- Konu Sahibi randomlife
-
- #1.001
bu gün yazamadım kızlar .ama şimdi burdayım:)dukanın 2. gününde şunları yedim
SABAH KAHVaLTI
1,5 yemek kasıgı yulaf kepegı,1 yumurta 1 bardak süt ve bir çimdik tuzla yapılmış krep
yanında biraz lor peyniri 1yemek kasıgı kadar,
birkac dal maydonoz
ÖGLEN
4 yemek kasıgı sarımsaklı yogurdun uzerıne dogranmıs 1,5 haslanmıs yumurta(yarısını amcam yedı)
1 dilim karpuz ,7*8 tane dut(meyve yasak ama bahcedeydık dalından dut yenmezmı)
AKSAM
200 gr mangalda tavuk
aralarda cay ,su
çok sukur bugunde gectı herkes sımdıden ınceldın dıyor inş.inş...:))valla sizi cok taktır edıyoorum.allahım gücünüzü artırsın yanı sıra benımmde cok zormus dıyet ısı
randomlife canım masallah kendine bir program belirleyip inceldin yoksa benim gibi dukan filan denedinmi önceki yazılarını nasıl bulurum bılmeyınce meraktan sordum.cunku buraya yazmadan 1 kac konuyu ınceledım ama en yakın burası geldı bana.
iki gün yeter ozaman sanırım senın ıcın inş.metebolizman şaşırır kalıda yeniden incelirsin:))du okuyum bi yazdıklarını bulabılırsem.İDOLÜM:))))
okudum tekrar tebrik ederim.Cok motive oldum :)ve inceliyorum inceliyorum:))sımdı yarın atagın son gunu ondan sonraki gun tartılıcam.benım tartım yok arkadısıma gıdıcem.sen 2 gunde 700 düşmüşsün bende düşmüşümdür inş.:)nese ben azcık dukan anılarına bakıyım arkadasların iyice
bakın kızlar kate moss ne demiş: " nothing tastes better than being slim" yani diyor ki; hiçbir şey ince olmaktan daha iyi hissettirmez :) ne doğru söylemiş
Hıh, Kate Moss'a bir üflesem uçacak, onun kadar da olmayayım bir zahmet
Günlüğünü okuyorum, senden özendim, ben de protein ağırlıklı beslensem mi acaba diyorum. Benim kilo da takıldı ve bu durum beni sinir ediyor :111:
bugün de baya iyi gidiyorum.
kahvaltımdan sonra kahve içtim. sonra da ara öğün niyetine 1 bardak ayran içtim.
şimdi öğlen yemeğimi yedim. geç oldu baya ama dışardaydık annemle, ancak eve gelebildik...
öğlen yemeğim; suda pişmiş yumurtanın üstüne sarımsaklı yoğurt döküp yedim. annem buna çılbır diyo :) bilen var mı bunu merak ettim ya :)
Evet, ben de çok severim. Geçen hafta 4 gün sadece çılbır yedim
Yazın pek de seçenek yok zaten. İnsanın canı bir şey istemiyor.
eheheh bilen varmış demek küüü :) çok güzel ama ya ekmeksiz falan yiyorum ben onu gayet de doyuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?