• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rapor için akıl istiyorum

serende

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2017
18
7
1
44
Arkadaşlar merhaba
Benim akliniza cok ihtiyacim var durum şöyle kısaca;
Ben memurum çocuğuma bakacak kimse yok sabahlari evde tek kaliyor ve 8 yasinda ojulun acilmasina az kaldi malum benim rapor almam gerekli :KK35::KK42: aslinda etik degil ve hic yapmadim fakat zor durumdayim bir kac aydir kolumda agri vardi arkadaslarimda biliyor bende buna istinaden yarin sabah ortapediden sira aldim doktorun rapor vermesi icin nasil bir hastalik bulabilirim? Bana fikir verebilir misiniz lutfen :KK22: bu arada kolumu bukemiyor ve ciddi agri hissediyordum ancak bu da gecti isler karisti doktora ne desem ki :KK23:
Arkadaslar rapordan kastimin 2 haftalik bir rapor olmadigi, bugune kadar hic rapor izni kullanmadigim, ucretsiz izinler 2 3 gunluk alinamadigini belirtmek istiyorum.
Bununla birlikte arkadasimizn yaptigi masajla azalan agrim sebebiyle aldigim randevu boşa gider endisesiyle gece konuyu actim keyfi hadi surdan 3 gun patlatayim derdim olsa idi bayramdan sonra ise gitmes bu 4 gunu de birlestirirdim ve sonuc olarak ben doktora gittim durumumu anlattim arkadasim ovunca agrimin azaldigini 3 aydir belirli peryotlar ile agri yasagigimi belirttim ve mr emg cekildi ve kolumda meslegim sebebiyle ciddi bir odem olustugunu soyledi ve 3 aydir hala nasil bilgisayar kullanabildin hayret dedi sonuc olarakta kortizonlu igne yapildi 10 gun rapor verebilecegini soyledi fakat ben 3 gunun yeterli olacagi kanisindayim o yuzden 3 gun aldim.[

Son düzenleme:
Valla yalan soylemek yerine yalvar yakar o raporu bir sekilde alirdim ama yinede yalan soylemezdim bir kere yalan soyledin mi dewami geliyor hicbir konuda yalan soylemeyin helede bir egitimciyseniz lutfen durumunuzu anlatin eminim anlayis gostereceklerdir

Okula goturup, cikista alacak sen gelene kadar bekleyecek bir komsu teyze yok mu ya? Ek gelir sonucta. Kim istemez... Rapor falan yas.

Kolum agriyor diye ise gitmeyeni duymadim simdiye kadar
Niye yalan soyluyorsunuz ?

Ohal döneminde üstelik, doktorlar sizin demenizle değil gerçekten ihtiyaç duyulduğunda veriyorlar.
Geçen hafta attan düşüp belimi incittim demedim bile rapor verebilir misiniz diye, şükür ki kendisi verdi mesela, fazlası ile titizler bu konuda
siz bir hastalık bulabilirsiniz elbette ama tetkikler sonucu o hastalığı doktorun da bulması gerek :)
ee düşünülüp kurgulanmış bir durum olduğundan doktor da o hastalığı bulamayacak tabi

izniniz yok mu

Ortopediden degil dahiliyeden falan alsaydin. Halsizim ishalim var falan desen 2 3 gun alabilirsin. Ama sen yzun vadeli bi cözüm bul bence.

Ağrıya rapor vermezler sahte rapor da zaten suç.Ancak kolunuzu çatlatır ya da kırarsanız olabilir.

Ohal kapsamında artık öyle şuram ağrıyor buram ağrıyor diyenlere rapor verilmiyor diye biliyorum ;)
İzin kullanın.

keskelerveben keskelerveben Bright crystal Bright crystal Kirpicik Kirpicik witch hunt witch hunt burbuk burbuk OKYANUSYAA OKYANUSYAA ve eyikurefe eyikurefe oncelikle hepinize ilginizden dolayi tesekkur ediyorum tek mesajla yorumlarinizi cevaplamak istedim.

Öncelikle egitimci degilim adliyede gorevliyim bizde mesai kavrami yoktur gece 1_2 lere kadar cocugumu birakip cok calistim , oglen aralari genelde diaariya cikamayiz iş yogunlugundan ve bunu mesai ucreti, doner sermaye vs ek ucret olmadan yapariz bu bağlamda hak yediğimi asla ve asla dusunmuyorum.
Ben hic rapor almamis birisi oldugum icin bu etik mi acaba diye kendimce sorguladim ve sizin degerli fikirlerinize basvurdum ilginize tekrar tesekkur ediyorum.
Tanımadiği insana yalanci diyen sevgili arkadaşım bir insani yargilamak ve Yalancı gibi agır ve bence küçük düşürücü ithamda bulunabilmek hayli ilginç ama bu da sizin vicdaninizdir saygi duyuyor fakat asla kabul etmiyorum.
Bu bir suc diyen arkadasim, resmi belgede sahtecilik yapmiyorum, sanirim kendimi iyi ifade edemedim zaten agrim var dun arkadasim masaj yaptigi icin agri gecmisti ve doktordan bir gun once sira almistim zaten
Neyse son olarak ben bugun doktora gittim mr emg cekildi ve kolumda meslegim sebebiyle ciddi bir odem olustugunu soyledi ve 3 aydir hala nasil bilgisayar kullanabildin hayret dedi sonuc olarakta kortizonlu igne yapildi 10 gun rapor verebilecegini soyledi fakat ben 3 gunun yeterli olacagi kanisindayim o yuzden 3 gun aldim.
Durum boyle sevgiler

keskelerveben keskelerveben Bright crystal Bright crystal Kirpicik Kirpicik witch hunt witch hunt burbuk burbuk OKYANUSYAA OKYANUSYAA ve eyikurefe eyikurefe oncelikle hepinize ilginizden dolayi tesekkur ediyorum tek mesajla yorumlarinizi cevaplamak istedim.

