Ramazanın Bereketi Ağustos ayıında yüzümüzü güldürsün...

Çok az kaldı canım. Hayırlısı hakkında

Rabbim gönlüne göre versin canım inşallah çifte bayram yaparsın..bnmde bat 23 aqustos ama hiç ümidim yok
Erginsena sen geçen ya hamileysem diye dertleniyordun tekrar istemeye mi başladın kafam karıştı
BAT aynı bizim

Rabbim gönlüne göre versin canım inşallah çifte bayram yaparsın..bnmde bat 23 aqustos ama hiç ümidim yok

Teşekkür ederim canım.Ümidin yokken hamile olduğunu öğrenirsen daha büyük mutluluk yaşarsın.İnşallah olur :)

Ben umutluyum bu ay.Ama kısmet diyerek kendimi kaptırmıyorum.Kırmızılar gelmezse bayram sabahı test yapacam..

Çok az kaldı canım. Hayırlısı hakkında

Erginsena sen geçen ya hamileysem diye dertleniyordun tekrar istemeye mi başladın kafam karıştı
BAT aynı bizim
evet canım 2 ay kadar bebiş fikrinden uzaklaştım...ancak Rabbim bana rüyamda bebiş müjdesi verdi ...demekki böyle hayırlıymış diyerek Rabbiem bıraktım..şimdi mucizemi bekliyorum...

inşallah canım..
inşallah müjdeli haberlerini alırız tatlım

kızlşar yaaa benim sol kaburgamın altınadoğru ağrı varr anlamadımmm.sizde varmı böyle sıkıntııı ne olur yardım edin bana

canım benim alt karnımda ve sol kasığımda ara ara ağrı oluyo doktor rahim büyürken normal demişti...
bi de iç organlar büyüyen rahme yer açar çekilirlermiş, belki senin bünyen daha hassastır, daha çok hissediyorsundur.
bi de çok alakasız ama benim 3-4 ay önce öle bi ağrım olmuştu, biraz daha boşluğuma doğru. düzenli yürüyüşe başladığım için et kesmesi olmuş demişti dahiliyeci bana. 10 içinde geçmişti.

umarım faydam olmuştur. bu arada sen nasılsın. geçmişi çok okuyamıyorum. kalp atışlarını duydunuz mu bebişin

ağzına sağlık canım, iyiki varsın

kıss sen nerelerdesin hıı... terkettin biziii
canım ben 30 yaşındayım hep adet dönemi öncesi sivilcelenirim. bu hamile kaldığım ayda oldu... daha gençsin şekerim sen. olabilir..

Selamm kızlaarr...

Kadir gecemiz mübarek olsun.. Rabbim bu mübarek ve özel günün hürmetine bizlere sağlıklı, hayırlı ve salih evlatlar nasip eylesin... Hamile arkadaşlarımızıda bebişlerine sağ salim kavuşmalarını nasip etsin... Hepinizi öpüyorum... dualarınızda noolur benide unutmayın...!!!

canımmmmmmmmmmmmmmm kıs sen nerelerdesin hayırsızz
hiç özlemedinmi canım yaa...

selamun aleykum arkadaslar oncelikle herkesin kadir gecesi mubarek olsun Rabbim bu guzel gunlerin yüzü suyu hürmetine tüm musluman kardeslerimin dualarını kabul etsin bizlerede hayırlı evlatlar nasip etsin insallahhh

sizlere sorum olacak bn 6 aydır korunmuyorum ama korunmayı bıraktıgımdan beri adet agrılarım dayanılmaz hale geldi her defasında isten izin alıp eve geliyorum o derecede onceden de agrırdı ama tek ilacla gecerdi ve ilk gun agrı olurdu sadece ama simdi en az 10 gun once agrılarım baslıyor doktorada gitmedim sadece ilk korunmayı bırakınca gittim oda hersey temiz normal gozukuyor dedi boyle olan varmı birde sizce asılama icin erkenmi bu 6.ayımızdı ama adet oldum bugun ve 3 gun once oldum(( hayırlısı tabikide Rabbimden bunu biliyorum ama iste pek fazla kimseylede paylasamıyorum ....

a.s cnm hoşgeldin
6 ay aşılama için çok çok erken cnm yaşın kaç? kaç yıllık evlisin?
adet sancıların için bişey diyemicem canım istersen doktora bir danış..

a.s cnm hoşgeldin
6 ay aşılama için çok çok erken cnm yaşın kaç? kaç yıllık evlisin?
adet sancıların için bişey diyemicem canım istersen doktora bir danış..

canım ben 4 yıllık evliyim 29 yasıındayım hic ilacla korunmadım 6 ay oldu iste denemeye baslayalı kısmet olursa bayram donusu tekrar dokrora gitmeyi dusunuyorum ama iste insanoglu ne kadar tevekkul etmeye calıssamda bi tarafım hep uzuluyor malum bayramda gelıyor hormonlarım fazla mesai yaptı galiba cabuk moralim bozuluyor

canlar, dilekler belli cevaplar Allah'ta . hepimizin dualarının kabulü dileğiyle kucaklıyorum sizi.
benim batım 2 gün sonra , test yapmıycam çünkü her seferinde hüsrana uğramak yoruyor artık beni. ne kadar düşünmicem desek de kandırmayalım kendimizi aklımız hep bu soruda.. hayırlısı artık ne diyelim.
Bu mübarek gün ve gecede hepinizin duaları kabul olsun , benim için de edin ne olur..

arkadaşlar benim adetim 3 gün önce oldu normalden az oldu 7 gün sürerdi 5 gün sürdü son iki gün sadece kahverengi leke şeklinde geldi üstüne görme ihtimalim varmı adet olcağım günün sabahında test yapmıştım negetifti hamile olamam dimi?

Test geç döllenmede çıkmayabilir ama 5 gün süren normal bir adet gebelik ihtimalini zayıflatıyor. Belirtilerin olursa kan testi yaptırırsın

hepinize iyi akşamlar kızlarrr
İyi akşamlar canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…