- Konu Sahibi randomlife
-
Yok ekmek arası değildi.Ama spor hiç yapamıyorum.Üstelik bütün gün oturarak çalışıyorum.
Listen çok güzel sağlıklı gözüküyor.Eliptik bisiklet dediğin selesi olanlarımı kastediyorsun?Çünkü bende 10 sene önce aldığım hiç kullanmadan durduğu yerde eskimiş olan bir alet varda.Ayakta hem kollarını ittiriyorsun hem ayaklarınla bisiklet sürer gibi çeviriyorsun.Ama dediğim gibi hiç kullanılmadı çok büyük ve çok çabuk insanı yoruyo.Biyere götüremiyosun.Salonada koyulmaz.öööllleee duruyo.Acaba diyorum.selesi olanlar oturarak yapıldığı için dahamı zevklidr.
Benim listem
sabah......2dilim ekmek,kk peynir ,2 adet zeytin,
arada...elma
öğlen...1 porsiyon nohut,1 porsiyon pilav,ayran
arada...1mandalina
akşam biraz tavuketi
2-3 litre su
boyun ve kilon kaç senin?
buliste hemen hemen her diyetisyenin verdiği liste gibi , haftada 1kilo verirsin garanti bu listeyle..
selam tatlım25 kasım 2011
bugün itibariyle 79 kilo olmak üzereyim. bi kaç güne düşücem inşallah.
ve bugun yediklerime gelelim;
sabah kalkınca---------------> 2 bardak su, 1 tatlı kaşığı keten tohumu, 2 kayısı, 1 bardak süt
--------spor------------
kahvaltı -----------> yeşil çay, peynir, yeşil zeytin, biraz omlet, domates, 2 dilim çavdar ekmeği.
ara --------> 1 mandalina, 1 kivi, ayran.
öğlen ----------> yoğurtlu ıspanak yemeği
akşam ---------> 1 tabak etli sarma, 1 tabak mercimek çorbası, 1 dilim çavdar ekmeği.
yemekten sonra yeşil çay.
öncelikle hoşgeldinbende bayağı zayıflamaya başladım.Bu sabah 82.750 gördüm.
bu gün yediklerim.
sabah....2 dilim çavdar ekmeği,kk peynir,
arada2 adet kuru kayısı
öğlen....taze fasulye yemeği,3 kaşık mercimek çorbası,mandalina
arada.....malesef 1 dilim börek
akşam....3 kaşık pırasa yemeği
form çay
2lt su
selam tatlım
öncelikle özür diliyorum kaç gündür kimseyi takip edemedim söz verdim ama tutamadım diye çok üzgünüm ama imkanım olmadı kendi topiğime bile zor yazabiliyordum
geçmişi okudum ama geçmiş menülerin hakkında yorum yapmayacagım çünkü geçmişe takılmak anlamsız önümüze bakalım
bugunkü menüne gelince genel olarak güzel
sadece aradaki kivi ve ayran fazla olmuş ya da mandalina neden mi? mandalina C vitamini içerir ama kivinin içerdiği C vitamini günkük ihtiyacı yeterince karşılayacak düzeydedir kivi+ayran olabilir tabii bu açıdan bakarsak mandalina fazla gelmiş
öğlen de keşke salata ekleseymişsin
akşam da aynen salata eksik geldi gözüme
bir de tavsiyem çorba ile ekmek yeme bi de etli sarma yemişsin karbonhidrat yüklemesi gibi olmuş ama genel olarak iyi
afiyet olsun
estağfirullah ne demek?yorumların için çok teşekkür ederim canım.
bugün karnım hiç doymadı nedense. 2 aydır akşam yemeklerinde hiç ekmek yemeyen ben, bu akşam dayanamadım 1 dilim ekmek yedim.
kivi ve mandalina olayında haklısın canım. dikkat edicem mutlaka buna.
güzel yorumlarını bekliyorum her zaman :)
bende bayağı zayıflamaya başladım.Bu sabah 82.750 gördüm.
bu gün yediklerim.
sabah....2 dilim çavdar ekmeği,kk peynir,
arada2 adet kuru kayısı
öğlen....taze fasulye yemeği,3 kaşık mercimek çorbası,mandalina
arada.....malesef 1 dilim börek
akşam....3 kaşık pırasa yemeği
form çay
2lt su
estağfirullah ne demek?
elimden geldiğince takip etmeye çalışıyorum hepinizi bu akşam sanırım epeyce telafi ettim herkese baktım 2. sayfaya düşenlere bile...
bu arada bn de kendimi 2. sayfaya düşürdüm:)))))
sen de sağol elimden geldiğince herkese yazmaya ve destek olmaya çalışıyorum yetebildiğim ölçüdecanım ne kadar ilgilisin valla. motive ediyosun insanı çok sağol :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?