- Konu Sahibi pembemasal
-
- #1.081
canım ben 4 yıllık evliyim 29 yasıındayım hic ilacla korunmadım 6 ay oldu iste denemeye baslayalı kısmet olursa bayram donusu tekrar dokrora gitmeyi dusunuyorum ama iste insanoglu ne kadar tevekkul etmeye calıssamda bi tarafım hep uzuluyor malum bayramda gelıyor hormonlarım fazla mesai yaptı galiba cabuk moralim bozuluyor
Rahim genişlediği için olabilir Ayşe, ben bir çok hamileden duydum.
canım benim alt karnımda ve sol kasığımda ara ara ağrı oluyo doktor rahim büyürken normal demişti...
bi de iç organlar büyüyen rahme yer açar çekilirlermiş, belki senin bünyen daha hassastır, daha çok hissediyorsundur.
bi de çok alakasız ama benim 3-4 ay önce öle bi ağrım olmuştu, biraz daha boşluğuma doğru. düzenli yürüyüşe başladığım için et kesmesi olmuş demişti dahiliyeci bana. 10 içinde geçmişti.
umarım faydam olmuştur. bu arada sen nasılsın. geçmişi çok okuyamıyorum. kalp atışlarını duydunuz mu bebişin
Selamm kızlaarr...
Kadir gecemiz mübarek olsun.. Rabbim bu mübarek ve özel günün hürmetine bizlere sağlıklı, hayırlı ve salih evlatlar nasip eylesin... Hamile arkadaşlarımızıda bebişlerine sağ salim kavuşmalarını nasip etsin... Hepinizi öpüyorum... dualarınızda noolur benide unutmayın...!!!
canımmmmmmmmmmmmmmm kıs sen nerelerdesin hayırsızz
hiç özlemedinmi canım yaa...
Günaydın kızlar
Dün gece toplu dua etme fırsatım oldu. Bebek özlemi çeken arkadaşları nickleri ile tek tek saydım, Rabbim kabul buyursun hayırlısıyla bu özlemden kurtarsın bizi inşallah
Yâ Musavvir, Ya Bari, Ya Halık
ya Rabbi! Sana yalvarıyorum. Sevgili Peygamberin Muhammed aleyhisselamı araya koyarak, senden istiyorum. Ey çok sevdiğim Peygamberim Muhammed aleyhisselam! Seni vesile ederek, Rabbime yalvarıyorum. Senin hatırın için kabul etmesini istiyorum. Bizlere hayırlı evlatlar nasip eyle Allah'ım!Ya Rabbi, bu yüce Peygamberi bana şefaatçı eyle! Onun hürmetine duamı kabul et.
canııııımmmmmmmmm özlememmi hiç seni yaaaaaa.... ama sen bizi bıraktın gittiiinnnsen gelmişsin ben gitmişim bende bu ara pek foruma girmeme kararı aldım dün kadir gecesi münasebetiyle bakayım dedim birde arkadaşlarım kadir gecelerini kutlayayım dedim... hepimiz için dua ettimm aklıma ismi gelen gelmeyen... Rabbim gönlümüzdeki muradı nasip etsin inşallah....
evet canım sanki et kesiği gibi ağrıyordu.ama bugün yok allahtan.yok canım daha duymadık kalp atışlarını allah nasip kısmet ederse yarın dr gidicez ordan da hayırlısıyla bir gelsemm.bebeğimi görsem kalp atışlarını duysam bir ohhhh çekicem
dün çok güzel bi gece geçirdim kızlar. bol dua ettim. hem kendim için hem de sizin için. sizi tanımasam da nicklerinizle andım sizi. ama saat 12'ye kadar dayanabildim. gözlerimden uyku aktı resmen. sonra da uykuya teslim oldum valla olduğum yerde kaldım...
allahım tüm dualarımızı hayırlısıyla kabul etsin inşallah.
ben de aynı durumdayım canım. yarın benim de doktor randevum var. sabah aç karnına gitçem. bazı tahliller de yapçakmış.
yarını iple çekiyorum. ben de bi duysam pıt pıtları... psikolojim de rahatlıycak.
