- Konu Sahibi randomlife
-
tatlım senin topiğin de varmış neden burdan yazmıyorsun?
ya kusuruma bakma ben bayramda yoktum şimdi dolanırken gördüm
hayırlı olsun bile diyemedim
burdan da yaz sonucta daha duzenli olur senin için...
Sen merak etme ben okuyorum.Güzel bi liste yapmışsın.Hergün yazarsan takipederim.Ben 86 kilo ile başladım.Bu gün 83.900 oldum.inş yarın daha düşük çıkar.
merhaba kızlar. ben burayı kimse okumuyor diye diğer topiğe geçiş yapmıştım. meğer okuyan varmış çok sevindim :) buraya da yazarım o zaman. bugun yediklerimden devam edeyim o zaman yazmaya.
zubus aynı kilolarda sayılırız. ben de 81 kiloyum şu anda. boyun kaç senin?
tabii ki okuyorumtarih 19 kasım 2011
kilo: 81
sabah kalkınca 1 bardak su ve yarım yağlı sütle nesfit. (spora gitmeden önce)
kahvaltı---------------> yeşil çay, domates, 4-5 yeşil zeytin, peynir, 2 dilim çavdar ekmeği, maydanoz
öğlen-------------> 1 tabak tavuklu patates yemeği ve yanında tuzsuz ayran
ara---------------> 1 elma ve 1 bardak ayran
akşam---------------> 1 kepçe şehriye çorbası ve 1 tabak tavuklu bamya yemeği
akşam yemeğinden sonra----------> 2 fincan yeşil çay
tabii ki okuyorum
hem günlük olunca takip daha kolay oluyor karışık olunca ben kim ne yedi unutuyorum yorum yapmada zorluk oluyor
menün ztn oturmuş maşallah
yoruma bile gerek yok:)
tamam canım sen de yazarsın buraya yediklerini. ben akşamları tüm menüyü toptan yazıyorum, daha iyi oluyo.
benim de boyum 1.60. yazmıştım zaten görmüşsündür belki. sen şimdi kaç kilo olmak istiyosun canım?
Şimdilik çok uçmak istemiyorum.Onun için 70 kilo olsam bence süper olurdu.Bu arada bu gün yarım saat kadar tempolu yürüyüş yaptım.Kardeşimin kız arkadaşının ailesi ile tanışmaya gittik.Tabii benim listem gümledi.orda ikramdakileri hep yedim.Sabahta menemen yemiştim.1 dilim çavdar ekmeği ile.Eskiden olsa hemen vaz geçerdim.Ama yarın yine devamedeceğim.akşam başka bişey yemiycem.1 tane şekersiz form çay içtim.Bol bol sıvı tüketeceğim.
bugün çok saçma beslendim. tüm günüm dışarda geçti çünkü.
21 kasım 2011
kilo: 80
sabah spordan önce ----------------> yarım yağlı sütle nesfit
spordan sonra -----------------> 2 fincan yeşil çay, peynir, yeşil ve siyah zeytin, domates, salatalık, 1,5 büyük dilim çavdar ekmeği
öğlen saatlerinde -----------> türk kahvesi, 2 tane tuzlu büsküvi, 1 çatal ıslak kek. (bi yere oturmaya gittim, ikram ettiler yemek zorunda kaldım ya)
saat 16:30 civarı eve geldiğimde çok acıkmıştım -------------> 1 kepçe şehriye çorbası, 3-4 yemek kaşığı, taze fasülye yemeği ve tuzsuz ayran.
1 saat sonra falan --------------> 2 mandalina
akşam yemeği ---------------> kuru fasülye ve az pilav yiyeceğim.
menümü hiç beğenmedim ya :/ neyse napalım bugun de böyle oldu...
Çokta kötü değil neden beğenmedin.ıslak kekten sadece bir çatal almışsın.Bana ikram etseler zor hayır derdim herhalde.Gerçi ilk defa bu sefer bayağı kararlı gidiyorum.
Bu günki menüm
sabah.....2dilim çavdar ekmeği,kk beyaz peynir,2 adet siyah zeytin
arada yarım elma
öğlen tavuk döner,salata,2 kaşık pilav
1 adet hurma,1 avuç leblebi
akşam zeytinyağlı pırasa(susuz olarak)
2litre su,form çay
valla ben artık kibarca geri çeviriyorum. yemiyorum ikram edilenleri. ama bugun yakın bi komşumuzdu çok ısrar etti diye bir çatal yedim. biraz da abur cubura kaçtım sanki bugun. az önce de çayın yanında bi tane bisküvi yedim. bugun kaçamak günü olsun artık napalım :)
canım tavuk döneri ekmek arasında yediysen pilav yemen iyi olmamış. ama sade yediysen sorun yok.
ara öğünlerde imkanın olursa ayran iç canım. çok tok tutuyo gerçekten.
onun dışında menün güzel :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?