Öncelikle egitimci degilim adliyede gorevliyim bizde mesai kavrami yoktur gece 1_2 lere kadar cocugumu birakip cok calistim , oglen aralari genelde diaariya cikamayiz iş yogunlugundan ve bunu mesai ucreti, doner sermaye vs ek ucret olmadan yapariz bu bağlamda hak yediğimi asla ve asla dusunmuyorum.
Ben hic rapor almamis birisi oldugum icin bu etik mi acaba diye kendimce sorguladim ve sizin degerli fikirlerinize basvurdum ilginize tekrar tesekkur ediyorum.
Tanımadiği insana yalanci diyen sevgili arkadaşım bir insani yargilamak ve Yalancı gibi agır ve bence küçük düşürücü ithamda bulunabilmek hayli ilginç ama bu da sizin vicdaninizdir saygi duyuyor fakat asla kabul etmiyorum.
Bu bir suc diyen arkadasim, resmi belgede sahtecilik yapmiyorum, sanirim kendimi iyi ifade edemedim zaten agrim var dun arkadasim masaj yaptigi icin agri gecmisti ve doktordan bir gun once sira almistim zaten
Neyse son olarak ben bugun doktora gittim mr emg cekildi ve kolumda meslegim sebebiyle ciddi bir odem olustugunu soyledi ve 3 aydir hala nasil bilgisayar kullanabildin hayret dedi sonuc olarakta kortizonlu igne yapildi 10 gun rapor verebilecegini soyledi fakat ben 3 gunun yeterli olacagi kanisindayim o yuzden 3 gun aldim.
Durum boyle sevgiler
Bende adliye personeliyim, bende babama bakıyorum ama rapor almak yerine hakka girmek yerine ücretsiz izne ayrıldım böyle bir hakkınız var sonuçta k.bakmayın ama çoğu kişi hem parasızlığa dayanamıyor hem de rapor alıp çoluğu çocuğu bahane ediyor ben de rapora çok karşıyım ama siz rahatsız misiniz geçmiş olsun..

Ücretsiz izin kullanın. Haksız kazanc elde etmis olacaksınız. Ülkeye vergi veren herkesin kul hakkına gireceksiniz.
Bu ilginç bir tespit ve genel manada doğru yalniz size kucuk bir ornek vereyim 2 yil once babam kanser hastaligi ilr mucadele ediyordu ve biz 2 kisi calismak durumdaydik ben yaklasik 1 yil boyunca haftanin 2 gunu gece 12 _1 arasi calisip , 3 gunde 8.5 a kadar calistim ve babamin en cok ilgi bekledigi donemde geceleri isten cikip hastaneye gitmek disinda bir faydam olamadi bu arada kizim 4 5 yaslarinda idi simdi size şunu sormak isterim
Bir evladin babasina, bir annenin kizina olan borcunu nasil odeyecegim?
Ya da benim fazladan calistigim bunca yilin hakkini kim odeyecek bu bağlamda vicdanim bir bebeğinki kadar rahat

Bende adliye personeliyim, bende babama bakıyorum ama rapor almak yerine hakka girmek yerine ücretsiz izne ayrıldım böyle bir hakkınız var sonuçta k.bakmayın ama çoğu kişi hem parasızlığa dayanamıyor hem de rapor alıp çoluğu çocuğu bahane ediyor ben de rapora çok karşıyım ama siz rahatsız misiniz geçmiş olsun..
Babaniza cok gecmis olsun Rabbim şifa versin sanirim bu kismi okuyamasiniz
Neyse son olarak ben bugun doktora gittim mr emg cekildi ve kolumda meslegim sebebiyle ciddi bir odem olustugunu soyledi ve 3 aydir hala nasil bilgisayar kullanabildin hayret dedi sonuc olarakta kortizonlu igne yapildi 10 gun rapor verebilecegini soyledi fakat ben 3 gunun yeterli olacagi kanisindayim o yuzden 3 gun aldim.[

Ben konuyu anlamadim. Cocugunuz tek basına kalmış bütün yaz, neden okullar acılırken rapor aliyorsunuz? Cocuk zaten okula başlamiyor mu?

8 yaşında bir çocuk icin evde tek kalmak çok zor ua, Allah korusun başına türlü sey gelir. Offff hele gece tek kalması üzüldüm.

Ayrıca boş yere rapor almak etik değil evet ama millet çatır çatır alakasız konularda rapor aliyor, tamamen keyfi. Doktorlar da çatır çatır yazıyor. Hatta ilaç bile yazıyorlar inandırıcı olsun diye. Ese dosta etik, metik, ohal yok valla. 1 senede 20 30 boş rapor vakasına sahit oldum. Burada bir cocuk ve kimsesi olmayan bir anne var. Bazen hayat etik dinlemiyor, böyle zaruri bir durum için bir anne olarak ahkam kesemiyorum maalesef.

Bence gidin doktora ve biraz abartın. Kimi doktor rapor yazayım mı diye kendi soruyor. Hele özeldekiler daha rahat. Sonucta çalısmadığınız zamanı devlet zaten kesecek.

Back
X