Güneş Gözlükleri Rayban gözlükler

rengarenk bir yaz bizi bekliyor.renkli çiçek desenli gözlüklerde hoş duruyor..çok tatlı modeller var..almak lazım:)

kızlar sizlerle bi anımı paylaşmak istiyorum.Sitelerde gezinirken rayban gözlüklerde %70 indirim die bi haber çıktı tıkıladım siteye girdim neyse beğendim gözlüğü polarize bide uygun fiyat gözlüğün siparişini verdim 2 gün sonra elime ulaştı (bundan sonrası bomba) aradan 1 hafta kadar geçti dealestrem die cin sitesi var oraya girdim ne görsem iyi aynı gözlük 10 usd :))) lafın kısası rayban gözlük alıyorum die hem cin malı aldım hemde kazık yedim :) hem uyarı olsun hemde anımı paylaşmış oldum aman dikkat :)

Rayban'ın gerçekten çok hoş ve çok güzel modelleri var. Rayban'dan asla vazgeçmem gözlük konusunda :)

ilk başta beğenmedim eşim seçti ama şimdi memnunum güzel yaa rayban karizmadır:):)

ya kızlar söyler misiniz bu klasik Unisex Raybanler bana yakışmış mı Allah aşkına ! erkek arkadaşım tutturmuş sırf Rayban diye sana da alalım çok yakışıyo al bak resim çekim de göre dedi 2 gün önce .bence hiç yakışmıyo
başka öneri varsa alablirim :)

Son düzenleme:

wala ben beğendim yüzünüze gayet yakışmış siyah cam yerine farklı cam renklerini de deneyip karar werebilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…