Ramazanın Bereketi Ağustos ayıında yüzümüzü güldürsün...

hiç moralin bozulmasın cnm...Rabbimin vardır bir bildiqi..dua ve tevekkül mü'minin en büyük silahı...ve çok mübarek bir akşama gebeyiz....aç ellerini Rabbimzie dua et bizleride unutma cnm

Irmak vadiden,,sevda denizden,,dua yürekten kopar gelir....
Yüreğimdeki duaya ortak ettim dün gece sizleri...
İnşallah sizde dualarınızdan mahrum etmemişsinizdir beni...

evet canım sanki et kesiği gibi ağrıyordu.ama bugün yok allahtan.yok canım daha duymadık kalp atışlarını allah nasip kısmet ederse yarın dr gidicez ordan da hayırlısıyla bir gelsemm.bebeğimi görsem kalp atışlarını duysam bir ohhhh çekicem

aminnn canım inşallah allah kabul etsin dualarını ve dualarımızıııı

günaydınnn kızlarrr.umarım herkes kadir gecesini iyi değerlendirmiştir.allah kabul etsin şimdiden dularınızı ve dualarımı.eeee napıyorsunuz bakalım ben yarın dr gidiyorum hayırlısıyla güzel haberlerle bir dönsemmm.birr ohhhhh çekicem

canımmmmmmmmmmmmmmm kıs sen nerelerdesin hayırsızz
hiç özlemedinmi canım yaa...

canııııımmmmmmmmm özlememmi hiç seni yaaaaaa.... ama sen bizi bıraktın gittiiinnn sen gelmişsin ben gitmişim bende bu ara pek foruma girmeme kararı aldım dün kadir gecesi münasebetiyle bakayım dedim birde arkadaşlarım kadir gecelerini kutlayayım dedim... hepimiz için dua ettimm aklıma ismi gelen gelmeyen... Rabbim gönlümüzdeki muradı nasip etsin inşallah....

Günaydın kızlar

Dün gece toplu dua etme fırsatım oldu. Bebek özlemi çeken arkadaşları nickleri ile tek tek saydım, Rabbim kabul buyursun hayırlısıyla bu özlemden kurtarsın bizi inşallah

Yâ Musavvir, Ya Bari, Ya Halık
ya Rabbi! Sana yalvarıyorum. Sevgili Peygamberin Muhammed aleyhisselamı araya koyarak, senden istiyorum. Ey çok sevdiğim Peygamberim Muhammed aleyhisselam! Seni vesile ederek, Rabbime yalvarıyorum. Senin hatırın için kabul etmesini istiyorum. Bizlere hayırlı evlatlar nasip eyle Allah'ım!Ya Rabbi, bu yüce Peygamberi bana şefaatçı eyle! Onun hürmetine duamı kabul et.

amiiiin canım... Rabbim dualarımızı kabul etsin.. bizde en kısa zamanda hayırlı bir şekilde meleklerimize kavuşalım İnşallah...

canım ben hep arada arada gelip okudum yazdıklarınızı...sen bana nasıl ulaşacaqını biliyorsun adresim belli...özlesin bende biliyosun...
dualarından eksik etmediqin için çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun..

dün çok güzel bi gece geçirdim kızlar. bol dua ettim. hem kendim için hem de sizin için. sizi tanımasam da nicklerinizle andım sizi. ama saat 12'ye kadar dayanabildim. gözlerimden uyku aktı resmen. sonra da uykuya teslim oldum valla olduğum yerde kaldım...
allahım tüm dualarımızı hayırlısıyla kabul etsin inşallah.

ben de aynı durumdayım canım. yarın benim de doktor randevum var. sabah aç karnına gitçem. bazı tahliller de yapçakmış.
yarını iple çekiyorum. ben de bi duysam pıt pıtları... psikolojim de rahatlıycak.

psikoloji demişken kızlar ay ben çok fenayım. sulu göz bi şey oldum çıktım. gördüğüm rüyalara ağlıyorum, edilen dualara ağlıyorum, duygusal bi şey gördüm mü burnumun direği sızlıyo resmen :2: nerdeyse tom jeryy'i yakaladı diye ağlıycam o derece yani

Son düzenleme:
hayırlı sabahlar hayrılı günler kısçelerrrr günümüz aydın dualarımız kabul göbişlerimiz bebiş dolsun inşallahhh
dün gece evdeki herkesi camiye yolladım..evde yalnız kaldım..bütün namazlarımı kıldım biraz kuran okudum..sonra oturdum seccademin başına açtım ellerimi Rabbime gözlerimden damlayan yaşlar eşliqinde Rabbimden yardım istedim her türlü sıkıntımız için ve en önemlisi AFFINI istedim...gidecek başka kapımız yok iyikide yok SENİ çok seviyorum Allahım dedim...isteklerimiz var senden dedim...tek tek saydım...ve bebiş isteklerimizide ilettim..gerçi kalplerimizi biliyor Rabbim...dile döktüm... ve Rabbimi kendime çok yakın hissettim...Allah kendisinden bişey istendiqinde mutlaka icabet edermiş..inşallah Rabbim dualarımız kabul etmiştir..
ve ayrıca;
dün gece unutmayıp bizleride dualarına ekleyen tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ederim Allah razı olsun kızlar...birbirimiz için hep dua etmişiz RABBİM inşallah kabul eder...

canım hamilelik duygusal bir dönemdir yaşadıkalrın bundan kaynaklanıyor...ne güzel yakında bebeqini kucaqına alıcaksın ne güzle bir duygu bu..Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah..

Ne güzel herkes birbiri için dua etmiş. Bu sinerji çok duygulandırdı beni, gözlerim doldu.
Ayvareçeli sen tom ve jerry e ağlıyorsun ben de sen gibi çabuk duygulanmaya başladım.Halbuki soğukkanlılığımla tanınırım.

hepınızden Allah razı olsun kızlae hepımız bırbırımız ıcın dua etmısız meger ben de gece baya bı dua ettım aysemın dedıgı gıbı 313 ayetel kursı okudum namaz kıldım dualar okudum Allah bu topluca olan dualarımızı aynı yerde yasamasakta bırbırımızı goremesekte nasıl bırbırımızın dertlerını tasıdıgımızı en ıcten dualarımızı kabul etsın ınsAllah Aminn

hepınızden Allah razı olsun kızlae hepımız bırbırımız ıcın dua etmısız meger ben de gece baya bı dua ettım aysemın dedıgı gıbı 313 ayetel kursı okudum namaz kıldım dualar okudum Allah bu topluca olan dualarımızı aynı yerde yasamasakta bırbırımızı goremesekte nasıl bırbırımızın dertlerını tasıdıgımızı en ıcten dualarımızı kabul etsın ınsAllah Aminn

yaaa ben namaz kılmadım ama kuran okudum.yasin tebareke amme falan onları okudum.tabi hemen uyudum çükü çok uykum geldii.allahım yinede kabul eder inşallah.bol bol dua ettim tövbe istiğfar ettim.olsun yinede baya birşey okumuşummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…