Ramazanın Bereketi Ağustos ayıında yüzümüzü güldürsün...

Ey yeri göğü yardan rabbim,burada ve dünyada ne kadar darda kulun varsa sen bilirsin biz bilmeyiz hepsinin dertlerine tez zamanda derman ol YARABBİ ne sıkıntıları varsa gider YARABBİi hastalara acil şifalar,borçlu kullarını hayırlısıyla ödemelerini nasip et,hazinelerinden bizleri mahrum etme YARABBİ,kocalarımızın bedenlerınden saglıgı eksik etme YARABBİ,kazalardan belalardan sen muhafaza eyle YARABBİ,Evladı olmayanlar tez zamanda o duyguyu tattır YARABBİ,bizlerinde evlatlarını saglıklı hayırlı evlatlar ederek bizlere bağışla YARABBİ...

merhaba kizlar
acimi paylasan tum arkadaslarim tesekkur ederim cok sagolun. evet tum sozler bos gibi geliyor simdi insana ama hepsi moral oldu bana. gecmisinizde benzer seyleri bi cogunuz yasamissiniz hiikayelerinizi okudum. simdi saglikla yeni bebeklerinizi bekliyosunuz. allahim size ve bebeklerinize saglik ve hayirli gunler nasip etsin. bu kotu gunleri atlattiktan sonra darisi benim basima. tabi 3 ay bekliycem yeni bi gebelik icin.
atlatmaya calisiyorum ama hala kotuyum. yarin kurtaj olucam. dualariniza beni de ekleyin.
opuyorum hepinizi,kendinize dikkat edin. saglicakla kalin.

ne kadar güsel bi dua tşk ederizz:)) aminn

eceli ne güzel bak ikimizde ikinci kez anneliği yaşıyoruz ve bi noktada kader ortaklığımız var. umarım tüm anneler bebeklerine sağlıkla kavuşsun. Rabbim yavrularımızla kötü şeylerle sınamasın bizi inşallah

ağustosun son günlerindeyiz hamile kalanlar ne mutlu inş. benim gibi hamile kalmak isteyenlerde en kısa zamanda kawuşur bebeğine:) benm bugünler yumurtlama günlerim sanırım bakalım hayırlısııı

canımmm hiç moralini bozma ilkini veren rabbim ikinciyide verir elbet... sen pkolu olup kendi kendine hamile kalabildin.. bunun düşüncesi bile çok güzel... Rabbim seni üzmeden 3. ayın sonunda meleğini gönderir inşallah.. Rabbim dayanma gücü versin.. seni çok seviyoruzz... Buraya döndüğünde moralin bomba gibi olsun... Kocaman öpüyorum canım.... Rabbim yardımcın olsun dualarımız seninle...

eskiden bu topiği açtığımda geçmişi oku oku bitiremezdim, şimdi aynı sf.da buluyorum

selam canım ıyıdır sen nasılsın?sorma bn bayramda kaldım buralarda sızden ses yok,ıyıce yalnız kaldımsenn de bayramn kutlu olsun canım.sen naptın?

napayım canım bayramı değerlendirdik tatile gittik.çok bunalmıştık iyice.gezmek iyi geldi.naptın canım öteki işte bir gelişme var mı?doktora gittin mi?

napayım canım bayramı değerlendirdik tatile gittik.çok bunalmıştık iyice.gezmek iyi geldi.naptın canım öteki işte bir gelişme var mı?doktora gittin mi?

oh ne guzel bız gıdemedık bır yere.malum esım calısıyor.evet gtttım canım bn sana msj attım sanıyordum.her sey cok ıyıymıste prolaktın fırlamıs yıne benım.lh 5,fsh 4 canım:)rahım tertemız,kalınlık cok ıyı.prolaktındendır buyuk ıhtımal bebıs olmaması dedı doktor.ılacımı verdı hamıle kalabılırsın bu ay dedı:)

ayy canım inşallah çok dua ediyom ben sana.bak bi arkadaşa da doktor öle demişti.o ay hamile kaldı.sanırım hamile kalacağın ay rahim belli ediyor kendini.prolaktin kaç çıktı?

ayy canım inşallah çok dua ediyom ben sana.bak bi arkadaşa da doktor öle demişti.o ay hamile kaldı.sanırım hamile kalacağın ay rahim belli ediyor kendini.prolaktin kaç çıktı?

ayy ıns canım yaa.cook sagol.sorma canım 45bu ay cok sters yapmıstım kpss falan,bebıs olayları derken fırlamıs.sen naptın degısıklık var mı?ozele msj attım baksana

mesaj gelmemiş canım ben de napayım bir daha gittim doktora bu seferde progesteron diye bir hormon varmış.o ay ki yumurtlama kapasiteni gösteriyormuş onu ölçtüreyim dedim.bu sefer tahlil yaptıracağım için devlete gittim.ultrasonla baktı sol yumurtalıkta 3,5 cm kist çıktı.şok oldum çünkü bu zamana kadar gittiğim doktorlar hiçbişey yok demişlerdi.daha bir hafta önce acıbademe gidip 170 tl muayene ücreti verdim.düşün artık.o anda tepki olarak nee diye bağırmışım doktora.ben sana bunu ispatlayacağım dedi.radyoloji uzmanına gönderdi.orda daha ayrıntılı bakıldı ultrasonla.rapor verdi elime.çocukta istiyorsun şimdi napcaz bunun tedavisi doğum kontrol hapı dedi.bi de büyüme ve patlama meyilli bir kistmiş.patlarsa rahmi dejenere eder dedi. sonra eşimin testine baktı bu değerlerle zaten olmaz.sen bu hapı üç ay kullan dedi.eşin de üroloğa gitsin dedi.eşim de bir türlü üroloğa gidemedi.ağırdan alıyor.sinir ediyor beni.ben de haberler böle canım.hevesim kaçtı bu bebek olayına.sürekli bişey çıkıyor.eşim gamsızlık yapıyor falan öle işte.bu arada progesteron değerim orta çıktı.orta kalite bir yumurtlamam varmış.

o progesteron adetın 21.gunu bakılan mı canım?ya bana da mayıstan berı solda catlamayan yumurta var dıyıp duruyorlar.bu ay da varmıs.d.kontrol hapı vercektı bn de dedım bn bebek ıstyorum sız ne verıyosunuz.tamm o zamn dedı br dahakı ay olmazsa adetn 3.gunu gel,hala varsa catlatalım dedı.neye ınanacagımızı sasırdık ya,bak sana da farklı seyler demısler.bn de ıyıce sıkıldım dogrusu kendımı dınlemekten.valla bu ay da olmazsa baska doktora gıdıp bır senedır olmuyor dıyecegım ıyıce sınır oldum ben de.dun de bır kac damla kahverengı akıntım oldu.ılactandır belkı dedım ama hıc oyle bır sey yasayan da yok,ılacın ıcınde de yazmıyor.hıc boyle arada akıntım falan olmazdı anlamadım bn de.ısın kotusu artık doktora gtmekte sıktı

evet canım adetin 21. günü bakılan.sana o değere bakıpta mı çatlamayan yumurta var dediler?

yok canm ultrasonda goruyor.bna o teste hıc bakılmadı daha

bana da progesteronla çok da anlaşılmaz sadece o ay için fikir verir.tam olarak adetin bittikten bir hafta sonra alttan ultrasonla anlaşılır yumurtlamanın nasıl olduğu dedi doktor.kanama yerleşme kanaması olabilir mi canım test yaptın mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…