Randomlife 25 Kg Verdi,Devam Ediyor

öfff protein ağırlıklı beslenmek çok zor ya, bütün gün yumurta yiyip durdum ben :) allahtan evde lor peyniri vardı da onu yedim acıkınca :)

randomlife canım masallah kendine bir program belirleyip inceldin yoksa benim gibi dukan filan denedinmi önceki yazılarını nasıl bulurum bılmeyınce meraktan sordum.cunku buraya yazmadan 1 kac konuyu ınceledım ama en yakın burası geldı bana.

yaptıklarımı önceki sayfalardan bulabilirsin canım ama ben dukan yapmadım. kendime göre bi program belirledim. sağlıklı beslenmeye çalıştım ve spor yaptım.
bu kadar kiloyu verince vücudum direniyo artık, ne yapsam kar etmez oldu. ben de şaşırtmak amaçlı dukanın atak evresine benzer şekilde besleniyorum dünden beri. yarın da bu şekilde mi yaparım bilmiyorum ama ben eski düzenime dönücem yine. böyle kalıp diyetler bana göre değil.

iki gün yeter ozaman sanırım senın ıcın inş.metebolizman şaşırır kalıda yeniden incelirsin:))du okuyum bi yazdıklarını bulabılırsem.İDOLÜM:))))

okudum tekrar tebrik ederim.Cok motive oldum :)ve inceliyorum inceliyorum:))sımdı yarın atagın son gunu ondan sonraki gun tartılıcam.benım tartım yok arkadısıma gıdıcem.sen 2 gunde 700 düşmüşsün bende düşmüşümdür inş.:)nese ben azcık dukan anılarına bakıyım arkadasların iyice

ben de tartılcam bakalım yarın nolmuş görücez :) zaten ben her gün tartılan hasta ruhlu bi insan oldum çıktım

2 büyük çay bardağı tarçınlı yeşil çayımı da içtim. bu ara yeşil çayı biraz ihmal ediyorum ya. ne zamandır içmedim. tekrar başlamam lazım.

günaydın kızlar

kahvaltımı ettim ve geldim

bu sabah tartıldım ve 60 çıktım çok mutluyum 2 günde 1 kilo düştü. artık yolunu öğrendim. kilo vermem durduğu anda bu şekilde şoklama yapıcam vücudama.

kahvaltıma gelirsek...

1 dl kepek ekmeği
peynir
yarım domates
peynirli omlet
1 kase yoğurt
çay

bugün öğlen yine tavuk yemeyi düşünüyorum. aralarda da ayran tercih edicem. akşam yemeğinde de taze fasülye yerim. menü şimdilik böyle gözüküyor.

bakın kızlar kate moss ne demiş: " nothing tastes better than being slim" yani diyor ki; hiçbir şey ince olmaktan daha iyi hissettirmez :) ne doğru söylemiş

Hıh, Kate Moss'a bir üflesem uçacak, onun kadar da olmayayım bir zahmet

Günlüğünü okuyorum, senden özendim, ben de protein ağırlıklı beslensem mi acaba diyorum. Benim kilo da takıldı ve bu durum beni sinir ediyor
:111:

aman onlar manken ya, abartıyolar :) biz ideal kilomuzda olalım yeter :)

öbür tarafa da yazdım. bugun proteinde 3. günüm. sabah sadece 1 dl ekmek yedim protein dışında. ondan da zarar gelmez.
ben çok şey denedim kırmak için ama işe yaramadı. sana da tavsiye ederim. en azından 2 gün deneyebilirsin.

bugün de baya iyi gidiyorum.
kahvaltımdan sonra kahve içtim. sonra da ara öğün niyetine 1 bardak ayran içtim.

şimdi öğlen yemeğimi yedim. geç oldu baya ama dışardaydık annemle, ancak eve gelebildik...

öğlen yemeğim; suda pişmiş yumurtanın üstüne sarımsaklı yoğurt döküp yedim. annem buna çılbır diyo :) bilen var mı bunu merak ettim ya :)

Evet, ben de çok severim. Geçen hafta 4 gün sadece çılbır yedim

Yazın pek de seçenek yok zaten. İnsanın canı bir şey istemiyor.

bir günü daha kapattık....

proteinde 3. günüm... menüm...

sabah
1 dl kepek ekmeği
yarım domates
peynir
peynirli omlet
1 kase yoğurt
çay

ara
kahve
1 bardak ayran

öğlen
çılbır :)

ara
2 kibrit kutusu kadar peynir
çay

akşam
1 kepçe süt çorbası
3-4 parça tavuk göğsü
1 bardak ayran

günaydın kızlar

bu sabah yine 60 çıktım. bugün tam anlamıyla protein yapmıycam. öğlen protein akşam sebze şekilde beslenmeyi düşünüyorum. aralarda da ayran ya da yoğurt :)

3 günlük protein beslenmesinden sonra proteine sebze katıyorum kızlar. bu sabah da tartıldım kilom tam 60 :)

bundan sonra imkanlar el vedikçe haftada 2 gün sırf protein günü yapıcam. geri kalan günlerde de protein+sebze günleri yapıcam. karbonhidratı sıfıra indiriyorum ve inşallah kalan kilolarımdan da kurtuluyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…