Ramazanın Bereketi Ağustos ayıında yüzümüzü güldürsün...

Günaydın kızlar..

Dün gece ettiğin(m)iz dualar kabul olur inşallah.

Bugün halsiz hissediorum kendimi.Uykum çok var.Kasıklarımda yanma gibi rahatsızlık verici eylemler oluyor arada.Birde arada miğdeme tuhaf şeyler oluyor.İş yerinde olmasam tüm gün yatardım sanırım

benim dün iftarda misafirim vardı yorulmuşum onlar gittikten sonra dua ettim ve hemen yattım valla

canııımm Allah hepimizden razı olsun.. umarım rabbim dualarımızı kabul eder veeeeeeeeee bizimde göbişlerimiz dolaaarrr.... her iftarda sahurumu açmadan dua ettim... hepimiz için ama bir kişi var kader ortağım onun adını bikaç kere dile getirdim... oda pembemasalımm.. ikimizin de sıkıntısı aynı o sebeple onun adını telaffuz ettim.. müminlerin birbirlerine ettiği dualar kabul olurmuş.. rabbim elbet birimizden birinin dualarını kabul ederr hepinizi çoooooooooook seviyorum... Rabbime emanetsiniz... Erginsenaammmm kocamaaaaaaaannn öptüm senii balııımmmmmmmmmmm.......

Kader ortaklarımm!
Allah hepimizin yüzünü güldürsün..
Yumurtası oluşmayana yumurta,
Oluşup da büyümeyene büyük yumurta,
Büyüyüp de çatlamayana çatlak yumurta,
Spermi kalitesiz kocaya kaliteli sperm,
Parası tükenen bacaya bol bol para,
Sabrı tükenip de isyan edene sabır,
Umudu bitene umut nasip etsinnnnnn inşallaaaaaaaaaaah!

Bebeklerimiz hayırlısı buysa dünyaya gelsinler, sevgiyle büyüyüp onurla yaşasınlar..
Allah'ın sevdiği kullardan olsunlar..
İnşallah sağlıkla doğsunlar..
Hayırlı evlat olsunlar..

Amiiiiiiiin çok güzel bir dua olmuş.. Allah kabul eylesin hayırlı zamanda bebeklerimiz olsun inşallahhhhhh.....

bugün bat günüm, bakalım sabaha gelmese bari kırmızılar. az önce bi test yaptım , hiç bi çizgi filan yok ortada.geçersiz çıktı hain :)))
neyse kkıslar , bayram tatiline memlekete gidioruz malum. ne olur beni de anın bu güzel dualarda, bebişlerle dolu göbişler dileğiyle kocaman kucaklıyom sizi temam mı??
yeni annelerin göbişlerinden diğer tatlı arkadaşlaarımın güzel yanaklarından öptümm.

kızlar 3 dk filan geçince t çizgisinin altındakı kısım kaymış gibi azıcık ama silik bi çizgi var,ama c de bişey yok. bilmem ki:)))nedir bu iş.
herhalde bozuk bu test , veya böle çıkan var mı hiç aranızda...

Allah razı olsun canım bende seni öpüyorum
aminn canımm..

hayırlısıyla gidip gel canım bizde cuma akşamı gidicez nasip olursa..
testide tekrar canım

Canım benım ınan okuyunca tuylerım dıken dıken oldu :) canım ben de senı anıyorum dualarımda tanıdıkları sızlerı ıyı kı varsınız da yanlız degılım ınsAllah Allah yuzumuze tez zamanda bakar da bırbırımıze bebegımız hakkında sorular somaya baslarız onlar dogar buyur fotografını koyarız bu duyguyu Allah her evlat ısteyene yasatsın ınsAllah benım bat 13 deydı ama daha bısı yok ara ara kasık agrısı dısında bakalım pco nun klasık gecıkmesı :) keske aynı sehırde yasasakta canım hepımız bulusup kımseye anlatamadıgımız derdımızı bırbırımıze anlatsak ama ben Yuce Allahıma gonulden ınanıyorum bebeklerımızı bızlere cok gec olmadan gonderıcek ınsAllah Aminn

Gunaydin kizlar bugun hic uyuyamadim heyecandann korkudan anlatamiyorum.saat10 da randevum var dr gidicem.benim icin dua edin ne olur kizlar.bugun sabah dogru yari uyur yari uyanik bir halde ruyamda bebegimin kalp atislarini dinledim.hayir olsun diyalim

kızlar çok duygulandırdınız beni. inşallah rabbim daha fazla bekletmez hiç birimizi. tüm isteyenlerimiz anneliği tadar inşallah. şu mübarek günde anneliği yaşamak isteyen tüm kadınların duysun rabbim inşallah dualarını. sizi anlıyorum kızlar. inanın anlıyorum. tek elimden gelen şey dua etmek

Allah mutlu haperlerle terkardan aramıza donmeı nasıp etsın canım bebısının tık tık kalp atıslarını duyasın Amin

ınan cok takma dıyorlar da elde degıl o kadar cok ıstıyoruz kı ve ıctenlıkle dua edıyoruz Allah sıze yasatıgı duyguyu bızlere de yasatsın tez zamanda bol bol dualarınızda bızılerı de katın bız de sızler ıcın hayırlı dogumlar dılyoruz

amin kızlar. rabbim benim yaşadığım iyi şeylerin kat ve kat fazlasını sizlere de versin inşallh. takmamak da mümkün değil zaten. inşallah evlatlar konusundaki sınavımız beklemekte göstereceğimiz sabrımız olsun. fazlasıyla imtihan etmesin inşallah rabbim. çok zor beklemek haklısınız.

Aminnn canim benim.pembem sen adet oldunmu.allahim si ze cok yakin zamanda evlatlarinizi vericek buna tum kalbimle inaniyorum.canim sari civcivim benim

aMİN CANIM sızlere de hayırı dogumlar nasıp etsın Allah
Aminnn canim benim.pembem sen adet oldunmu.allahim si ze cok yakin zamanda evlatlarinizi vericek buna tum kalbimle inaniyorum.canim sari civcivim benim

13 de gelmesı gerekıyordu ama bazen 2-4 gun atlıyabılıyor canım bakalım kasık agrılarım var sımdılık ve gogus hassıyetı beklemedeyım tatılım Allah razı olsun canım benım bol bol dua et bızler ıcın olur ınsAllah Allah sana da hayırı dogumlar nasıp etsın catlak arkadasım benımm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…