• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rapor almam lazım acil kızlar

657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 108. maddesinde beş hizmet yılının tamamlanması halinde isteği halinde ve memuriyeti boyunca en fazla iki defada kullanılmak üzere toplam bir yıla kadar aylıksız izin verileceği belirtilmiştir.

İzin için estetik olmak bana iyi bir fikir gibi gelmedi. Ama estetik olmayı zaten düşünüyorduysanız bu dönem olabilirsiniz tabi.

Psikiyatra git durumunu anlat tatlim anlayışla karsilayip vercegini düşünüyorum

Canım ben karsta görevliyim ailem kayseride ve sıkkntılı şekilde eşimden boşanıyorum o şu an karsta 22 aylık bebeğim var 10 saatten fazla sürüyor yol ve ben kendimi işe başlayacak kadar iyi hissetmiyorum ailemle kalmak iyi geliyor, hayır hiç alamazsam mecbur yaptırırım diye düşündüm bana da saçma geliyor ama şu an herşeyi düşünüyorum😞 ücretsiz izine ayrılabilecek maddi durumum şu an yok maledef yoksa ben de ücretsiz izini düşündüm😞
Benim de dogum iznim ve rapor hakkim bittiigi icin heyet raporu almam gerekti. Ozel hastane parayla bir sefere mahsus 30 gunluk verdi. Ozel hastanelerle bir konus.

657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 108. maddesinde beş hizmet yılının tamamlanması halinde isteği halinde ve memuriyeti boyunca en fazla iki defada kullanılmak üzere toplam bir yıla kadar aylıksız izin verileceği belirtilmiştir.

İzin için estetik olmak bana iyi bir fikir gibi gelmedi. Ama estetik olmayı zaten düşünüyorduysanız bu dönem olabilirsiniz tabi.
Burun ucum düştü (oğlumun sert bi kafa hamlesiyle) bunun için düşünüyordum ama şimdi değildi onlarda ateş pahası zaten bilemiyorum işin içinden çıkamadım, teşekkürler ❤️

Benim de dogum iznim ve rapor hakkim bittiigi icin heyet raporu almam gerekti. Ozel hastane parayla bir sefere mahsus 30 gunluk verdi. Ozel hastanelerle bir konus.
Dün bir özel hastaneyle görüştüm olmaz dedi ama pazartesi yine gideyim olmadı

Canım psikayatrdan alamam maledef meslek hayatım biter
Sacmalama ben öğretmenim ve doğum izninden sonra rapor aldım hatta çok kotu olmuştum ve psikiyatr istedigim kadar heyet verebilecegini soylemisti Allah ondan bin kere razi olsun vee meslek hayatım filan da bitmedi

Ben mazeret iznini oğlumun sağlık sorunları için almıştım ailenizden birinin rahatzılığı için alamaz mısınız acaba?

Sacmalama ben öğretmenim ve doğum izninden sonra rapor aldım hatta çok kotu olmuştum ve psikiyatr istedigim kadar heyet verebilecegini soylemisti Allah ondan bin kere razi olsun vee meslek hayatım filan emniyet personeliyim bizde sorun oluyor
Sacmalama ben öğretmenim ve doğum izninden sonra rapor aldım hatta çok kotu olmuştum ve psikiyatr istedigim kadar heyet verebilecegini soylemisti Allah ondan bin kere razi olsun vee meslek hayatım filan da bitmedi
ben emniyet personeliyim canım makesef bizde sorun

..
Screenshot_2019-04-06-23-10-25-410.webp

Canım ben karsta görevliyim ailem kayseride ve sıkkntılı şekilde eşimden boşanıyorum o şu an karsta 22 aylık bebeğim var 10 saatten fazla sürüyor yol ve ben kendimi işe başlayacak kadar iyi hissetmiyorum ailemle kalmak iyi geliyor, hayır hiç alamazsam mecbur yaptırırım diye düşündüm bana da saçma geliyor ama şu an herşeyi düşünüyorum😞 ücretsiz izine ayrılabilecek maddi durumum şu an yok maledef yoksa ben de ücretsiz izini düşündüm😞
Rapor için estetikmi olunur . Tanıdık doktor filan bir kaç gün verir . Ama siz uzun istiyorsunuz . Kars’ta havaalanı var . Uçak imkanınız yokmu

Kbb de burun ameliyatı olun diycem de düğüne kadar iyileşirmi bilemiyorum...

Pskiyatriye gidip durumunu anlayirsan belki yardimci olur

Dün bir özel hastaneyle görüştüm olmaz dedi ama pazartesi yine gideyim olmadı

Benim bebegim henuz kucuk. Zaten eylulde ucretsiz izne ayrilacagim 1sene. Cunku burda bakacak kimsemiz yok. Doguda kucuk bir ilcedeyiz. Bu senede hazirana kadar bari maasimi alabileyim istedim. Bebegin masrafi cok oldu cunku. Durumumu da acikca anlattim. Bir defaya mahsus verdiler ondan da 450 lira ucret aldilar. 😊 gelecek ay nasil yaparim bilmiyorum. 1 ay daha veremeyiz dediler ben de simdiden dustum derdine 😏

Back
X