- Konu Sahibi pembemasal
-
Bende en umutsuz olduğum ayda öğrendim hamile olduğumu.Adet günüme kadar hiç test yapmadım,bir önceki ay çok üzülmüştüm çünkü. Eşimde yasaklamıştı zaten. Ve adet günüm geldiğinde akşama kadar kırmızılar gelmeyince gittik test aldık sonuçta pozitifti:))
Kesinlikle şuna inanıyorum, ne kadar az düşünmeye çalışırsan ne kadar rahat olursan o zaman geliyor bebişin sana
bende ona katılıyorum.elde değil ama öyle yapmak lazım ilk hamileliğimde o ay kafama takmamıştım hamile olduğumu öğrendim.ama malesef nisan ayında kürtaj oldum.hayırlısıyla bu ay olur inşallah.bir de bişi sorcam.ilk hamileliğimden dolayı korkum var.eğer ben şuan hamileysem ki zannetmiyorum.şimdi adetime 5 gün falan var.ağır kaldırdığım zamanlar oluyo bu tehlikelimi acaba.ama şöylede bişi var.bende her ay adetime b kaç gün kala düşünecem mi bunları
Bebekimm inp.bebekinin haberlerini alip mutlu mesut dönersin. Yarinda ben gidicem degerlerime bakick keseyi göreck ins. Korkuyorum duana ihtiyacim war,rabbım yardmcmz olsn.Canlarım heppınızın gunu aydın saglıgı daım parası bereketlı göbüşleri dopdolu olsunben bırazdan dr gıdecem bakacam benım cadı ne durumda benı bırkac gundur üzüp duruyo bulantılarım had safhada ama yınede rabbıme şikayet olmasın inşaallah.guzel bır gun Dgecırelım gun herkescıklere guzel suprızler hazırlasın AMİİİİNN...
Aysem_kas HAMİLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
Pembemasal - 13 ağustos
Zuzu4742 3 agustos
Karanfil 3 agustos
Banu_K 5 ağustos
Meyra_nur 2 ağustos
Juliaa 16 ağustos
RomaRoma 8 ağustos
Taliha 10 ağustos
Merym 9 ağustos HAMİLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
Rumeysagul 6 ağustos
Zuzu19 1 ağustos HAMİLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE EEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
Berro 6 ağustos
Serpil_melis 14 ağustos
Nagishe 2 ağustos
Sengelen 3 ağustos
Deryaf 21 ağustos
Boswer 18 ağustos
Gulceeonur 21 ağustos
Melzanur 13 ağustos
Felicita_e 13 ağustos
Mavikedilerim 23 ağustos
Edavut 8 ağustos Hamileeeeeeeee
İzmir_li 6 ağustos
Sanem55 10 ağustos
İrmegan 10 ağustos
54 julye Beklemede
Aysemm061 11 ağustos
7nerebitirin 18 ağustos
Elifdem 15 ağustos
Tugram1 14 ağustos
Acemiperi 23 ağustos
Rankara 29 temmuz
Gunes0001 21 ağustos
Ebru_1907 25 ağustos
Pantenol 22 ağustos
Dersperate20 8 ağustos
Meltemtnc 29 ağustos
Yasemnn 9 ağustos
merciminik HAMİLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
felsefem HAMİLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
Maşallah tebarakellah
kızlar adetine beş gün kala hamişliğinin pozitif olduğunu bilen varmı
günaydın lan karılar ne yapıyorsunuz bakalımmmmm
yani ben de geliyorum ama pek tıklayan da yok yanii. yani şu hamile halimle triplere giriyorum ama kimse beni özlemiyo. puuuu emeklerime yazık:2::2:
ben hicc iyi degilim dun esim nolcak accik yapsak die israr edince sinir krizi gecirdim kitlenip toitreyerek aglamaya. Basladim odumuz koptu kendime sasirdim boyle bi tepki nasil verilirr... Moralim cok bozulduu ben nasil zaptedicem bu adamiii:'(
