tek model değil her yüze giden bir tipi bulunuyor mesela ben 3362 yi kullanıyorum.en çok satanı 3025 tir tabi.ben geçen yıl aldım 1 ay kullandım havaalanında çaldılar kaşla göz arsında telaştan :KK43:(şimdi aynından tekrar aldım .

bu ray-ban ın türkiye bayisi luxottica dır. ben ne zaman ray-ban alsam oraya teyit ettiririm orjinalmi diye:)eğer imkanınız varsa sorabiliyorsanız öyle yapın.gidebilen varsa luxottica izmirde haberiniz ola.

bizde eşimle raybanın wiferer diiye bu yaz baya moda olan gözlüğünü aldık benimki beyaz çerçevilyidi hatta ama kimse beğenmedi takamıyorum o yüzden

bende wayfarer var siyah ve bayılıyorum hatta direk wayfarer sersini çok seviyorum rengarenk :):)

Bu Rayban lar hoş güzel de ben bir süre gölükçüde çalıştım. Geliş fiyatları satılan fiyatın 6 da biri ya da taş çatlasa 5te biri.
Yani mağazaya 100 tl ye gelip bizlere 500e satılıyor. Acıyorum paraya almıyorum valla :KK37:

Bu Rayban lar hoş güzel de ben bir süre gölükçüde çalıştım. Geliş fiyatları satılan fiyatın 6 da biri ya da taş çatlasa 5te biri.
Yani mağazaya 100 tl ye gelip bizlere 500e satılıyor. Acıyorum paraya almıyorum valla :KK37:

diğer markalarla karıştırıyorsun ray_ban ın kar marjı o kadar yüksek değil.dolar üzerinden gelir rayban.ha liste fiyatıyla o kadar fark görünür ama hiçbir gözlükçü liste fiyaatından satmaz daha doğrusu satamaz çünkü kimse almaz.en az %30 indirip öyle satarlar.buda senin dediğin kadar karlı sayılmaz.ben bizzat yıllarca yaptım bu işi sen yanlış biliyorsun

X