Evet belgelerimi almaya geldim dedim. Biz evinize göndermiştik dediler. Bende elinize illaki bi nushası vardır onu verin sgk işsizlik için başvurcam dedim. Sgk dan daha çıkışınız yapılmadı dedi. Bende o zaman eve ne gönderdiniz dedim. İkisi farklı bir işlem eve giden evrakla sgk dan çıkışınızın bildirilmesi dedi. Sonra bende o adreste değilim bugun il dışına çıkıcam bu işlemleri halletmem lazım dedim. Yarın mailinize göndeririz dediler. Adresimi ev adresi olarak değiştirdim çünkü resmi adres kaynanamlar olarak gözüküyor. Nikah zamanı öyle yaptırmıştık kaldı daha değiştirmedik. Şimdi onlarında kulağına gitsin istemedim. Yeni adres verdim tmm buraya göndeririz dedi. Bende hani göndermiştiniz dedim. Avukat aracılığı ile noter kanalıyla düzenlenip gönderim aşamasında diye yine kıvırdı. Böyle bir alavere dalavere cevaplar işte. Ne yaptıklarını bana nasıl beni tezgah kurduklarını bilmiyorum. Hala aklımda bin tane soru var. Çıkış kodumu bile bilmiyorum ki ona göre atağa geçeyim. Bende avukatıma durumu söyledim böyle böyle diye. Sen yine de ik yla konuştuğun herşeyi mail ile de onlara at evrak talebini birde maille yaptı yazılı kanıt olsun elinde, cuma günü çıkışının verildiğinide özellikle belirt mailinde dedi. Öyle yapacaktım sonra birde doktora gideyim dedim 10 günlük rapor verdi durumumu anlattım. Elinde raporun olsun yinede resmi olarak dedi hani bildirimsiz işe gelmedi durumunundan bişey yapamasınlar diye. Sonra o raporu ik ya mail olarak attım. Ağızlarını arar gibi raporumun bitiminde çıkışımı verme durumunuz varmı 10 gün daha bekletebilirmisiniz çıkışımı dedim. Biz ztn çıkışını verdik sadece sgk ya bildirmesi kaldı dedi. En azından mailde onların beni çıkarttığı yazıyor. Ve de benim onlara attığım raporda mail ekinde.
Beklemekten başka çarem kalmadı. Çaresiz ve de çelişkiler içinde beklemek çok zor. İdam kararım ellerinde sanki ne gün öldürcekler diye bekliyorum.
@aydingelini canım sende diğer topikte sormuşsun dönemedim, detaylar burda anlattığım gibi