zuzucum neden adamcağıza böyle yapıyorsun. Kasma kendini. Bbeğe zararı olmaz ki ilerleyen aylara kadar. Biraz dikkatli olursunuz yeter. Eşini de kendini de boşa üzmüşsün. Biraz daha rahat olmaya çalış canım.Ben hicc iyi degilim dun esim nolcak accik yapsak die israr edince sinir krizi gecirdim kitlenip toitreyerek aglamaya. Basladim odumuz koptu kendime sasirdim boyle bi tepki nasil verilirr... Moralim cok bozulduu ben nasil zaptedicem bu adamiii:'(
Aysem_kas HAMİLEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
Pembemasal - 13 ağustos
Zuzu4742 3 agustos
Karanfil 3 agustos
Banu_K 5 ağustos
Meyra_nur 2 ağustos
Juliaa 16 ağustos
RomaRoma 8 ağustos
Taliha 10 ağustos
Merym 9 ağustos HAMİLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
Rumeysagul 6 ağustos
Zuzu19 1 ağustos HAMİLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE EEEEEEEEEEE
Berro 6 ağustos
Serpil_melis 14 ağustos
Nagishe 2 ağustos
Sengelen 3 ağustos
Deryaf 21 ağustos
Boswer 18 ağustos
Gulceeonur 21 ağustos
Melzanur 13 ağustos
Felicita_e 13 ağustos
Mavikedilerim 23 ağustos
Edavut 8 ağustos Hamileeeeeeeee
İzmir_li 6 ağustos
Sanem55 10 ağustos
İrmegan 10 ağustos
54 julye Beklemede
Aysemm061 11 ağustos
7nerebitirin 18 ağustos
Elifdem 15 ağustos
Tugram1 14 ağustos
Acemiperi 23 ağustos
Rankara 29 temmuz
Gunes0001 21 ağustos
Ebru_1907 25 ağustos
Pantenol 22 ağustos
Dersperate20 8 ağustos
Meltemtnc 29 ağustos
Yasemnn 9 ağustos
merciminik Hamileeeeeeeeeeeeee
felsefem Hamileeeeeeeeeeeeeee
Maşallah tebarakellah
ecelimmmm canımıniçi sen hamilemiydinn inan çizelgeni görünce bir sevinç çıqlıqı attım bütün apartıman duymuştur..çok tebrik ederim hayatım Allah tamamına erdirsin ve bütün isteyenelre nasip etsin...hemde 10 haftalık olmuş maşallah...ben farkdene kadar doqucak nerdeyseslmm herkeslere cok özledım sızlerı ama kendımı hıc ıyı hıssetmıyorum az once kalktım gecelerı daha kotuyum 3 gundur daha fazla arttı gıbı rabbıme şikayet olmasın oofff sızler nasılsınız canlarım
canım çok tebrik ederim RAabbim tamamıan erdirsin...kızlaaaar hamileyiiiiiiiiiiimçok şükür Rabbim e bugün yada yarın adet olmam lazımdı değerim 244.96 nasıl sizce
Yüce Rabbim bu mübarek günlerin hürmetine tüm isteyenlere de (sizlere) nasip etsin inş.
cadı demişsin kızmı yoksaCanlarım heppınızın gunu aydın saglıgı daım parası bereketlı göbüşleri dopdolu olsunben bırazdan dr gıdecem bakacam benım cadı ne durumda benı bırkac gundur üzüp duruyo bulantılarım had safhada ama yınede rabbıme şikayet olmasın inşaallah.guzel bır gun gecırelım gun herkescıklere guzel suprızler hazırlasın AMİİİİNN...
Ben hicc iyi degilim dun esim nolcak accik yapsak die israr edince sinir krizi gecirdim kitlenip toitreyerek aglamaya. Basladim odumuz koptu kendime sasirdim boyle bi tepki nasil verilirr... Moralim cok bozulduu ben nasil zaptedicem bu adamiii:'(
kızlar ben olmadım ama bişeyde yok doktorum dün ilaç verdi bugün başladım((((( kötü günler geçiriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?