- 30 Ocak 2014
- 4.583
- 9.215
- 358
- Konu Sahibi telasememuresi
-
İlacımın günü bitiyor yani kırmızı reçete,tedaviye ara da veremiyorumGitme acelesi yoksa. Çin’de vakaların %40’ı hastanelerden bulaşmış diye duydum.
Çok dikkat et canım. Hamile halinle.İptal etmeni tafsiye ederim. Gebeyim ona rağmen dr sıkıntı olmadıkça gelme diyor.
İlacınız raporluysa direk eczaneden alabiliyorsunuzİlacımın günü bitiyor yani kırmızı reçete,tedaviye ara da veremiyorumNapsam doktorun mailini bilmiyorum ki ulaşsam...
Teşekkür ediyorum randevu almıştım ama ürküyorum. İlacımın günü de geliyor napsam bilemedim.Benim bildiğim normal hasta kabul edilmediği
Bildiğim kadarıyla önceden kullandığınız ilaçsa, şu dönem eczaneler reçetesiz veriyor diye duydum. Bir eczaneyi arayıp sorsanız?İlacımın günü bitiyor yani kırmızı reçete,tedaviye ara da veremiyorumNapsam doktorun mailini bilmiyorum ki ulaşsam...
Doktor yazmadıkça alamıyorum onuİlacınız raporluysa direk eczaneden alabiliyorsunuz
Bizim burdaki eczanede çalışan birisi virüs kapmışBildiğim kadarıyla önceden kullandığınız ilaçsa, şu dönem eczaneler reçetesiz veriyor diye duydum. Bir eczaneyi arayıp sorsanız?
Kırmızı reçete olabilir raporlu verdilerse gidip alabiliyorsunuz annemin bur çok ilacını gidip yazdırmadan aldıkDoktor yazmadıkça alamıyorum onuo yüzden sordum kırmızı reçete
Teşekkür ederim sorayım onu bi:))İptal edilmiştir zaten. Boşuna gitme.
Bu süreçte eczanelere de reçetesiz ilaç verme yetkisi verilmişti sanki,yaşlılar aile hekimine gdiip ilaç yazdırmasin diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?