psikoloji demişken kızlar ay ben çok fenayım. sulu göz bi şey oldum çıktım. gördüğüm rüyalara ağlıyorum, edilen dualara ağlıyorum, duygusal bi şey gördüm mü burnumun direği sızlıyo resmen :2: nerdeyse tom jeryy'i yakaladı diye ağlıycam o derece yani
Günaydın kızlar
Dün gece toplu dua etme fırsatım oldu. Bebek özlemi çeken arkadaşları nickleri ile tek tek saydım, Rabbim kabul buyursun hayırlısıyla bu özlemden kurtarsın bizi inşallah
ya Rabbi! Sana yalvarıyorum. Sevgili Peygamberin Muhammed aleyhisselamı araya koyarak, senden istiyorum. Ey çok sevdiğim Peygamberim Muhammed aleyhisselam! Seni vesile ederek, Rabbime yalvarıyorum. Senin hatırın için kabul etmesini istiyorum. Bizlere hayırlı evlatlar nasip eyle Allah'ım!Ya Rabbi, bu yüce Peygamberi bana şefaatçı eyle! Onun hürmetine duamı kabul et.
hayırlı sabahlar hayrılı günler kısçelerrrr günümüz aydın dualarımız kabul göbişlerimiz bebiş dolsun inşallahhh
dün gece evdeki herkesi camiye yolladım..evde yalnız kaldım..bütün namazlarımı kıldım biraz kuran okudum..sonra oturdum seccademin başına açtım ellerimi Rabbime gözlerimden damlayan yaşlar eşliqinde Rabbimden yardım istedim her türlü sıkıntımız için ve en önemlisi AFFINI istedim...gidecek başka kapımız yok iyikide yok SENİ çok seviyorum Allahım dedim...isteklerimiz var senden dedim...tek tek saydım...ve bebiş isteklerimizide ilettim..gerçi kalplerimizi biliyor Rabbim...dile döktüm... ve Rabbimi kendime çok yakın hissettim...Allah kendisinden bişey istendiqinde mutlaka icabet edermiş..inşallah Rabbim dualarımız kabul etmiştir..
ve ayrıca;
dün gece unutmayıp bizleride dualarına ekleyen tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ederim Allah razı olsun kızlar...birbirimiz için hep dua etmişiz RABBİM inşallah kabul eder...
dün çok güzel bi gece geçirdim kızlar. bol dua ettim. hem kendim için hem de sizin için. sizi tanımasam da nicklerinizle andım sizi. ama saat 12'ye kadar dayanabildim. gözlerimden uyku aktı resmen. sonra da uykuya teslim oldum valla olduğum yerde kaldım...
ben de aynı durumdayım canım. yarın benim de doktor randevum var. sabah aç karnına gitçem. bazı tahliller de yapçakmış.
yarını iple çekiyorum. ben de bi duysam pıt pıtları... psikolojim de rahatlıycak.
psikoloji demişken kızlar ay ben çok fenayım. sulu göz bi şey oldum çıktım. gördüğüm rüyalara ağlıyorum, edilen dualara ağlıyorum, duygusal bi şey gördüm mü burnumun direği sızlıyo resmen :2: nerdeyse tom jeryy'i yakaladı diye ağlıycam o derece yani
Günaydın kızlar
hayırlı sabahlar hayrılı günler kısçelerrrr günümüz aydın dualarımız kabul göbişlerimiz bebiş dolsun inşallahhh
dün gece evdeki herkesi camiye yolladım..evde yalnız kaldım..bütün namazlarımı kıldım biraz kuran okudum..sonra oturdum seccademin başına açtım ellerimi Rabbime gözlerimden damlayan yaşlar eşliqinde Rabbimden yardım istedim her türlü sıkıntımız için ve en önemlisi AFFINI istedim...gidecek başka kapımız yok iyikide yok SENİ çok seviyorum Allahım dedim...isteklerimiz var senden dedim...tek tek saydım...ve bebiş isteklerimizide ilettim..gerçi kalplerimizi biliyor Rabbim...dile döktüm... ve Rabbimi kendime çok yakın hissettim...Allah kendisinden bişey istendiqinde mutlaka icabet edermiş..inşallah Rabbim dualarımız kabul etmiştir..
ve ayrıca;
dün gece unutmayıp bizleride dualarına ekleyen tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ederim Allah razı olsun kızlar...birbirimiz için hep dua etmişiz RABBİM inşallah kabul eder...
günaydın kızlar ayşecim güzel haberlerle gel canım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?